Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, איזור הדרום זה לא רעננה... וגם לי יש ותק לא קטן באגרוף .

תהיה מופתע שאדם שמרגיש שנוגעים לו בפרנסה גם סכין יכול להוציא- וגם טייזר ודברים שלא עלו לך בראש .

לדעתי דבר כזה רק בתיאום מראש עם המכון, קבל את העיצה שלי באהבה. וממקום טוב, היא באמת ממקום טוב ומהיכרות עם כמה בעלי מכון רישוי .

לדעתי תריץ מפה לאוזן.

יודע מה אני הייתי עושה? הולך למוסכים ומציע להם לעשות עבורם במחיר מוזל, והם יחייבו את הלקוח במחיר שנראה להם .

מספיק מוסך חביב אחד שישלם לך נניח 60× 4 רכבים, ויחייב את הלקוחות שלו ב100 על כל רכב זה win win .

במיוחד אם המוסך נמצא לידך.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפ"ת ראיתי שלט גדול של 50 ש"ח עבור 2 הפנסים. אין לי מושג לגבי טיב העבודה או החומר.

לגבי הפליירים, תנסה להדפיס עם תמונות לפני ואחרי באיכות גבוה.

עוד רעיון, כנס ליד 2, תאתר רכבים באיזור מגורייך שמוצעים למכירה והפנסים שלהם דהויים.

תרים טלפון למוכר בהצעה לשיפור מראה הרכב.

בהצלחה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בשמחה. אני מאיזור רעננה הרצליה לכל מי שמתעניין.

רמת השרון הולך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שבשביל 2000 שקל בחודש מישהו ממס הכנסה יטפל לחייל משוחרר.

תתפלא. זה לא רק בשביל הגרושים שתרוויח מחידוש פנסים, זה גם עונש שלא הצהרת על הכנסה נוספת כי אתה עובד בעוד עבודה.

אל תסתבך איתם, אתה לא זמר מזרחי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה הולך לעשות את זה עם נייר זכוכית ולכה ורניש?

נייר מים וכן.

בפ"ת ראיתי שלט גדול של 50 ש"ח עבור 2 הפנסים. אין לי מושג לגבי טיב העבודה או החומר.

לגבי הפליירים, תנסה להדפיס עם תמונות לפני ואחרי באיכות גבוה.

עוד רעיון, כנס ליד 2, תאתר רכבים באיזור מגורייך שמוצעים למכירה והפנסים שלהם דהויים.

תרים טלפון למוכר בהצעה לשיפור מראה הרכב.

בהצלחה.

לא יודע כמה מוצלח זה ב50 שח, עשו לי בעבר ב50 שח עם איזו משחה ופד שמחובר למקדחה או משהו כזה, חצי מהרכב התלכלך מהחומר שעף והפנס ברובו חזר למצב הקודם אחרי כצה שבועות

אלי, איזור הדרום זה לא רעננה... וגם לי יש ותק לא קטן באגרוף .

תהיה מופתע שאדם שמרגיש שנוגעים לו בפרנסה גם סכין יכול להוציא- וגם טייזר ודברים שלא עלו לך בראש .

לדעתי דבר כזה רק בתיאום מראש עם המכון, קבל את העיצה שלי באהבה. וממקום טוב, היא באמת ממקום טוב ומהיכרות עם כמה בעלי מכון רישוי .

לדעתי תריץ מפה לאוזן.

יודע מה אני הייתי עושה? הולך למוסכים ומציע להם לעשות עבורם במחיר מוזל, והם יחייבו את הלקוח במחיר שנראה להם .

מספיק מוסך חביב אחד שישלם לך נניח 60× 4 רכבים, ויחייב את הלקוחות שלו ב100 על כל רכב זה win win .

במיוחד אם המוסך נמצא לידך.

מסכים איתך. ןרעיון טוב אנסה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אז אתה יכול לקחת גם 5 שקל לרכב ועדיין להיות רווחי. 100 זה נראה לי מוגזם, במיוחד כשבעל הרכב לא רואה איזשהו מכשור פלא (לפחות תשמור את הלכה בבקבוקון לא מסומן ותגיד שזה מרכיב מיוחד).

משכנתא זה קל

פורסם
אז אתה יכול לקחת גם 5 שקל לרכב ועדיין להיות רווחי. 100 זה נראה לי מוגזם, במיוחד כשבעל הרכב לא רואה איזשהו מכשור פלא (לפחות תשמור את הלכה בבקבוקון לא מסומן ותגיד שזה מרכיב מיוחד).

אתה טועה, 5 שקלים זה לא רווח, אתה לא לוקח בחשבון את זמן העבודה.

מ40-30 שקל מתחיל הרווח.

100 שקל מחיר לגיטימי לחלוטין.

50 זה אם אני רוצה להרוויח ממש מעט.

ואת הלכה שמתי כמובן בבקבוק אחר מאחר וצריך לערבב אותה

פורסם

היום זכיתי להכיר חבר פורום חדש.

אלי היה אצלי היום, המחיר בהחלט נראה לי ראוי והוגן.

התוצאה לפניכם.

IMG-20160806-WA0073.jpg

IMG-20160806-WA0074.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

חצי שעה - שלושת רבעי השעה.

לשעבר:

פורסם

שלושת רבעי שעה מהרגע שהגעתי עד הרגע שנסעתי עם דיבורים הסברים והכרות :)

פורסם

בכל עיר יש מקומות מסודרים/כל שטיפות הרכב וכו שמציעים את השירות ב-50-70-120 שח.

ככה שלא הייתי תולה יותר מדיי תקוות.

נסה למקד את השירות כ-מגיע עד הבית. לתושבי האיזור זה יכול לקרוץ(רעננה..).

פורסם
שלושת רבעי שעה מהרגע שהגעתי עד הרגע שנסעתי עם דיבורים הסברים והכרות :)

תודה.

שאלתי כדי להעריך את העלות ולדעתי אתה לוקח מעט מידי. יש לך עוד כ 20 דקות נסיעה (הלוך וחזור) כך שיש לך שעת עבודה. תוריד חומרים (מנחש שכ 20 ש"ח), עלות נסיעה (כ 2 שקלים לקילומטר אז נגיד עוד 15 שקלים) ואחר כך נכנס הזמן שלך.

יוצא שאתה עושה כ 65 שקל לשעת עבודה וזה מעט מאוד לעבודה כעצמאי שיש לו גם שעות מתות. אני מציע לעלות ל 120 בסיס ועוד נסיעות שתחשב כפונקציה של המרחק (בנה לך נוסחא של זמן ועלות) ולשווק את עצמך כשירות שמגיע עד אליך ומבצע את העבודה בצורה שקופה לחלוטין בלי שתצטרך להמתין או אפילו להיות ליד הרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...