Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצורה הכי מוחשית

נכנסתי למכונת שטיפה וכל הדיפון הפנימי באוטו באיזור החיבורים של השמשה התחיל להתמלא מים

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם
את הדבר הכי חשוב לא בדקת

האם נכנס מים מאיזור השמשה הקדמית?

לצערי קרה לי מקרה כזה והיו חייבים לפרק ולהתקין מחדש.

במידה ונכנסים לך מים אז אין כבר שאלה אלא לחזור למקום ההתקנה

ודרך אגב סתם מיותר שמשה מקורית לפי דעתי

כאשר זה קרה הרכב שלי היה בן 3 חודשים. לא יכולתי לחיות עם שמשה לא מקורית על רכב כל כך חדש...

מים לא נכנסים (אני יודע את זה משטיפות ידניות,גשם עדיין לא פגשתי)

פורסם
לאבא שלי עם גולף 2015 הוחלפה השמשה הקדמית לפני כמה חודשים לשמשה חילופית מהביטוח, אין רעשי רוח (נהגתי מספר פעמים על הרכב), נראה שלא חודרים מים - וברגע שכבר הוחלפה השמשה פעם אחת, זה כבר לא ״מקורי מהמפעל״ אז שיחליפו גם עוד כמה פעמים העיקר שיעשו עבודה טובה.

שמשה מקורית אולי זה נחמד יותר, אבל אם העבודה לא טובה זה לא שווה הרבה.

עדיף כבר שמשה חליפית שיושבת כמו שצריך.

מצד שני כבר שילמת הרבה על שמשה מקורית, כל עוד לא נכנסים מים ורעשי הרוח לא חזקים מידי, אולי כבר אפשר לחיות עם זה וזהו.

תאמין לי רעשי הרוח חזקים מאוד אני עם רדיו שומע אותם בדיוק מעליי...אם נניח זה היה בצד השני, אז הייתי חי עם זה, מנסה לסדר את זה אפילו עם סיליקון כדי ליצור אווירודינמיות וזהו...

אבל מחר אני אתקשר לזגג ונראה מה אפשר לעשות...

פורסם

הבדיקה האמיתית היא בגשם או במכונת שטיפה (לא ידני) המוקדם מבניהם.

אצלי האוטו היה בן פחות מיום

הוצאתי אותו מלובינסקי בני ברק ומיד שמתי אותו בהתקנה של גז ושם שברו לי את השמשה....

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תוכן חדש...