Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכות טיהור מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אצלנו בדירה יש בעיה של אבן במים, אז חשבתי להתקין פילטר אחרי המונה הראשי שימנע את האבן בכול הבית ומערכת אוסמוזה הפוכה מתחת לכיור במטבח לשתיה ובישול.

למישהו יש המלצות מה כדאי להתקין? חנויות מומלצות באיזור חיפה?

תודה,

פורסם

קח בחשבון שאוסמוזה הפוכה הוא בזבזני מאוד - להבנתי על כל ליטר מסונן מתבזבז ליטר נוסף. בנוסף הבנתי שטעמם טפל.

לגבי מסנן האבנית - מה שבדרך כלל עושים זה לשים כדורי סיליפוס. האמת שלא יודע, אבל יש דעות חלוקות לפה ולשם לגבי אם הם מסרטנות או לא.

אני הוספתי אותם רק בכניסה לדוד ולמכונת כביסה (איפה שיש גופי חימום).

ליאור.

פורסם

אין סיבה להתקין אוסמוזה הפוכה, במיוחד בגלל החסרון הגדול שהמתקן הזה משאיר מים לא טעימים. התקנתי אחד כזה לפני חודשיים ואף אחד מהמשפחה לא מסוגל לשתות את המים האלה, והם משמשים רק לבישול.

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את המערכת. מותקנת אצל הוריי בסביבות 5 שנים, לא מרגיש שהמים לא טעימים, והכי חשוב - מאז שהותקנה המערכת, הקומקום החשמלי לא נוקה פעם אחת מאבנית, ואין עליו טיפת אבנית. לפני המערכת תמיד היה מתמלא באבנית.

פורסם

מערכת אוסמוזה הפוכה ,פשוט הופעת את המים שלך למים מזוקקים ללא מינרלים וללא שום דבר ,המים מאד לא בריאים לשתיה כי לא קיים בהם שום דבר ,לעניות דעתי התקן מערכת עם כדורי סילפוס אשר תעשה את העבודה מספיק טוב

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בין כדורי סילופוס לאבני לשם?

באינטרנט יש די הרבה חומר ואין שום דבר חד משמעי...

בחלק מהכתובות כתוב שהחומרים האלה מסרטנים ומכילים חומרים רעילים כמו ציאניד

פורסם (נערך)

ממליץ להתקין סנן מיקרוני שאינו מתכלה אלא ניתן לניקוי בכניסה לדירה.

בכניסה לדוד/מכונת כביסה/מדיח להתקין סנן נקודתי של אבני לשם/סיליפוס/כל מפחית אבנית אחר.

בכל מקום שאני נמצא ואני יודע שיש שם אוסמוזה אני מבקש לשתות מי ברז כי פשוט המים האלו לא עוברים לי בגרון למרות שברוב המערכות יש איזה מנגנון שמחזיר את המינרלים למים וטוען גם לטעם טבעי יותר

חוצמזה למי ברז יש טעם טוב, במיוחד אם הם קרים מהמקרר.

אצלי אני מהדר במי בריטה את האורחים שלהם מחובר לוריד תמי4 כדי שחס וחלילה לא יחטפו הרעלת מים

אין שום מניעה בריאותית באבנית של הקו קום ויש להפסיק את המירוץ לתוצאת 0 אבנית בקומקום.

כל הסיפורים על אבני כליות לא קשורים לאבנית במי השתיה/מים קשים-רכים או בכלל איזה וכמה מים אתם שותים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש גם פילטרים עם "אבני לשם", מישהו ניסה מערכת כזאות?

http://www.galeden.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%94%D7%A8%D7%93%D7%9C%D7%A1-%D7%A4%D7%A8%D7%95/

עבדתי עם מערכת שלהם מספר שנים.

כל זמן שאבני הלשם נמכרו במשקל ומלאתי בעצמי את גוף המסנן עשה את העבודה בצורה סבירה, לדעתי מרגע המעבר לשימוש במחסנית איכות הורדת האבנית פחתה והמוצר יעיל פחות.

בנוסף יש לי רושם שהחברה נמכרה ועכשיו מישהו אחר מפעיל את העסק, להרגשתי איכות השרות פחתה.

בשורה התחתונה מכיון שהשרות לדעתי פחות טוב ומכיון שאי אפשר יותר לקנות אבני לשם במשקל אלה רק במחסנית, הפסקתי לעבוד איתם.

בשנה האחרונה אני שם בגוף המסנן סיליפוס.

• תוכן חדש...