Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החכמים.

לאחר כל ההתלבטויות הקודמות, ומשנרכשה למשפחה C4 פיקאסו, כנראה שאתחיל עבודה במרחק של 70 ק"מ מהבית, ולכן יש צורך ברכב שישרוד בצורה מיטבית את הנסיעות הללו.

99% בינעירוני, אין דרישות מיוחדות למעט bt.

אין בעיה עם ידני או רובוטי. או דיזל

חשיבות גדולה לחיסכון בדלק,אמינות וטיפולים זולים.

תקציב 20 - 50. עדיפות גדולה להישאר קרוב יותר ל20 כל עוד ניתן למצוא רכב שיעמוד בתנאים.

שוטו. תודה!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

אם אפשר להתפשר קצת על נוחות נסיעה , ניסאן מיקרה חדשה ידנית נמכרת במבצע ב60.

גם יונדאי i10 חדשה ידנית נמכרת במחיר דומה.

בנסועה כל כך גבוהה נראה לי שכדאי חדש ולמכור לאחר שנתיים -שלוש כשהאוטו עוד שווה משהו.

אם רוצים נסיעה נוחה יותר , פייסטה ידנית משומשת באה בחשבון

פורסם

בתקציב כזה הייתי מחפש משפחתית או משפחתית גדולה מונעת בגז.

מאליבו למשל נפוצה יחסית עם מערכת גז, נוחה מאוד, שקטה, דיי אמינה והוצאות הדלק יהיו סבירות לגמרי עם הגז.

פורסם

גם אני הייתי קונה רכב לא מיני, מחוץ לעיר הקופסאות האלה לא עושות כיף בכלל.

סופר מיני מרווחת לפחות, אם אתה נוסע באיזור הררי אז גם מנוע כמה שיותר גדול...

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

אני הייתי לוקח איזו סופר מיני ידנית בת שלוש, נניח יונדאי i20, פאביה/איביזה 1.4 וגם 208 ידנית (יש אחת נחמדה למדי בפורום מכירה). בגזרת הדיזל אין לך יותר מידי אופציות, אולי פאביה דיזל, C3 e-hdi עם גיר רובוטי אבל חסכונית ואולי אם תתפשר על בעלות קודמת לימוד נהיגה/מונית אז תוכל לשקול גם ריו דיזל.

פורסם

תודה לעונים. אחדד. מחפש רכב שצורך כ1: 20 עם עלויות תחזוקה סבירות. נניח הקקטוס בעוד כמה שנים, או המגאן dci, או הפולו/קורדובה sdi.

פשוט לא יודע מהו היום הרכב הזה? פלואנס דיזל? פאביה?

פורסם

לדעתי בתקציב שלך הרכב הוא סיטרואן C3 דיזל. לפי הכתבה הזו- http://mobile.mako.co.il/cars-road-tests/Article-3e08a579adf4931006.htm&utm_medium=referral&utm_campaign=picknick (אמ;לק- ניסו לנסוע את כל המדינה על מיכל אחד ועם נהיגה רגועה, יצא להם 1:27). ולכן, המודעה החביבה הזו שאין לי קשר אליה לדעתי שווה בדיקה- yad2.co.il/s/t/cnlnwd

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ההבדלים קטנים אבל קיימים. ה-C3 קלה וקטנה יותר ואני מניח שגם אוירודינמית יותר מהפיקאסו הקופסתי ולכן היא תהיה מעט חסכונית יותר.

מצד שני לפיקאסו יש תא נוסעים מרווח ושימושי יותר ותנוחת ישיבה מעולה.

פורסם
לדעתי אוטו כמו מיצובישי ספייס סטאר יעשה את העבודה, חסכוני, אמין, אחזקה זולה

השאלה אם הנסועה לא תהיה גדולה עליו. בגלל זה הנטייה לדיזל

פורסם

אני מניח שכל רכב חדש מהשנים האחרונות יעמוד במשימה.

השאלה היא האם אתה תעמוד בזה? הספייסטאר פחות נוחה ומבודדת מהסיטרואנים. לי הכיסא השטוח וחסר התמיכה הפריע.

פורסם

יש הבדל מאוד גדול בין רכב ב 20 אלף ש"ח ל 50 אלף ש"ח. דגמים אחרים וגילאים אחרים.

עם קילומטרז' כזה אתה הולך לבלות לא מעט שעות ברכב, ויש איזשהו מינימום של נוחות שלא הייתי יורד ממנו אבל זה תלוי בך, לכל אחד סטנדרטים משלו, כדאי שתבדוק את הדגמים הרלוונטיים בנסיעה ארוכה, ככל שמתאפשר.

בקילומטרז' כזה דיזל זו הבחירה הנכונה, גם בגלל הצריכת דלק וגם בגלל העמידות הגבוהה של מנועי דיזל. רצוי גם גיר ידני, מה גם שרוב הנסיעה היא בין עירונית.

פאביה ו C3 הן מועמדות טובות טובות, רק צריך למצוא אחת עם קילומטרז' סביר, בד"כ רכבי דיזל יד שניה באים עם נסועה "מכובדת".

או סופר מיני ידנית בנזין, כמו 208, i20, פאביה, קיה ריו (ידנית בלבד). הצריכת דלק תהיה פחות טובה מאשר בדיזל, אבל תקבל רכב חדש יותר.

רנו מגאן ופלואנס דיזל שהזכרת - בתקציב של עד 50 אלף ש"ח - יהיו כבר "עייפות" אחרי שעברו לא מעט.

• תוכן חדש...