Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטענה שלי אחרת - יש לך פה שבירה איטית ומתמשכת של קבלת האחר.

אני מסכים, ותרבות ה-PC היא אחד המאפיינים הבולטים ביותר של שבירת תרבות קבלת האחר. זה בשיא פריחתו בקמפוסים בצפון אמריקה, וכעת מגלה ניצנים גם במקומות אחרים, כמו פיטוריו של ג'יימס דאמור מגוגל (שבמקרה עליו אנחנו יודעים).

שיהיה ברור, אנשי ה-PC וה- Alt Right לא יושבים בקצותיו הנגדיים של הספקטרום, הם יושבים באותו הקצה. הקצה הטוטאליטרי, שזה שממפה את החברה לקבוצות, לפי איזשהו קריטריון אידיאולוגי, ומשסה אותם זו בזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

The rule of corrupt, power-hungry globalists[...]And, you know what? We can’t have that.

ותרבות ה-PC היא אחד המאפיינים הבולטים ביותר של שבירת תרבות קבלת האחר.[...]אנשי ה-PC[...]יושבים ב[...]קצה הטוטליטרי, זה שממפה את החברה לקבוצות, לפי איזשהו קריטריון אידיאולוגי, ומשסה אותם זו בזו.

אבל אז יתקוממו חלק ממשתתפי הדיון שכאן ויגידו "אבל גם בצד השני של המפה הפוליטית עשו את זה!" ואני אגיד: "בסדר, אז מה?!" שתי עוולות לא עושות צדק.

רק תזכורת...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני מסכים, ותרבות ה-PC היא אחד המאפיינים הבולטים ביותר של שבירת תרבות קבלת האחר. זה בשיא פריחתו בקמפוסים בצפון אמריקה, וכעת מגלה ניצנים גם במקומות אחרים, כמו פיטוריו של ג'יימס דאמור מגוגל (שבמקרה עליו אנחנו יודעים).

שיהיה ברור, אנשי ה-PC וה- Alt Right לא יושבים בקצותיו הנגדיים של הספקטרום, הם יושבים באותו הקצה. הקצה הטוטאליטרי, שזה שממפה את החברה לקבוצות, לפי איזשהו קריטריון אידיאולוגי, ומשסה אותם זו בזו.

אני מצטער, אבל אני עדיין לא מבין מיהם אותם אנשי PC עליהם אתה מדבר.

אם אלו האנשים שמתנגדים להעלאה של מחזה "אלאדין הצעיר" בבית ספר כי הערבים מוצגים שם בצורה לא יפה אז כן, זו בעיה רצינית. אבל היא לא קשורה לבעייה בשלטון הנוכחי (ובאופן כללי בדרך שבה המפלגה הרפובליקנית הורסת בשיטתיות את הפוליטיקה האמריקאית וגוררת אחריה את המפלגה הדמוקרטית).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי משהו מעניין היום.לפי החדשות שלנו הקהילה בפיטסבורג לא רוצה שטראמפ יגיע לביקור.זה קצת מוזר לקהילה יהודית שתנגד שיעל וג'ארד קושנר היהודים יבואו לביקור בבית הכנסת.הברית שהייתה בבית הכנסת הייתה של תאומים של זוג הומואים.עכשיו זה הרבה יותר מובן מאשר איך שמציגים לנו בטלויזיהhttps://www.advocate.com/crime/2018/10/28/synagogue-shooting-occurred-during-bris-gay-couples-twins

אייל

פורסם

ואם לחזור לרגע אל טראמפ, זה אמנם לא חדש שהוא תוקף את המדיה על ימין ועל שמאל ומשקר לבוחריו ולעולם כולו בלי הפסקה, אבל חשבתי לציין עוד נקודת שפל:

ראשית, מטעני חבלה נשלחו לקלינטונים, לזוג אובמה ול-CNN. טראמפ אמר שהוא לא מתכנן להתקשר לאף אחד מהם ואף כתב בטוויטר ש"הרפובליקנים מצליחים בהצבעה המוקדמת ובסקרים, ועכשיו הגיע הקטע עם ה"פצצות" והמומנטום הואט כי התקשורת לא מדברת על פוליטיקה. חבל מאוד, מה שקורה - רפובליקנים, לכו להצביע!"

