Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס סימן 1 VS פוקוס סימן 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי את דעתכם בנושא החלפת FOCUS MK1 HATCHBACK בMK2.

הפוקוס שלי מתפקדת לא רע. מאד נוחה, מזגן טוב, אין רעשים של מתלים ורק 150.000 קמ מטופלת תמיד במורשה.

האם שדרוג לפוקוס 2, 2008~ זוהי הוצאה חכמה או שמדובר בקופסאת שרצים ?

מה עם הדלק ? האם אחסוך יותר על דלק בשדרוג שכזה.

לא ממש חשבתי על רכב אחר כי אני די מרוצה מזאת, אבל כן חשבתי על הדגמים היותר חדשים שלה.

תודה על כל עצה

פורסם

אם תמצא פוקוס 2008 במצב שמור ועם נתונים טובים, אז לדעתי שווה. מאוד נוח הרווח ובטיחותי.

צריכת דלק 1:10- 1:11, אין בעיות אמינות סדרתיות. נקודה חלשה - מרגיש כבד בהאצה.

דגם 2 ליטר עדיף במובן הזה וכמעט לא מוסיף הוצאות דלק מול 1.6. לא יהיה פשוט למצוא האצ'בק 2000 סמ"ק, רוב הסיכויים שתתפשר על מנוע יותר קטן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה נוהג על פוקוס 1.6 או 2.0? הדור הראשון של הפוקוס הציג רכב מאוד מיוחד למראה, מקורי וגם די כיף לנהיגה (בעיקר בגלל ההגה). בפוקוס דור 2 העיצוב הלך לאיבוד לגמרי (עיצוב הכי משעמם שיש), הביצועים ב 1.6 היו לא משהו בלשון המעטה אבל ההגה נשאר כיפי יחסית. עם זאת, איכות הפנים שודרגה, הרכב היה יותר נוח ומרווח ועם מנוע 2.0 (היתה לי אחת 4 שנים) הרכב גם היה זריז ומהנה, והאבזור היה שופע מאוד. גם העיצוב (בגלל סדנת GHIA) היה קצת יותר מעניין, אבל רק קצת.

לא כתבת איזו שנה הרכב שלך, אם הוא מהשנתונים הראשונים, כדאי לשקול שדרוג ולו רק בגלל מעבר לרכב חדיש יותר, אבל קח בחשבון את היתרונות והחסרונות.

באופן אישי, ולמרות שהחזקתי בדור 2 ונהניתי, הדור הראשון הרבה יותר מוצא חן בעיני.

פורסם

תודה רבה על התגובות ! אני נוהג על 2003 5 דל.

עלות השדרוג היא באיזור ה17 אלף שקל עם מכירה פרטית של הפוקוס שלי וקניה פרטחת של 2008 או טרייד אצל אחד מהדילרים המוכרים כי זה רכב שנמצא בשימוש ואני לא יכול להרשות לעצמי להיות בלי אוטו בזמן שאני מחפש את החדש.

נשמע מהתגובות ששווה לתת טרייד רק אם אני מוצא האץ' 2.0 מ2008 אצל דילר. אני לא ממש מחבב את ה4 דלתות :)

מצד שני, DR גורם לי לרצות לפנק את הדור הראשון שלי באיזה SAT NAV וריפודים חדשים ולעשות FRESH START :)

פורסם

למען הסר ספק, מה שכתבתי נכון מבחינתי ל5 דלתות. הסדאן בדור 2 פשוט רכב מכוער ומשעמם, ולא רק בגלל שהציף את שוק הליסינג וגם בדור ה 1 פחות יפה מההאצ'בק. טוב נו, אני באופן כללי טיפוס של האצ'בק...

בהצלחה עם כל החלטה שתקבל.

אגב, ה 2008 שונה ממש קצת מ 2007. בפנים - משהו דמוי מהגוני בדשבורד (פחות יפה לטעמי) וגימורים טיפה שונים מסביב לרכב. כשהוצגה מתיחת הפנים הקטנה הזאת בפורד בזמנו, הם דאגו לציין, שהכל שונה מלבד הגג. לא ממש רואים את זה בפועל.

פורסם
שלום רציתי את דעתכם בנושא החלפת FOCUS MK1 HATCHBACK בMK2.

הפוקוס שלי מתפקדת לא רע. מאד נוחה, מזגן טוב, אין רעשים של מתלים ורק 150.000 קמ מטופלת תמיד במורשה.

האם שדרוג לפוקוס 2, 2008~ זוהי הוצאה חכמה או שמדובר בקופסאת שרצים ?

מה עם הדלק ? האם אחסוך יותר על דלק בשדרוג שכזה.

לא ממש חשבתי על רכב אחר כי אני די מרוצה מזאת, אבל כן חשבתי על הדגמים היותר חדשים שלה.

תודה על כל עצה

בצע נסיעת מבחן לפני המעבר. פוקוס דור שני הוא רכב עצל ביותר, אתה יכול ללחוץ גז עד שתדבר לך הרגל, וזה לא יעזור.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

בתור אחד שהחזיק בדור ה 1 ומחזיק בדור השני (לאחר מתיחת הפנים) ובמצטבר מציין כ 10 שנים על הפוקוס, אני יכול לסכם זאת כך:

הדור הראשון היה הרבה יותר חד, זריז קלות, אך ספרטני.

הדור השני השמין וכך גם הביצועים אבל אתה רואה לאן נוספו כל הקילוגרמים .... הרכב הרבה יותר מאסיבי- פלטפורמה משותפת עם וולבו S40 , הרבה יותר טכנולוגי, כמובן יותר בטיחותי.

לי יש ילדים ולכן המחיר בפגיעה בביצועים , שווה לי.

מה שכן, שתיהן הפגינו אמינות טובה מאוד!

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...