Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בוש ונכלם. לא זיהיתי את שדרות ההסתדרות (נו טוב, צילום באיכות זוועתית).

זהו אזור עירוני, עם הגבלת מהירות 70.

ברחוב זה יש המון טעויות תמרור של העיריה (השוטרים מודעים לכך היטב - לפחות חלקם).

KOMPY - לגבי תמרור ימני - אני רואה משהו בתמונה, אך הוא לא ברור. סביר להניח כי אתה צודק.

למי שהעלה את הנושא - החל מאזור רפאל הכביש הופך מבינעירוני לעירוני (ולא מכורדני).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואו נסכם - חוסר בתמרור 426(מהירות) אינו פועל לזכותו של הנהג אלא דוקא לחובתו מאחר ובררת המחדל הנה תמרור 424(דרך עירונית).

כך שעדיף לקבל את רוע הגזרה של 32+ קמ"ש ולהתדיין עם התובע(עסקת טיעון) לפני המשפט על הפחתה של 2 קמ"ש נוספים וקנס של 750 ש"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יגאל, עד כמה שאני זוכר בכל ירידה מ-22 לכיוון מערב יש שלט שטח עירוני. היציאות היחידות בלי שלט כזה הן ל-79 מזרח ול-4 ליד כפר מסריק.

כוונתי היא שהקטע העירוני של כביש 4 מתחיל בחיפה -למעשה במחלף חיפה דרום - ומסתיים מצפון לאזה"ת של קריית ביאליק (ולהפך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כוחם של התמרורים בתמונה הוא מהם והלאה, לא?

בכל מקרה מיד אחרי הצומת הקודם יש גם זוג תמרורי 70 קמ"ש (מקבילים אגב) לפי הלינק מגוגל ו"נסיעה" אחורה אליו.

פורסם

^^^

כמו שכתב טום

מיד אחרי הצומת הקודמת זו שנכנסים אליה למשרד הרישוי יש שני תמרורים עם הגבלת מהירות 70 והם חלים עד למצלמה שבה נתפס חברך.

כביש השירות אינו יוצר צומת לדעתי אבל כטיעון מול התובע ניתן להשתמש בכך כדי להעביר לקנס של 750 ש"ח ( הפחתה של 2 קמ"ש בלבד).

אבל

אין ספק שמדובר בכביש עירוני וככזה אם לא חלה שם הגבלה של 70 בגלל התמרור אז חלה שם המהירות של 50 קמ"ש.

מן הפח אל הפחת.

לכן לא הייתי מתחכם על היעדר תמרור 70 קמ"ש לגבי הקטע המדובר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דווקא רואים בתמונה שהאור ברמזור ירוק (ברמזור הרחוק יותר)

כנראה מהירות

וזו בדיוק הסיבה שהימרתי על זה.

אחרת למה לפתוח שרשור ב"חידה" כשאין באמת חידה והכל ברור מאליו?

פות"ש אכזב אותי קשות :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

https://www.google.co.il/maps/@32.8044293,35.0547408,3a,75y,227.03h,79.03t/data=!3m6!1e1!3m4!1sE6mbFkhpYA2kysvWZ27vGA!2e0!7i13312!8i6656

בירידה מ 22 בקרסו אין תמרור ההופך את הדרך לעירונית כך שאם יש משהו בכורדני או רפאל זה לא ממש רלוונטי.

בכביש השרות יש תמרור 814 , אבל האם השתלבות של כביש שרות עם הכביש הראשי זה לא צומת גם בלי צורך ב814?

אם רצו לסמן נתיב שהגיע לסיומו יכלו לסמן ב 813.

פורסם
וזו בדיוק הסיבה שהימרתי על זה.

אחרת למה לפתוח שרשור ב"חידה" כשאין באמת חידה והכל ברור מאליו?

פות"ש אכזב אותי קשות :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

הסיפור הקצר הוא על חבר שסיפר לי על דוח מהירות שקיבל , שאלתי קצת פרטים סיפר לי ש102 במקום 70 , ככשאלתי אותו איך הוא יודע שהמהירות בכביש הזה היא 70 ולא 50 או 80 או 90 , אמר לי שבתמונה מהמצלמה שיש לו רואים את תמרורי ה 70 והם "מוארים" כנראה על ידי המערכת.

"פה חשדתי"

לי ברור לגמרי שעל סמך התמרורים "המוארים" אי אפשר להרשיע בעבירת מהירות.

גם מעצם העובדה שהרכב מתועד עוד לפני שהגיע לתמרורים וגם מאופן הצבתם שמעלה בי את החשב שמתישהו בין 2012 ל 2015 יש צילום בגוגל) ועכשיו התמרורים הוזזו בגלל תחנת המטרונית.

מכיוון שיש כבר הזמנה לדין ומועד דיון , נתן למשפט להתחיל כי אחרי הקראה לא יוכלו לשנות את כתב האישום ל50 קמ"ש .

