Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אקדח כזה ע"מ לבדוק את טמפרטורת המנוע אצלי ברכב,איך אני יודע שהוא אכן מדויק/מכוייל בוודאות,יש דרך לבדוק את העניין?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אגב,לאן הכי נכון/טוב לכוון את האקדח ע"מ לקבל את הטמפרטורה הכי מדוייקת/קרובה לאמיתית בה עובד המנוע?

איזה טמפרטורה מקסימום נחשבת עדיין למנוע במצב עבודה תקין ואינו בסכנת התחממות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

על צינור המים העליון שבין המנוע לרדיאטור ייתן לי אינדיקציה מספיק טובה לחום המנוע המדוייק/אמיתי ששורר באותו הרגע במנוע?

אגב,105 מעלות צלזיוס נחשב עדיין לתחום "המותר" או שזה כבר התחום המסוכן למנוע?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אכן צינור המים העליון העבה שבין הרדיאטור למנוע הוא המקום המקובל בדר"כ ע"מ למדוד את טמפרטורת המנוע "האמיתית".

105 מעלות זה עדיין בסדר בחלק מהרכבים(אמריקאיות בעיקר),מעבר לזה זה כבר מצביע על בעיה כלשהי במערכת הקירור או במנוע עצמו.

פורסם (נערך)

אם זה באמת המכשיר, אתה צריך לקחת בחשבון שחרוט החיישן שלו הוא 1 ל-10, ככה שמדידות מדוייקות של עצמים קטנים כמו צינורות, יצטרכו להתבצע לא יותר מ-1 עד 2 מ"מ מהצינור, ולדעתי, אם אתה כבר במרחק כזה מהצינור, מדידה פיזית באמצעות צמד-תרמי תיתן תוצאות מדוייקות בהרבה.

עוד דבר, עצמים מבריקים יתנו תוצאות פחות מדוייקות מעצמים לא מבריקים, לכן מדידות ישירות ע"ג הרדיאטור צריכות להעשות עם "גרגיר של מלח".

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

פשוט לגעת פיזית בעזרת המכשיר הנ"ל בצינור המים העליון שבין הרדיאטור למנוע? ככה למעשה אני אקבל את הטמפרטורה של המנוע הכי מדוייקת/אמיתית?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תקח מד חום ותמדוד בנקודות שונות על הגוף ,

ואז תמדוד עם אקדח אינפרא אדום באותה נקודה.

יתן לך הבדלים וטווח.

קח בחשבון שהסטיה יכולה להיות תלויה בטמפרטורה (כלומר בטמפרטורה נמוכה של חום הגוף הסטיה תהיה קטנה ובטמפרטורת מנוע שהיא גבוהה , הסטיה יכולה להיות גבוהה יותר )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני יודע שזה לא קשור,אבל כיצד עובד מד הטמפרטורה לייזר? הכוונה כיצד הוא מודד את

הטמפרטורה של החפצים שבאים במגע עם קרן לייזר.

אני יכול להבין כיצד הוא מודד מרחק ונפח...אבל טמפ' ?

• תוכן חדש...