Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוייפט 2009 - תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הכנסתי היום את הרכב הזה לבדיקה ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת לגבי הריג'קטים.

הפגוש הקדמי של הרכב ופנסי החזית הוחלפו עקב תאונת חזית קלה, בדוח של השמאי לא צויין ירידת ערך.

רב תודות לעוזרים!

20160911_140005.jpg

פורסם

רישיון הרכב בתוקף, הוא בטעות מסר רישיון רכב ישן.

הרכב נראה כמעט מושלם חיצונית ופנימית. השאלה אם יש סעיפים רציניים שמצריכים חשיבה מחודשת. ידעתי על הפגוש הקדמי, וכמו שציינתי לא קיימת ירידת ערך או פגיעה בשילדה.

פורסם

בתאונה עדיף להחליף פגוש או טמבון במקרה של תאונה מאשר לבצע פחחות! בגדול רכב טוב ואמין מאוד! תוריד במחיר ככל יכולתך, בהצלחה!

פורסם

הפגוש הקדמי הוחלף לאחד חדש, אם אני לא טועה במידה ומבריגים את הפגוש ולא מלחימים אז מדובר על ירידת ערך אפסית. לטענת המוכר הרכב בקושי היה בשימוש בשנה האחרונה. הרכב נקי מבחינת גיר/מנוע/שילדה, נראה חדש, עבר 80K ק"מ, נוסע חלק ובלי בעיות.

אני לא רוצה לוותר על הקניה בגלל צמיגים או משהו זניח שניתן לטפל בו, אלא אם כן אתם באמת מזהים משהו רציני וחשוד. מה המשמעות של הסעיף במנוע - תושבות מנוע חלשות?

תודה לכם!

פורסם

על פניו עושה רושם של רכב שלא ממש טופל אלא רק "תחזוקת שבר" וגם זה בערבון מוגבל .

סה"כ כפי שנאמר לא חסרים רכבים כאלו בשוק שטופלו באהבה וגם לא גמעו מספר רב של ק"מ.

דווקא ההזנחה של הפרטים הקטנים מצביעים על אופי התחזוקה ברכב ...

אישית לא הייתי רוכש ומחפש משהו אחר ,

אם בכל זאת הרכב קורץ לך ( זה מאוד אינדיווידואלי כפי שתיארת הרכב כמעט מושלם לא מסתדר עם הבדיקה ) במחיר מתאים לכל רכב יש קונה ... רק תשכלל את ההוצאות של יישור הקו ואם עדיין זה משתלם לך אז בהצלחה .

פורסם
צמיגים אחוריים לא זהים - איך הרכב עבר טסט?

הרכב של חמותי עבר טסט עם 2 צמיגים ממש יבשים ועוד אחד במידה לא נכונה לפי רשיון הרכב

כנראה יש בוחנים שמתרשלים

פורסם

אגב במודל הזה אין בכלל רצועת תזמון, זה vvt עם שרשרת.

רכב שנוסע עם צמיג פסול? מבחורה במקרה..?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ראית דו"ח שמאי על החלפת הפגוש?

בעיקרון אם זו רק החלפה של הפגוש (בעזרת ברגים) אז יש עדיין ירידת ערך של משהו כמו 2 אחוז (לפחות ברכב חדש) ולא נראה לי שיש מה לדאוג.

אבל,

אתה חייב לוודא שאכן רשום בדו"ח שמאי 0, 1.5,2,3 אחוז . אל תסמוך על מה שהמוכר אומר. תתעקש לקרא את הדו"ח המלא שמתייחס לנזק הספציפי שבגינו הוחלף הפגוש.

• תוכן חדש...