Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק , תודה רבה על העזרה.

מאז ה EVENT עברתי המון ממסרים, חלקם חזקים יותר וחלקם חזקים עוד יותר , אבל גם אחרי החלפת הממסרים שלא סגרו מעגל היתה לי בעייה בפיקוד אליהם, חשדתי בצימוד דרלינגטון שממתג אותם אבל נראה שהוא היה תקין, לפחות מבחינת מדידות DIODE שעשיתי , אז החשד עבר לבקר שכנראה השתגע ולא נותן אות לסגירת הממסרים, חיזק את החשד הזה גם המאוורר שבתוך המקפיא שהפסיק לעבוד גם כן (אולי באשמתי :roll: ).

בינתיים האוכל מתקלקל!!! עזר לי בחור נחמד בשם אבי מאמיליז' (תודה למי שנתן את ההמלצה עליהם), תמורת כמה מאות וזיכוי קטן על הכרטיס הישן התחדשתי בכרטיס חדש , מדור קצת יותר מאוחר (שהגיע עם ממסרים יותר עמידים לזרם וכמות מיתוגים) ותשקוט הארץ לעוד 40 שנה ( או 12 , המקרר בן 12).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

שאלה,

למה לא לדחוף בקר אוניברסלי במקום?

משהו כזה נגיד:

http://www.dayan-rs.com/?CategoryID=2141&ArticleID=9806

עריכה: עכשיו שאני מסתכל על זה שוב, אני לא בטוח שהבקר מתאים לשליטה על שני תאים ( מקרר ומקפיא)

מעניין אם יש אחד שמותאם לשניהם.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

לבקו שלי ימ"ש קניתי כרטיס חדש מאנגליה הרחוקה (הבקו נמכר שם תחת מותג מדבקה) שהגיע ארצה אחרי שבוע, ושלום על ישראל.

:turn-l:
פורסם

כרטיס חדש זה האובייסט :-D, מעניין אם יש מוצר אוניברסלי שאפשר להתאים. תחשוב כמה צרות זה יכול לפתור במקררים בעייתים.

משהו דומה לבקרים האונברסלים למזגנים של "מיטב".

פורסם

כרטיס אוניברסלי לא יתאים לתצוגה, חיישנים וצמות החוטים של המקרר. ההחלפה לקחה לי שבוע וחצי המתנה לדואר + 1 דקה פירוק והחלפה.

:turn-l:
פורסם

ברור שלא יתאים לצמות והתצוגה. חותכים ומחברים מחדש לבקר, ויש עליו תצוגה. יש פתרונות כאלו במזגנים (כמו הבקרים של מיטב).

בסה"כ זה די פשוט, צריך לחבר פיקוד למדחס, להפשרה ואוולי איזו בקרת PWM עבור המאוורר של יחידת הקירור (כמובן שגם חיישני טמפ' מגיעים עם הבקר).

אם המקרר אינוורטר זה כבר באמת יותר מסובך8)

יש בקר כזה למקפיא כמו בקישור שצירפתי קודם.

• תוכן חדש...