Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מכונאי שיש לו היכרות עם צרפתיות זקנות .

במקרה שלי זו מגאן קופה 97 ידנית. מחפש מישהו שמכיר את כל המחלות שלהן ויודע לתת יחס חם (לרכב).

נ.ב אני מחדרה ולא יזיק אם הוא ידע גם לעשות מעבר לטיפולים שוטפים :wink:..יש לי תכניות.

מקווה למצוא את האחד עייפתי מכל מיני מקומות שטוענים שיודעים ובסוף הורסים את הרכב...כבר הרסו לי אחד ולא בא לי שזה יקרה לבייבי,

• ספונסר פורום
פורסם

אהלן,

ראשית והמתבקש - מוסך תלפיות בחיפה. יש איתו התנסות מצויינת.

השאלה היא מה אתה מחפש בדיוק. לטפל ברכב הם בוודאות יודעים ויעשו את זה על הצד הטוב ביותר.

עזרה

פורסם

הרכב מאבד מים כך שכל 3 שבועות / חודש המים מגיעים לקו המינימום. אין סימני רטיבות או לחות המובחנים לעין. החלפתי רדיאטור וצינורות + מיכל עיבוי ובנוסף יש לי באופק טיימינג.. שאיתו יש לי ניסיון מר. היתה לי מגאן 2001 ועשיתי במקום מסויים ולאחר מספר חודשים היא נקרעה לי באמצע נסיעה..והסוף ידוע.

דבר נוסף שברצוני לסדר זה עניין המיזוג לרכב.

המטרה שלי בגדול היא ליישר קו ולהחזיר אותו לימים הטובים שלו ובהמשך לחזק אותו בטוב טעם, זו כבר מטרה אחרת אבל אני חייב בסיס טוב להתחיל ממנו. בסה"כ המצב של המנוע עצמו הוא טוב. אבל לגבי שאר המכלולים אני בספק.

• ספונסר פורום
פורסם

או.קי.

לא סיפור גדול.

תתקשר לתלפיות, תגיד ששלחו אותך מקארספורום ואתה רוצה לתאם טיפול. תסביר כבר בטלפון מה העניין.

קטן עליהם.

עזרה

פורסם

אתה לא צריך לנסוע עד חיפה בשביל לבצע בדיקה בלחץ למערכת הקירור או בדיקת לחץ הפוך. משאבת מים הוחלפה מתישהו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שלום לכולם,

אני מחפש מכונאי שיש לו היכרות עם צרפתיות זקנות .

במקרה שלי זו מגאן קופה 97 ידנית. מחפש מישהו שמכיר את כל המחלות שלהן ויודע לתת יחס חם (לרכב).

נ.ב אני מחדרה ולא יזיק אם הוא ידע גם לעשות מעבר לטיפולים שוטפים :wink:..יש לי תכניות.

מקווה למצוא את האחד עייפתי מכל מיני מקומות שטוענים שיודעים ובסוף הורסים את הרכב...כבר הרסו לי אחד ולא בא לי שזה יקרה לבייבי,

אם תרצה אני גם מחדרה אוכל להשיג לך מחירי חלפים במחירי ריצפה ולעזור לך בתיקונים ולהוזיל לך עלויות באופן משמעותי. לגבי הנזילה של המיים אם תרצה יש לי סט לבדיקת לחץ הפוך כדי לשלול בעייה של אטם ראש פרוץ.

פורסם

אני מטפל במגאן קופה במוסך קטן בחדרה שנקראים א.א דיאגנוסטיקה, נמצאים ליד הום סנטר, מכירים את הרכב ויש להם גם אחת כזו זרוקה מאחורה לחלקים, מאוד מקצועיים, וסבירים במחיר.

פורסם

מצטרף להמלצות על כרמל C ובוודאי שאין טעם לנסוע לחיפה - זה לא שאתה מחזיק ברכב נדיר או ייחודי שמחייב זאת...

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יש את מוסך אולג באזור התעשיה ליד אליאנס.

אני מעט משוחד כי אולג זה חבר אבל אף פעם לא שמעתי על פאקים באמינות מאנשים שמטפלים אצלו או כאלה שהפניתי אליו.

אתה גם ככה תהיה באזור, לא יעלה לך כסף לקבל עוד הצעת מחיר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...