בנוסף, טבח המוני אירע בבית כנסת בפיטסבורג, ואחרי שסיים למלמל כמה מילות גינוי (כולל אמירה שהוא יסע לפיטסבורג למרות שהוא לא רוצה, ובדיחה עלובה שאולי הוא יבטל כי היה לו bad hair day), טראמפ חזר ל-full on קמפיין מוד. כשנשאל האם יטפל בחוקי נשיאת נשק, כמובן שאמר שאין קשר ושאם היה שומר בבית הכנסת, התוצאה הייתה טובה בהרבה.

אגב, סתם אנקדוטה: באותו אירוע הוא ניגן את Happy של פארל, שעכשיו רוצה לתבוע אותו.

ובמקביל, טראמפ כמובן תוקף את התקשורת:

"הכעס האדיר במדינה שלנו נובע בחלקו מדיווחי התקשורת השגויים והאפילו רמאיים במודע. התקשורת המזויפת, האויב האמיתי של הציבור, חייבת להפסיק להיות שלילית ולדווח את החדשות במדויק ובאופן הוגן..."

כמובן שהוא ממשיך בשיטה שכל כך הצליחה לו בעבר - להסיט את האשמה, בבחינת: "לא, אתה!". הבוחרים שלו אוכלים את זה בלי מלח, והמפלגה הצינית שהוא לכאורה משתייך אליה נהנית מכל רגע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ראיתי משהו מעניין היום.לפי החדשות שלנו הקהילה בפיטסבורג לא רוצה שטראמפ יגיע לביקור.זה קצת מוזר לקהילה יהודית שתנגד שיעל וג'ארד קושנר היהודים יבואו לביקור בבית הכנסת.הברית שהייתה בבית הכנסת הייתה של תאומים של זוג הומואים.עכשיו זה הרבה יותר מובן מאשר איך שמציגים לנו בטלויזיהhttps://www.advocate.com/crime/2018/10/28/synagogue-shooting-occurred-during-bris-gay-couples-twins

זה המקום היחידי באינטרנט שמצאתי שטוען את הטענה הזאת, ולפי מה שאני רואה המקור לידיעה שהוא DELTA FOUNDATION הוריד אותה לאחר שהתברר שהיא שגויה.

מעבר לזה, גם אילו היה מדובר בברית של תאומים של זוג הומואים, אין כמובן שום קשר לכך שהקהילה לא רוצה שהוא יגיע (יש מספיק סיבות לכך - אתה יכול לגגל). זה הכל בראש שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כמובן שהוא ממשיך בשיטה שכל כך הצליחה לו בעבר - להסיט את האשמה, בבחינת: "לא, אתה!".

הוא שאמרתי מספר פעמים במהלך השרשור.

פורסם

אתם צודקים.. קשה להגן על טראמפ.. הוא קצת דביל.. אבל

האפשרות לבחור בצד השני - בעיני חלק מהאמריקאיים נראות קצת יותר גרועות.

לכן טראמפ, נבחר ומנהיג את ארה"ב כיום.

וזה די תואם את המצב בישראל.

הרבה.. הרבה מאוד לא רוצים את ביבי.. אבל.

השמאל ומנהיגיו - בעיני רבים בישראל, נראים כאלטרנטיבה הרבה יותר גרועה.. ולכן נתקענו עם ביבי.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
אתם צודקים.. קשה להגן על טראמפ.. הוא קצת דביל.. אבל

האפשרות לבחור בצד השני - בעיני חלק מהאמריקאיים נראות קצת יותר גרועות.

בנוגע לשאלה של "קלינטון או טראמפ", בערב הבחירות, אני מסוגל להבין את הטיעון הזה, כטיעון מעשי.

אבל עכשיו, כשטראמפ כבר נבחר והדיון עבר להערכה (פרקטית וערכית) של פועלו כנשיא, אני לא חושב שהטיעון הזה מחזיק מים, כי קלינטון כבר לא חלק מהדיון; ובכל אופן שתי עוולות לא עושות צדק.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
אני מצטער, אבל אני עדיין לא מבין מיהם אותם אנשי PC עליהם אתה מדבר.

מה, אתה לא מכיר את פיטורי דאמור מגוגל?!

על הניסיון למנוע מינוי של שופט בית משפט עליון על סמך עדות מלפני מעל 30 שנה, לא שמעת?

למשל, 20% ממרצי מדעי החברה באוני' בארה"ב מצהירים על עצמם שהם מרקסיסטים. תאר לעצמך ש-20% היו מצהירים שהם פאשיסטים...

