Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת מחירי ביטוח לפי חוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, זכור לי שדיברו לפני כמה שבועות על הוזלת מחירי ביטוח לפי חוק, האם דובר רק על ביטוח חובה? האם ההוזלה כבר נכנסה לתוקף? מה לגבי ביטוח צד ג לרכב האם ישנה הוזלה גם בביטוח הזה? האם יש שוני מהותי בין עלויות ביטוח צד ג' שאני יכול לקבל אצל חברות הביטוח השונות בהנחה שמדובר באותו דגם ואותה שנת ייצור? לגבי גובה הכיסוי, ראיתי כאן למשל https://www.clalbit.co.il/products/Pages/default.aspx?ItemID=80cf2065-0ca0-45be-bb43-19e4982dca08 כי גובה האחריות המירבי שפוליסה כזאת מכסה הוא עד 450,000 ש"ח - האם כל הפוליסות זהות בעניין הזה או שווה לי לבדוק את העניין. אשמח למענה, תודה.

פורסם

אין שום הורדה במחיר, אנחנו בישראל, חידשתי ביטוח לפני שבוע יצא לי אותו המחיר סביב ה-3.5K ביטוח חובה+מקיף.

פורסם

תיכנס לאתר וובי ותשווה מחירים. תוכל לראות את כל הכיסויים. יש ביטוחים שהכיסוי בהם הוא יותר ממיליון שקל זה תלוי מה אתה רוכש.

• תוכן חדש...