Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושנה טובה.

סוחב איתי את האופטרה כבר 6 שנים.

בחודש האחרון המנוע מתחמם בעליות ממושכחות והמים פורצים ממכסה מיכל העיבוי.(במישורים אין בעיה,אחרי 600 ק"מ לא איבד טיפה)

מד הטמפרטורה ברכב במצב נורמאלי עד ההתפרצות של המים(כרגע מאבד לאט :לפני חודש היה מתפרץ והייתי רואה את האדים בזמן הנסיעה)

בסמארט פון שמחובר למערכת המחשב ברכב טמפרטורת נוזל הקירור מראה סביבות ה 95 -105 מעלות במישור בנסיעה מהירה גם כן (100 'ק"מש בערך על 2500 סל"ד!! קצת חם מדי נראה לי לנסיעות מהירות במישור) בעליות בטמפרטורה מתפסת ל 110-112(במד של הסמארטפון) ואם העלייה ארוכה והרגל על הגז-אפילו בעדינות,הנוזל קירור יצא ממכסה מיכל העיבוי.

המאווררים מופעלים (יותר מדי לטעמי במהירות שנייה גם במישורים)

נראה שהטרמוסטט נפתח,שני הצינורות העבים לרדיאטור חמים ( הצינור העליון שבא מהמנוע לרדיאטור רותח וקשה מאוד)

יכול להיות שנכנסים גזים מראש המנוע למערכת קירור רק בזמן מאמץ בעליות ?(יש עבר של ראש מנוע דפוק עם "תיקון" זמני של נוזל בלוק מנוע פעמיים במשך שנתיים וחצי) אולי מעברי מים סתומים ?

פורסם (נערך)

אני מהקריות, בכל מקרה, את הרדיאטור החליפו לי לחדש (אני מקווה) לפני כשנתיים וחצי אחרי תאונה שבא הרדיאטור נישבר,,,(אותו סיפור עם חום המנוע שעלה לאדום ורק שבועיים אחרי התיקון של הביטוח הראה סימני בעיות ראש מנוע)

בכל מקרה החלפתי אני כמה פעמים מים בחודש האחרון ע"י ניקוז המים (פתיחת הצינור התחתון מהרדיאטור)

כשהכנסתי צינור מים זורמים מברז, מהצינור העליון של הרדיאטור, נראה היה שהמים זורמים יפה ובלי לכלוך מהצינור התחתון.. כמובן שאולי זו לא אינדיקציה לזה שהרדיאטור "נקי" .. בכל מקרה כשאני מוסיף מים נקיים (מי ברז לבנתיים) הם כן נהיים קצת עכורים אחרי נסיעה, אולי חלודה או שאריות חומר איטום ראש מנוע שנתקעו איפשהו במערכת הקירור והמנוע ..

רק לציין שהחלפתי מיכל עיבוי(נסדק) ופקק לפני כשלושה חודשים לפני כל הבעיות האלה, ואז גם התחילה שוב פעם בעיית ראש מנוע לפני חודשיים (מים בצילינדר ככה נראה) שמתי חומר איטום שוב, הצילינדר לא נרטב, פעילות מנוע על פניו נראית תקינה (לא יודע עם נכנסת קומפרסיה למערכת קירור)

עריכה אחרונה על ידי mozizo
פורסם

זרימת המיים מצינור תחתון לא יכולה להעיד על כלום ומה שקובע אלה מעברי המיים ברדיאטור עצמו. מספיק שכמה בודדים סתומים זה משפיע כמו במיקרה שלך.

פורסם

תודה על התגובות וההערות.. רק לידע כללי,האם טמפרטורת מי קירור אמורים להיות סביבות ה 100 מעלות במישור,ו112 בעלייה? ( מרגיש גבוה מדי) אם כן יכול להיות שהפקק של מיכל העיבוי לא תקין, ומשחרר מהר מידי לחץ,?

פורסם

לאור ההיסטוריה ה"מכובדת" של מערכת הקירור,גש למכון רדיאטורים או מוסך מומלץ לבדיקת המערכת בלחץ.

מקווה,שלא מחכות לך הפתעות לא נעימות (ככל הנראה בעיית ראש מנוע).

אם יש כרגע בעיית ראש מנוע והראש הזה שופץ כבר פעם אחת או יותר,לא הייתי מתעסק איתו יותר,אלא מביא ראש מנוע אחר מפירוק פותח ומשפץ אותו או ראש מנוע מייבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...