פורסם

אתה טועה ומטעה את חברך

ראשית ברשות בית המשפט ניתן לשנות את כתב האישום בכל שלב של ניהול המשפט ראה סעיף 92 לחסד"פ

ראה גם סעיף 184 לחסד"פ.

בנוסף אתה טועה

כביש 22 באיזור המדובר נמצא בתחום עירוני רק המהירות המותרת בו היא על פי תמרור 426, לכן אין צורך בירידה ממנו לציין שמדובר בשטח עירוני.

כתבתי ואחזור ואכתוב , מה תשיג אם תוכיח כי מדובר באיזור עירוני?

תמרור 814 רק מחזק שאין מדובר בצומת, אלא בהתמזגות נתיב בנתיב אחר.

לכן תנסו להוריד את המהירות ב 2 קמ"ש , אם התובע במצב רוח טוב אולי תוכלו גם להשיג נסיעה שלא בהתאם לתנאי הדרך, תקנה 51 , אז גם לא יקבל נקודות.

נשמח לקבל עידכונים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
https://www.google.co.il/maps/@32.8044293,35.0547408,3a,75y,227.03h,79.03t/data=!3m6!1e1!3m4!1sE6mbFkhpYA2kysvWZ27vGA!2e0!7i13312!8i6656

בירידה מ 22 בקרסו אין תמרור ההופך את הדרך לעירונית כך שאם יש משהו בכורדני או רפאל זה לא ממש רלוונטי.

בכביש השרות יש תמרור 814 , אבל האם השתלבות של כביש שרות עם הכביש הראשי זה לא צומת גם בלי צורך ב814?

אם רצו לסמן נתיב שהגיע לסיומו יכלו לסמן ב 813.

אני מאמין שבירידה עצמה מעוקף הקריות לקרסו יש תמרור מתאים (גוגל סטריט ויו לא קיים שם עדיין)

פורסם
אתה טועה ומטעה את חברך

ראשית ברשות בית המשפט ניתן לשנות את כתב האישום בכל שלב של ניהול המשפט ראה סעיף 92 לחסד"פ

ראה גם סעיף 184 לחסד"פ.

בנוסף אתה טועה

כביש 22 באיזור המדובר נמצא בתחום עירוני רק המהירות המותרת בו היא על פי תמרור 426, לכן אין צורך בירידה ממנו לציין שמדובר בשטח עירוני.

כתבתי ואחזור ואכתוב , מה תשיג אם תוכיח כי מדובר באיזור עירוני?

תמרור 814 רק מחזק שאין מדובר בצומת, אלא בהתמזגות נתיב בנתיב אחר.

לכן תנסו להוריד את המהירות ב 2 קמ"ש , אם התובע במצב רוח טוב אולי תוכלו גם להשיג נסיעה שלא בהתאם לתנאי הדרך, תקנה 51 , אז גם לא יקבל נקודות.

נשמח לקבל עידכונים

מה שיש בכביש שרות הוא תמרור 813 , לפי התאור הוא מוצב לפני צומת.

אין כל כווה להוכיח כביש עירוני או כביש מהיר או כל כביש אחר ,

הכוונה ליצור ספר סביר שנעברה עבירה בניגוד ל 426 כמצויין בכתב האישום.

בתעבורה נדיר שמשנים כתבי אישום לפי 92 או מרשיעים לפי 184 , כיוון שתעוד העבירה כולל עובדות מסויימות וכמעט תמיד השוטר מעיד מתוך העובדות שציין במזכר .

פורסם

זו עבירה של מצלמה, אז אין שוטר ואין מזכר.

איזה ספק אתה מנסה לעורר?

בהודעה קודמת שלך כתבת שהכביש מסתיים בתמרור 814, ניחא.

מסתיים בתמרור 813 , ונניח כי היציאה מכביש השירות תיחשב כצומת, ואז תמרור 426 שהוצב מיד אחרי הכניסה לאיזור משרד הרישוי לא חל.

לכן מה יחול?

מהירות עירונית של 50 קמ"ש , מהירות אחרת של 90 קמ"ש. בקטע הזה של 34 מטר עד לצומת, שלאחריו שוב חל 70 קמ"ש.

עשה לך ולחברך טובה, רד מכל קו ההגנה הזה.

טוב לא יצא לחברך מזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

בודאי שיש:

הירידה לוולקן (הסתדרות דרום) - שהיא הרלוונטית במקרה זה (נסיעה מצפון לדרום).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה

יכול גם להגיע מכיוון חיפה על 22 כלומר דרום צפון ולרדת ימינה בקרסו לכיוון צפון דרום בהסתדרות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברמפה הזו אני משתמש לא יותר מפעם-פעמיים בשנה, והיא לא מצולמת ב-google street view. עד כמה שאני זוכר ישתמרור ממש לפני הרמזור של קרסו, אבל כיון שזמן רב לא עברתי שם אני לא רוצה להתחייב.

• תוכן חדש...