Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לחו"ל - בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם התקציב הוא הגורם המשמעותי הייתי משתמש באפליקציות לטיולים -

חוליו / בוא נעוף - לדילים של הדקה ה-90

syzygy - לטיולים באירופה עם אטרקציות

פורסם

בבלד שווה לעלות לטירה, יש נוף יפה לאגם ולהרים מסביב. לא רחוק מהטירה יש פיצריה מעולה, רוסטיקו בלד, מהטובות שאכלתי.

בבוהין יש רכבל להר ווגל, נוף יפה לאגם.

עשיתי לפני שנתיים את הנסיעה מסלובניה לונציה, הנסיעה ארוכה ולא מאוד מעניינת וונציה עצמה לא הרשימה אותי.

אגב, יעד זול ומעניין עם טבע יפהפה היא סלובקיה, הפארקים הלאומיים במזרח המדינה מדהימים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פחות בקטע של טבע- אלא אם זה כולל נהיגה.

אני מאוד אוהב לנהוג דרך מקומות יפים... זה כמו לטייל אבל עם מזגן ומוסיקה :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אם כך יהיה עליך להשקיע קצת ברכב מתאים. בחבילה שרכשתי לסלובניה נכלל רכב בקטגורית פולו, קיבלתי קליו 3 מנוע 1150. היה חלש מאד למדינה ההררית הזו כאשר היינו זוג (ואשתי שוקלת כמו חצי מבוגר) בלי מטען. כמובן שזה מצריך שליפת עוד כמה עשרות אירו, וזה נכון בכל מדינה בה נהגתי, חוץ מהולנד, דנמרק והמישורים של דרום פינלנד.

מעבר לכך - אם חצפה נפשך בערים גדולות ולא בטבע יהיה עליך לשלם את המחיר הגבוה (לפחות יחסית) שעולה השהות בעיר כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היינו זוג (ואשתי שוקלת כמו חצי מבוגר) בלי מטען.

אשתך קוראת בפורום, הא? :wink:

פורסם (נערך)

אשתי לא קוראת בפורום. אבל הבנים שלי כן, לפחות אחד מהם.

הניסוח הנכון הוא: [היינו זוג (אשתי שוקלת כמו חצי מבוגר)] ובלי מטען.

היא הדוגמא האולטימטיבית לכך שדברים טובים באים באריזות קטנות, והממדים שלה מביאים לכך שבחישוב משקל הרכב לשני אנשים צריך לקחת את הממוצע ולהוריד כמה עשרות ק"ג. למנוע של הקליו האמורה זה משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אשתי לא קוראת בפורום. אבל הבנים שלי כן, לפחות אחד מהם.

הניסוח הנכון הוא: [היינו זוג (אשתי שוקלת כמו חצי מבוגר)] ובלי מטען.

היא הדוגמא האולטימטיבית לכך שדברים טובים באים באריזות קטנות, והממדים שלה מביאים לכך שבחישוב משקל הרכב לשני אנשים צריך לקחת את הממוצע ולהוריד כמה עשרות ק"ג. למנוע של הקליו האמורה זה משמעותי.

הבנתי אותך בפעם הראשונה,

Just pulling your leg :lol:

פורסם

נראה לי שבקרוב נוכל לחבר את השרשור הה לשרשור של חיפש "האחת" - תקשורת זוגית באמצעות פורום רכב.

פורסם
א

מעבר לכך - אם חצפה נפשך בערים גדולות ולא בטבע יהיה עליך לשלם את המחיר הגבוה (לפחות יחסית) שעולה השהות בעיר כזו.

וזה מחזיר אותנו להודעה הראשונה בשרשור :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כשתמצא יעד מענין, תשלח לי ה"פ. אני באותה הדילמה.

תוריד את אפליקציית "בוא נעוף", היום לדוגמא יש שם חבילת נופש לקוס ב99$ (האפליקציה נפתחת כל יום רביעי, דילים שלא נמכרו של השטיח המעופף).

פורסם

הבנאדם מדבר על תקציב של 700 דולר ל5 ימים,כנראה כולל טיסה,ואתם שולחים אותו לטייל עם רכב שכור ברחבי היבשת-לא יילך.

חבר-יש לך תקציב דל,שלא לאמר לא ריאלי.

מקסימום תוכל לעשות חבילת עיר.

לא רכב שכור ולא טיולים.

ייתכן ותמצא משהו בוורשה,פראג,בודפשט או בוקרשט.

מה לעשות בכל מקום? תשאל את דוקטור גוגל.

סלע

• תוכן חדש...