Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

אני מעוניין ברכב 2 במשפחה לנסיעה של פעמיים בשבוע.

ראיתי פונטו ספאייס דינמיק שנת 2004 שנראת טוב ומצאה חן בעיני. הבעיה היא שנורית כרית האוויר דלוקה קבועה ברכב. בעל הרכב אמר לי שבבדיקה שעשו לרכב נמצא שכל המערכות תקינות.

הבנתי שדבר כזה עלול לגרום להכשלה בטסט של הרכב , נכון.

במידה וכן יש בעיה ( שבעל הרכב מסתיר ממני) בכריות האוויר כמה יעלה לי תיקון של זה במקרה הכי יקר?

האם אפשר לאפס את הנורית הזאת שלא תדלק?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Avi66
שגיעת כתב

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אפשר לאפס עם כבל מיוחד ותוכנה, ואז צריך לראות מה התקלה לאפס ולראות אם התקלה חוזרת.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

פורסם

כנראה שמי שבדק חיפף אם הכל תקין שום דבר לא היה נדלק.

אני הייתי נזהר למרות שתוקף כריות האויר ל10 שנים, ובודק זאת לעומק במידה ואתה רוצה את הרכב.

מצד שני פגשתי אנשים שהיה להם נורה של כרית אויר דולקת והוציאו את הנורה על מנת למכור את הרכב.

פורסם (נערך)

למגיב הקודם, הכריות כבר לא בתוקף משנת 2014 אבל לא יודע האם זה בכלל אמור להשליך על תפקודן בעת הצורך(שלא נזדקק להן).

לפותח הנושא,עדיף לא לאפס את התקלה.יהיה חכם יותר אם אתה מעוניין ברכב,שיואיל בטובו המוכר יחד איתך,יגש למורשה פיאט,יחברו אקזמינר של פיאט וישלפו קוד תקלה.לאחר שתוסבר לך משמעות התקלה,חזור להתייעץ.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה יכול להיות החל ממתג ניתוק כרית האוויר של הנוסע שנמצא בקצה הדשבורד דרך אחד מהחיישנים או מחשב הכריות עצמו. בכל מקרה, אישית לא הייתי קונה אוטו כזה כי גם מבחינה בטיחותית אתה פחות מוגן בו ברגע שכריות האוויר לא פועלות - דולקת הנורה האדומה גם או שרק הנורה הכתומה של ניתוק כרית הנוסע?

כפי שנאמר רק בחיבור מחשב אבחון של פיאט או לחלופין משהו מקביל אפשר לראות תקלות מעין אלו ואז לקבל עלות התיקון.

מבחינת תוקף הבנתי שכבר נהוג היום להתייחס לתוקף של 15 שנה כולל רכבים ישנים כאלה ובטח ובטח זה לא גורם להדלקת נורית תקלה

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה זה אומר שהכריות לא בתוקף משנת 2014?

הרכב כן יעבור טסט עם נורת airbag דלוקה קבועה?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

מה צבע הנורה? תבין: נורה צהובה = הזהרה, אך ניתן להמשיך לסוע, נורה אדומה = סכנה , וחובה לעצור את הרכב מיד. לפי מה שזכור לי נורת כרית אוויר דולקת קבוע היא בצבע אדום

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם (נערך)
זה יכול להיות החל ממתג ניתוק כרית האוויר של הנוסע שנמצא בקצה הדשבורד דרך אחד מהחיישנים או מחשב הכריות עצמו. בכל מקרה, אישית לא הייתי קונה אוטו כזה כי גם מבחינה בטיחותית אתה פחות מוגן בו ברגע שכריות האוויר לא פועלות - דולקת הנורה האדומה גם או שרק הנורה הכתומה של ניתוק כרית הנוסע?

כפי שנאמר רק בחיבור מחשב אבחון של פיאט או לחלופין משהו מקביל אפשר לראות תקלות מעין אלו ואז לקבל עלות התיקון.

מבחינת תוקף הבנתי שכבר נהוג היום להתייחס לתוקף של 15 שנה כולל רכבים ישנים כאלה ובטח ובטח זה לא גורם להדלקת נורית תקלה

גם האדומה וגם הצהובה דולקות קבוע.

הוא טוען שאיפסו את זה פעם אחת במוסך המרכזי זה חזר אחריי שבועיים.

עריכה אחרונה על ידי Avi66

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...