Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל106 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע יש לי צמיגים 165 70 13 ורציתי לדעת ,האם אפשרי לעלות ל185 70 13 ?

אני יודע שעל 14 מאשרים את זה.

הבעיה שאני לא רוצה להוסיף מישקל

ולא מצאתי גנטים של ראלי במחיר טוב או שרוחק לי מידי ולא מישתלם לנסוע.

פורסם

אני החלפתי ב-106 שלי מידה 185/55/14 ומרוצה מאוד.

אני הרכבתי גאנט של 405 בקוטר 14 רוחב 5.5. התאים בדיוק לרכב.

אבל - הרכב הפך קצת פחות זריז. מורגשת עליה בצריכת הדלק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כדי לבדוק לאילו מידות מותרות ניתן להחליף, יש את השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688

וגם כבר שאלו בעבר שם לגבי 106, אז בצע חיפוש. יחד עם זאת לא יזיק לבדוק אם יש מידע מעודכן בנושא.

בכל אופן, 3 בעיות שעלו לי לראש כרגע עם הבקשה שלך -

- אתה חושב שעליה ברוחב הצמיג גם בלי שינוי שאר המשתנים לא תוביל לעליה במשקל?!

- עליה ברוחב הצמיג ללא ירידה בחתך, תוביל לקוטר גלגל גדול יותר, במקרה זה 5% יותר. => סטיה בספידומטר, שינוי יחס העברה סופי וכד'.

- המידה הנוכחית, באה במקרה הטוב עם חישוק ברוחב "5 כנראה. צמיג ברוחב 185 (תלוי גם קצת בחתך) נמצא די במגבלה מבחינה זו לכיוון הקטן מדי, משמע דופן יותר קמורה ונמרחת.

פורסם
שלום,

כרגע יש לי צמיגים 165 70 13 ורציתי לדעת ,האם אפשרי לעלות ל185 70 13 ?

אני יודע שעל 14 מאשרים את זה.

גם אם יאשרו את זה על 14, לא תוכל להתקין צמיג 165-70-13 או 185-70-13 על ג׳אנט 14.

המידה 13 מציינת את קוטר הגאנט, ולא תוכל להתקין אותה על ג׳אנט 14 אפילו אם ״מאשרים״.

המשך בשרשור שקיבלת בלינק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...