Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2008 מרעישה (ואף מעט רועדת) בהתנעה אחרי שהייתה כבויה זמן רב. הבעייה מתרחשת כאשר ההילוך על פארקינג ניוטרל או רברס, אך לא בדרייב. אחרי כמה דקות הרעש והרעד מפסיקים. יש למישהו רעיון ?

פורסם

1. כך קראתי, אבל לא הבנתי למה זה מייצר את הבעייה בהילןך רברס (הכי בולט), פארקינג וניוטרל ולא כשהרכב בדרייב? ולמה רק במקרים של התנעה אחרי זמן רב?

2. הרכב שלי מטופל במוסך רגיל, לא מורשה. יש חשיבות מיוחדת שהרכיב הזה יותקן במורשה?

פורסם

אתה שולח בן אדם שלא יודע כנראה להחזיק מברג ביד להחליף תושבת עצמאית...

שום דבר לא מסובך כשיודעים איך, אבל איך ההודעה הזאת עוזרת לפותח השירשור?

בוא תביא מדריך להחלפת תושבת.

איך מאבחנים תושבת לא תקינה.

איזה כלים צריך.

מהלך עבודה.

יש באוטו יותר מתושבת אחת, איזה מהם מחליפים?

וואלה לא מסובך באמת...

פורסם

צודק בוקי קצת קיצרתי האמת, אז מחדש:

ראשית תן למישהו מיקצועי שייבדוק אם אכן מדובר בתושבת בדיקה שכזו לא אמורה לעלות אגורה כי מי שמבין בשניה וחצי יאבחן אם זו תושבת או לא, ואם זו באמת תושבת אז על מנת לצמצם עלויות קנה אותה בעצמך ויש פה לא מעט אנשים שיוכלו לעזור לך להתקין אותה!

מקווה שהרחבתי מספיק הפעם...סליחה.

פורסם

במידה וזאת התושבת הימנית המפורסמת, המלצה לרכוש רק מקורית, החליפית גרועה מאוד. וסתם תשלם פעמיים.

במידה ואתה קונה לבד, סדר גודל של 950 ש"ח כולל מע"מ

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

תבקש הצעת מחיר לחלק (תגיד תושבת מנוע הגדולה) מאורגינל חלפים בתל אביב 035617001

תקח את זה לכל מוסך שיעשו את ההחלפה לא אמור לעלות מעל 200-250 ש"ח

אם אין לך את הכלים או הידע תלך למוסך ואם יש לך אתה בטח מכיר DIY אז פשוט תחפש בפורום 8thcivic

#צילמתי אבל לא יצא לי לערוך את ההחלפה בסיוויק 07 שלי אבל זה לא בדיוק פשוט

• תוכן חדש...