סטודנטים מדוכאים מאונ' Yale בארה"ב, נלחמים באויב האמיתי:

https://www.theatlantic.com/politics/archive/2015/11/the-new-intolerance-of-student-activism-at-yale/414810/

בן שפירו בברקלי:

קומיקאים לא מופעים בקולג'ים:

אן ארבור. מעל 2 מיליון צפיות. 30K לייקס.

שערוריית אוורגרין:

צפייה נעימה.

פורסם

ומה הקשר לטראמפ?! אני אפילו לא ראיתי אותו עושה שום דבר כדי להצר את צעדיהם של אנשי ה-PC.

אז מה הקשר?

פורסם

ככה זה קשור לטראמפ (וכבר הסברתי את זה כמה פעמים):

https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/jul/23/liberals-donald-trump-support

אירועים כמו מקרה קבאנו, שהיה עוד דוגמא למודוס אופרנדי של השמאל הרגרסיבי, רק מחזקים את השורות בימין, סביב הנשיא הבעייתי שלהם.

פורסם

אני מקבל את זה בתור הסבר מדוע הוא נבחר על ידי הציבור האמריקני.

אני לא מקבל את זה בתור הצדקה לפועלו בתור נשיא בעת הנוכחית. אם הוא היה באמת פועל כנגד תופעת התקינות הפוליטית, ניחא. אבל הוא לא.

וכמו שהראתי, הוא פועל באותה צורה כמוהם בדיוק, כשהוא מנסה להציג את הגלובליזציה כמשהו שנמצא מחוץ לגבולות השיח.

פורסם

גם אני עוקב אחרי הקולות השמאליים בקמפוסים בארה"ב ומי שרואה את הסרטונים, במיוחד את זה מייל, פשוט לא יכול שלא להתחלחל מהטיפשות וההתנהגות הזו.

טראמפ לא הוציא את הגלובליזם מגבולות השיח, אתה כנראה לא ממש הבנת אותו. בתור איש עסקים הוא יודע היטב שהעולם הוא גלובלי וארה"ב מתנהלת בעולם כזה. מה שהוא שכן אומר, זה שהוא פוסל את הרעיון שהמדינה צריכה להיות שנייה לרעיון הגלובלי. הגלובליסטים רואים את טובת העולם מעל טובת המדינה, לעיתים בהיקף כזה שפוגע במדינה (לפחות בטווח הקצר, כי האוטופיה היא לעולם טוב יותר).

הרעיון של טראמפ הוא לא לחשוב בצורה הזו אלא לשם את המדינה בעדיפות הראשונה. הוא טוען ואומר זאת מהרגע הראשון שרץ לבחירות. התקשורת המטופשת עוינת אותו אבל בסה"כ יש הגיון בדבריו - ארה"ב שנמצאת בתנאי שוק גלובליים תחרותיים, לא צריכה לחתום על הסכמים מול מעצמות אחרות שמתחרות בה בתנאים שהיא מפסידה, רק בגלל שאיפות לקירוב בין העמים. עובדה שעם כל הביקורת, טראמפ חתם על הסכמי סחר חדשים עם מדינות ואף אחת מהמדינות האחרות, לא מפנה את גבה אלא בסופו של דבר באה ומתדיינת. בדיוק כך צריכה להתנהל מעצמה כמו ארה"ב עם אידיאולוגיה חזקה.

מה ש- falou פרסם זה משהו יותר עמוק מהגלובליזם. לגישות הפרוגרסיביות הקיצוניות האלו יש ריאקציה לכיון השני וטראמפ הוא אולי הביטוי הכי גדול שלהם, בגלל שהוא בניגוד לפוליטקאים רפובליקנים אחרים, לא שם מסכה מזוייפת. רואים את זה בכל העולם - באירופה מפלגות ימין מתחזקות, ההצבעה על הברקזיט, דרום אמריקה ועוד.

הדבר היותר מפחיד זה העתיד, כפי שרואים באוניברסיטאות, של אנשים פשוט הזויים, רכרוכיים, גרועים כפאשיסטים ומוזנים על ידי שקרים והטיות על פי רגשות ולא על פי עובדות. זה העתיד השחור שהאדם הממוצע הנורמטיבי רואה וחושש ממנו.

• תוכן חדש...