Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היות ואני בחוץ לארץ חבר הביא לי תרופות שאזלו לי , הבעיה שהוא שם אותם בתוך מזוודה פיברגלאס בתא מטען מכונית עד הנסיעה לשדה תעופה לוד

האוטו עמד בשמש עד השעה 12:30 בצהריים , בשעה 12:30 הוא שם את את המזוודה (עם התרורפות) בתוך התא מטען של המכונית ונסע כ 25 -30 דקות לנתבג

השאלה האם חדר חום לתוך ה מזוודה? האם ה מזוודה פיברגלאס מבודדת את החום ? והכי גרוע התרופות היו גם בתא מטען של המטוס , האם גם שם יש טמפרטורה גבוהה /נמוכה מטמפרטורת החדר?

נורא מאוכזב התרופות היו יקרות - חבל שלא מייצרים מזוודות אזבסט -הבידוד היה 100 אחוז

עריכה אחרונה על ידי רוטנברג

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

לגבי משך השהייה ברכב בטח התחממו אבל לא נראה לי משמעותי.

לגבי המטוס, באוויר בתא המטען שוררת טמפרטורה נמוכה מאד. גם כאן אני לא חושב שזה משמעותי

כדי להיות בטוח הייתי בודק מה ההנחיות בעלון של התרופה ומתייעץ עם רוקח.

בריאות והצלחה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

זה מאוד תלוי איזה תרופות. לכל חברת תרופות יש מוקד צרכנים לשאלות כאלה. עליך לחפש את הטלפון של מוקד החברה הרלוונטית ולשאול אותם.

במדינות הנכונות [ארה"ב] לפעמים מחליפים לך כמחווה של רצון טוב.

פורסם
לגבי משך השהייה ברכב בטח התחממו אבל לא נראה לי משמעותי.

לגבי המטוס, באוויר בתא המטען שוררת טמפרטורה נמוכה מאד. גם כאן אני לא חושב שזה משמעותי

כדי להיות בטוח הייתי בודק מה ההנחיות בעלון של התרופה ומתייעץ עם רוקח.

בריאות והצלחה

נראה לי שעדיף לקנות תרופות חדשות

השאלה אם המזוודה פיברגלס יכולה לבודד חום חצי שעה בצהרי היום בתוך תא מטען

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...