Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיריון בן 6 שמוזנח חיצונית וניראה באמת זוועה.

יש פגיעות פח בכל באוטו, פגיעות במכסה מנוע מאבנים וחלודה.

שני פגושים שצריך לתקן ולהחליף אחד. (ברור שקודם פחחות והחלפת פגוש)

לוח שעונים הפלסטיק כבר שרוט ומצהיב. שריטות בדשבורד

לא עשו בחיים ווקס לאוטו ויש שריטות כל האוטו.

פנסים צהובים.

המטרה שלי היא להביא את האוטו למצב שמור עד כמה שניתן.

מאחר ומדובר ברכב זול ומלא מדריכים פה מיועדים לרכבים חדשים או יקרים.

אשמח לייעוץ והכוונה איך להתחיל לחדש את הצבע עם הפלסטיק בדשבורד ברכב פשוט אצל בעלי מקצוע.

פורסם

תן לנו קצת תמונות כדי להבין מה באמת צריך לעשות וכך יהיה קל יותר להדריך אותך :)

כמן כן אתה יכול לשלוח הודע לפרטי ואם אני מהאזור תמיד אפשר לעזור .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

פחחות כל האוטו וצבע ב3 אלף?! אכן האוטו יראה כמו, אני אפילו מפחד לחשוב כמו מה.. ואחרי חודשים כמו פח מתקלף כמו הבחור שהעלה לא מזמן תמונות של הרכב שלו אחרי צביעה כזאת שכל האוטו מתקלף וחלק מהמקומות אפילו לא נצבעו בטענות שונות ומשונות.

**רק נקודה אחת, כל המדריכים כאן מיועדים לכל רכב, וההבדל היחידי הוא הרצון שלך והיכולת הכלכלית כמובן, שום דבר מהמדריכים לא מכוון נטו לרכב חדש או יקר, פשוט רכב חדש יותר קל לשמור מרכב ישן שמצריך "יישור קו" , דרך אגב יש כאן כמה בפורום שהרכבים שלהם ממש לא חדשים ולא יקרים אבל נראים למרות גילם יותר טוב מהרכב כשיצא מהסוכנות!.

פורסם
**וההבדל היחידי הוא הרצון שלך והיכולת הכלכלית כמובן.

בדיוק, ישנם מלא דברים שמיותרים ועולים הרבה כסף בשביל אנשים שרוצים להשקיע ברכב מעל ומעבר.

מה אני כן חייב לעשות בשביל לחדש את האוטו ואיך? ומה עדיף לוותר כי זה לא יעזור ולא לשלם כסף?

אני יעלה תמונות עם הפגיעות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
פחחות כל האוטו וצבע ב3 אלף?! אכן האוטו יראה כמו, אני אפילו מפחד לחשוב כמו מה.. ואחרי חודשים כמו פח מתקלף כמו הבחור שהעלה לא מזמן תמונות של הרכב שלו אחרי צביעה כזאת שכל האוטו מתקלף וחלק מהמקומות אפילו לא נצבעו בטענות שונות ומשונות.

עשיתי פחחות וצבע כללית לרכב הקודם שלי ב3000 שקל. יצא נהדר והחזיק מושלם. מכרתי אותו אחרי 5 שנים ולא היה שום קילוף ופיצוץ.

אז לא צריך להשתגע ולהפחיד את הבחור.

הבעיה היא שאחרי השקעה כזו צריך לשמור על רכב. לעשות לו דיטיילינג כדי לשמור על הצבע ולהתעצבן על כל פתיחת דלת ולנקות מיד כל חירבון של יונה חצופה. להקפיד לכסות את הרכב בקיץ וגם להקפיד על שטיפה ידנית בלבד ללא מטטא!

בעניין פנסים צהובים, אתה יכול לחדש אותם בעצמך אם יש לך ידיים טובות. קיימים מדריכים בפורום. יש גם חבר פורום שעושה את זה תמורת תשלום סמלי, חפש אותו.

לוח שעונים עכור זה בגלל שימוש בחומרים מסריחים לניקוי הדשבורד. כל התרסיסים השמנוניים המגעילים האלה של אמריקן איגל ושות' - תתרחק מהם. כדי לסדר צריך לפרק את הפלסטיק השקוף ולחדש אותו בדומה לחידוש פנסים. אפשר גם לקנות חדש ולהחליף.

עם שריטות בדשבורד אין מה לעשות, אלא אם זה בחלק קטן שאפשר לפרק ולהחליף בקלות. מומלץ לקנות סוכך שמש ולשים על הדשבורד כשהרכב חונה, זה שומר על הפלסטיק.

תמונות באמת יעזרו לכוון אותך.

כמו כן, ניקוי פנימי יסודי שאתה עושה בעצמך עם שואב אבק וחומרים איכותיים נותן הרבה סיפוק ולא עולה שקל. כל מה שאתה יכול לעשות בעצמך - רק יסב לך יותר הנאה מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...