Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה. רכשתי רנו פלואנס פריווילג׳ 2013 בטרייד-אין מאופרייט-ליס. מצב מכני מעולה, מצב פנימי מושלם. בבדיקה נמצאו שלושה צמיגים מיובשים ולא תקינים - וחברת הליסינג הוציאה לי הזמנה להחלפתם.

 

מה שיש על הרכב, מעבר להיותם לא תקינים - הם צמיגים זולים ודי מעפנים, בהם משתמשת חברת הליסינג. והייתי רוצה להחליפם כעת לצמיגים טובים יותר.

 

אינני יודע מה הצמיגים המקוריים שמגיעים עם הרכב הזה, (ניחוש פרוע... מישלן?) והייתי רוצה לדעת אם יש צמיגים מומלצים לשימוש ברכב הזה.

 

רכב דיזל, לשימוש משפחתי, כמעט כל הזמן על כבישים טובים, ואנחנו נוטים לנסוע הרבה. 40000 בשנה בממוצע.

 

כל המלצה/הכוונה תשמח אותי. תודה.

פורסם

המידה של הרכב שלך היא - 205/60/16.

אם נדלג על צמיגים סיניים מפוקפקים הרי התמורה הסבירה הינה בצמיגי פאלקן 914. ניתן להשיגם במחירים בין 255-290. בעוד כ- 50 ש"ח לצמיג תוכל לקבל קלבר או TOYO CF2. בסדר גמור אך לא בהכרח עדיפים על הפאלקן.

רוצה צמיגים יותר טובים? הייתי ממליץ על מישלין PRIMACY HP שעולים 450-500.

חפש ביד 2 צמיגים מה הכי כדאי באזור שלך.

פורסם

לפחות אצלי הגיע עם ברידג'סטון טוראנצה, אבל זה ממש לא משנה. כרגע אני כבר שנה ו-20K על רביעיית קלבר ויש יחסית מעט מאוד סימני שחיקה (תואם לדירוגים בהם הצמיד מדורג גבוה מבחינת אורך חיים), אבל בדיעבד - לאחר שראיתי את הדירוגים הנמוכים בנושא האחיזה ברטוב - הייתי בוחר צמיגים מהליגה הראשונה (מישלן, קונטי, ברידג'סטון, גודייר... בטח יש עוד). בוודאי אם הייתי נוסע 40K בשנה.

חזיר דיזל

פורסם
תרשום כאן את מידת הצמיגים שמופיעה לך ברישיון הרכב וכך יוכלו להמליץ לך על דגמים ספציפיים

 

סליחה, משום מה הייתי בטוח שכולם כאן יודעים בעל-פה גדלי צמיגים של כל מודל רכב... :wink:

 

מה שרשום אצלי לגודל הצמיג: 205/60R16 92H מקווה שהעתקתי נכון.

פורסם
המידה של הרכב שלך היא - 205/60/16.

אם נדלג על צמיגים סיניים מפוקפקים הרי התמורה הסבירה הינה בצמיגי פאלקן 914. ניתן להשיגם במחירים בין 255-290. בעוד כ- 50 ש"ח לצמיג תוכל לקבל קלבר או TOYO CF2. בסדר גמור אך לא בהכרח עדיפים על הפאלקן.

רוצה צמיגים יותר טובים? הייתי ממליץ על מישלין PRIMACY HP שעולים 450-500.

חפש ביד 2 צמיגים מה הכי כדאי באזור שלך.

 

 

אלף תודות על מגוון ההצעות!. עד עכשיו היתה לי סיטרואן C4, והשתמשתי תמיד במישלן - היו נהדרים ממש. החזיקו המון, אחיזה טובה, וכו׳. היית ממליץ עליהם גם לפלואנס?

 

חוץ מזה- מקריאה כאן בפורומים, אני מבין שיש כל מיני סוגי צמיגים עם תכונות ספציפיות - יש טעם בכלל בבחירת צמיג מיוחד? או שמא צמיג סטנדרטי - מאיכות ייצור גבוהה (מישלן, goodyear וכו׳) עדיף?

 

לגבי המחיר - מגיעים לי שלושה צמיגים מהחברה בה קניתי את הרכב (נפסלו בבדיקה) לכן אני אשלם רק הפרש - כך שמתאים לי הפעם להשקיע בארבעה צמיגים טובים.

פורסם

אם חברת הליסינג תחליף מיוזמתה צמיגים סביר להניח שתקבל שלישיית צמיגים סינית מהזולים שבנמצא. אני הייתי מוריד את עלות הצמיגים ממחיר קניית הרכב ולא נותן לחברת הליסינג להתקין את הצמיגים חדשים ובטח לא שלישייה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישלין יודעים לייצר צמיגים טובים לא רק ל C4 אלא גם לפלואנס .

אל תהסס , אתה נוסע הרבה וחשוב להשקיע עוד כמה מאות שקלים ברביעייה איכותית.

קח זיכוי מהליסינג ותקנה רביעייה טובה וטרייה כאשר אתה יודע מה קנית

נסיעה טובה ובטוחה

פורסם
מישלין יודעים לייצר צמיגים טובים לא רק ל C4 אלא גם לפלואנס .

אל תהסס , אתה נוסע הרבה וחשוב להשקיע עוד כמה מאות שקלים ברביעייה איכותית.

קח זיכוי מהליסינג ותקנה רביעייה טובה וטרייה כאשר אתה יודע מה קנית

נסיעה טובה ובטוחה

 

תודה לכולם - החל מאתמול, רביעיית Michelin 210/60R16Energy Saver V92 MO - למרות שבסוף די קרעו אותי במחיר על ההפרש... נתנו לי 700 ש״ח על שלושה צמיגים (מה שהיה שם זה ברידג׳סטון מאחורה ואחד GoodRide מקדימה) . יצא לי 1600 ש״ח עם מע״מ - ההפרש - על 4 צמיגים חדשים.

 

חוויית הנהיגה השתנתה משהו :)

×
×
  • תוכן חדש...