Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נכנס פה לתחום שהוא בעייתי. למה? כי מצד אחד, כמו שאמרת, אתה יכול לעשות אחל'ה דמי כיס מהצד. מצד שני, אין דבר כזה. כל הכנסה שאתה יכול לייצר, יהיו ידיים שיכנסו לך לכיס. אתה מדבר על עוסק פטור. אין עלויות בלהוציא עוסק פטור מלבד הדפסת פנקס חשבוניות. מה שכן אתה צריך לקחת בחשבון שאתה תצטרך להגיש דוחות למס הכנסה וכו', שזה התעסקות גדולה מדי בשביל דמי כיס. ורואה חשבון כמובן לא תיקח.

חייל משוחרר או לא - מע"מ ומס הכנסה ירדפו אחריך כאילו אתה מייבא רכבים עם דיווח כוזב. הם אוכלי טרפות, הם ימצצו לך את הדם. אל תתעסק איתם.

לגבי מוסכים וכו'- גם אם אתה מומחה בקונג פו, עדיין זה אווירה מחורבנת לעבוד כשאתה יודע שמסביב כולם עוינים. מהר מאוד ירד לך החשק מהעסק הזה.

המסקנה שלי מהעניין - אתה יכול לעשות את זה רק דרך פה לאוזן, באמצעות חבר מביא חבר וכו'. וגם אז אתה מסתכן, למרות שאתה לא שומע על טכנאי מקררים שנתפסים על ימין ועל שמאל או טכנאי מחשבים. כך שהסיכוי שיתעלקו עליך לא גבוה. ועדיין, אתה צריך לעשות את החושבים.

מדינת ישראל זה לא ארה"ב. פה גם אם הילד שלך יפתח דוכן לימונדה מתחת לבית יבוא אליו פקח. דמי כיס - אין דבר כזה. תלמד שיעור מספר 1 בחיים האמיתיים (אחרי הצבא וכו') - אתה מרוויח? תשלם. אין רווח נקי. אין. אלא אם אתה עמותה ואז אפשר לגלגל הכול אחרת :lol:. תפתח עמותה, תגיד שכל ההכנסות שלך מתרומות וסגרת את הפינה. אבל כמובן שזה בצחוק.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי אתה לוקח מעט מידי

מסכים עם נהג לילה.

אתה לוקח מעט מדי.

ברצינות, לא בצחוק.

תחשוב על אינסטלטור, או חשמלאי או טכנאי מדיחי כלים או איש מזגנים - ביקור בית מתחיל ב 250 שקל. כי לזמן שלהם יש מחיר.

אתה צעיר, רוצה להיות אטרקטיבי, קפצת אלי בדרך לעבודה וכד' הכל נכון - אבל זה מעט מדי בשביל שירות שעולה בין 50 ל 200 שקל אצל בעל מקצוע בעסק שלו.

להערכתי, באיזור רמת השרון / רעננה אתה בשקט יכול לנקוב בסכום של 150 - 200 ש"ח, ולהדגיש שאתה עושה את השירות בבית הלקוח. קח בחשבון שאצל אחד מכל 5 לקוחות יבקשו שתחזור לתקן איזו פינה או להשלים משהו וכד' - ועל זה אתה לא יכול לגבות כסף.

לעניין מיסים וכד' - תפתח לך עוסק פטור, ותעבוד עם פנקס קבלות מסודר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה כבר עניין של שיווק.

בדיוק כמו שאתה יכול למכור פלאפל ולגבות מקסימום 15 שקל למנה ואתה יכול למכור קבבוני חומוס בכיסי בצק אפוי ברוטב שומשום סמיך ב 50.

אם אתה מוכר שירות של עד הבית ללא צורך לצאת מהמזגן יש לזה שוק שונה מאשר בוא אליי כי גם אני יודע בדיוק כמו השכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה כבר עניין של שיווק.

בדיוק כמו שאתה יכול למכור פלאפל ולגבות מקסימום 15 שקל למנה ואתה יכול למכור קבבוני חומוס בכיסי בצק אפוי ברוטב שומשום סמיך ב 50.

אם אתה מוכר שירות של עד הבית ללא צורך לצאת מהמזגן יש לזה שוק שונה מאשר בוא אליי כי גם אני יודע בדיוק כמו השכן.

אם זה בסביבה הקרובה אין לי צורך לקחת יותר מדי. ה100 מכסה הכל.

