Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המים במערכת הקירור מגיעים ל-80 מעלות ויותר. השתן ממש לא מחמם אותם.

סאן רוף דמה זה כלום לעומת אנטנות סלולריות דמה. הן היו די פופולריות בתקופה שמכשירים סלולריים לרכב היו סמלי סטטוס.

המהדרין גם התקינו יותר מאנטנה אחת.

הזוי ועכשווי זה הטרנד ההולך וגבר של יצרני רכב להתקין גלגלים במידות הזויות וצמיגים בחתך היפר-ספורטיבי על רכבים עממיים חלושים.

יונדאי קרוסאובר עם חישוקים 17 וצמיגים בחתך נמוך? מה חטאו חוליות הגב האומללות של הפנסיונר שרכש את הרכב?

מה חטא מנוע ה-1.4 העתיק והחלוש שצריך לסובב את גלגלי הענק האלו?

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

פורסם

אכן יצרניות רכב עפו על עצמם בגדלי ג'אנט(מאזדות אם ג'אנט 18, גרמניות אם 17+ שיוצאות ככה מיבואן) כבישים של ארץ, שניה שלא הייתה בפוקוס על הכביש אתה יכול לקבל ג'אנט פצוע, אומנם מראה קרבי יותר אך לא בריא(לא למי שיושב בפנים וגם לא לרכב)

בנוסף כל מיני אנשים שמתים על צעצועים כמו מדבקות ריסים לפנסים,דמויי סאנרוף, כרישים על רכבים שאין להם בכלל אנטנה ואה, ג'אנט עם יעני דמוי בלם דיסק שמכסה את הבלם תוף וכמובן בגודל מונפת של 17" על איזה רכב עגלה שהדיסק הקידמי בגודל CD

פורסם

אולי משהו דפוק אצלי, אבל אני ממש אוהב את העיצוב של המאטריה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא כזה מכוער, יש רכבים מכוערים בהרבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכנון גאוני וגם ביצועים לא רעים + חיסכון בטורבו דיזל. יש כמה דור שני שמסתובבות בארץ עם עיצוב חיצוני מתון יותר.

גם המטריאה נהנית ממרווח פנים גדול בגלל העיצוב המוזר שלה.

אל תסתכלו בקנקן...

בכל אופן "הזוי" זו לא המילה המתאימה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כאן מתחיל הסיפור, יום אחד בא אלינו מג"בניק עם הסופה שלו והיה משהו מוזר באיך שהוא נסע, טיפה קופצני. הוא פותח את הדלת ומה אנחנו רואים? נקרע לו הכבל של המצערת, אז הוא היה צריך לאלתר כמה חוטים שהוא חיבר למצערת והשחיל מהמכסה מנוע דרך הדלת, והוא תפעל את זה עם היד.

לבוס שלי לשעבר יש ניסאן טראנו 96.

יום אחד הוא מגיע לעבודה עצבני ומקלל את המהנדסים של ניסאן שלא מבינים מהחיים שלהם וכו'..

אני מתעניין מה קרה, מסתבר שיום קודם הוא היה בטיול שטח עם הבן שלו ונקרע להם כבל גז בשטח.

כמובן שהוא מצא חבל, קשר במקום הכבל מצערת והשחיל מהחלון בשביל למשוך ביד.

התסכול שלו נבע מכך שבטראנו בשביל לתפעל את המצערת בשיטה הזו, צריכים להשחיל את החבל מחלון הנוסע, אז הבן שלו (עדיין ללא רשיון) נאלץ לתפעל את הגז ידנית כל הדרך.

במגאן DTI שלי המצערת היא אלקטרונית אבל המודול האלקטרוני אינו יושב על הדוושה אלא מחובר אליה בעזרת כבל גז של איזה מטר אורך.

כשקניתי את הרכב ראיתי שהכבל תפוס על שני גידים מסכנים.

לא היה לי כח ללכת לחפש כבל חדש שכזה, אז לקחתי כבל קלאצ' של קוואסקי ER שהיה זרוק לי בבית, קצת עבודה עם שופין, שייבה לחוצה במקום סופית פלסטיק, והכבל עובד נהדר כבר יותר מ50K ק"מ

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

שפצורי מצערת כאלו היו פעם די הרבה. כבלי מצערת השתחררו ונקרעו פה ושם ומי שהתעסק עם זה היו הנהגים.

לנו היום זה נראה הזוי, כנראה שהתרגלנו לרמת אמינות גבוהה יותר ולרכיבים אלקטרוניים שלא ניתן לטפל בהם בשטח.

כבל מצערת זה היה עוד בקטנה.

אצל סבא שלי השתחרר ונפל הדרייבשאפט של טנדר הפורדסון שלו באמצע נסיעה. כמובן שהוא לקח חוטי ברזל ופתר את הבעיה במקום.

היום זה היה נראה הזוי, אבל אז זאת הייתה סוג של תחזוקה שוטפת.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

• תוכן חדש...