עזוב את העניין שהגעתי אל דיסקו כדרך אגב לפני העבודה וזה האריך לי תא הדרך אולי ב5 קמ, אין סיבה הגיונית לקחת 2 שקל לקמ (כן גם בלאי...) כשעל דלק אני משלם בערך 40 אגורות לקמ. כל עוד זה בסביבת מגורים שלי כפר סבא-רענננ-הרצליה-רמהש-הוד השרון אין לי בעיה עם 100 שח שמכסה כאמור את ה5 6 ו10 קמ.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)
פות"ש התלונן על העדר מוחלט של ביקוש. אני לא מבין איך לדרוש יותר כסף בשלב הראשוני ייצור פתאום ביקוש.

+1.

כמו שנאמר לעיל - דבר כזה צריך לפתור ע"י שיווק, אבל אם זה קורה ואתה פותח עמוד/אתר ייעודי וכו', אז אתה נכנס לפינה שסמירו העלה - מס הכנסה.

אני מריץ יוזמה התנדבותית קטנה, לאחרונה נתקלתי בקשיים לוגיסטיים שדרשו ממני 'להתעסק' עם כסף, הדבר הראשון שעשיתי זה לברר איך מדווחים הכל ולא חורגים מההגדרות של מעמ/הכנסה (ואכן כמו שסמירו אמר - הפתרון היה לפתוח עוסק פטור), זאת בשביל שלא חלילה יבואו אלי יום אחד ויטענו שניסיתי להעלים מס.

זה פשוט לא שווה את זה.

אז ... תחשוב לבד.

אם אתה נשאר בענייני ה'פה לאוזן' וכו' כנראה שבעיית השיווק שלך תשאר AS IS.

אם אתה מנסה לפרסם עצמך וכו' כנראה שבעיית המיסוי עלולה להדביק אותך.

בשביל סכומים כאלו אני לא רואה סיבה להכנס בכלל לפינות עם הרשויות, אם אתה ממשיך עם העניין - תחשוב טוב טוב איך אתה משווק את עצמך עם מינימום 'משיכת אש' אפשרית.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מהמרכז, גם אני צריך ליטוש פנסים...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בהצלחה בעסק החדש.

אם אתה צריך עצות ממני אני אשמח.

עצות שיווקיות יהיו טובות, עצות מקצועיות פחות, העבודה שלי טובה כמו שראית :)

פורסם
אני מהמרכז, גם אני צריך ליטוש פנסים...

תפנה את תיבת ההודעות

פורסם
עצות שיווקיות יהיו טובות, עצות מקצועיות פחות, העבודה שלי טובה כמו שראית :)

כל מלטשי הפנסים שפגשתי במוסכים או בצבעיות רכב רק מלטשים את הפנס חפיף או משתמשים בשמן חודר/משחרר וכדומה, ורובם עם מכשיר חשמלי מסתובב.

החידוש שלך כולל מעבר לליטוש שתי וערב עדין עם נייר מים גם מריחת שכבת לכה מדוללת. החידוש הזה מחזיק שנתיים ולעיתים גם יותר.

תדגיש בפרסום שלך שהחידוש בעבודה ידנית ושהוא כולל שכבת הגנה לפנס, כך שהוא חי כשנתיים ולפעמים גם יותר. אתה יכול בשקט להעניק אחריות גם לחצי שנה.

תמיד תתקל במישהו שהרס את פני הפנס לעומק כך שיידרש ליטוש ראשוני עם נייר לטש גס (נניח 600) ואז אתה יכול לגבות הרבה יותר.

רק הבא בחשבון שברכב יותר ישן יש הזדקנות גם של ההכספה ברפלקטור הפנימי של הפנס ואז התוצאה הסופית מבריקה פחות, אף כי השינוי עדיין עצום.

בהצלחה, יוסי

פורסם
כל מלטשי הפנסים שפגשתי במוסכים או בצבעיות רכב רק מלטשים את הפנס חפיף או משתמשים בשמן חודר/משחרר וכדומה, ורובם עם מכשיר חשמלי מסתובב.

החידוש שלך כולל מעבר לליטוש שתי וערב עדין עם נייר מים גם מריחת שכבת לכה מדוללת. החידוש הזה מחזיק שנתיים ולעיתים גם יותר.

תדגיש בפרסום שלך שהחידוש בעבודה ידנית ושהוא כולל שכבת הגנה לפנס, כך שהוא חי כשנתיים ולפעמים גם יותר. אתה יכול בשקט להעניק אחריות גם לחצי שנה.

תמיד תתקל במישהו שהרס את פני הפנס לעומק כך שיידרש ליטוש ראשוני עם נייר לטש גס (נניח 600) ואז אתה יכול לגבות הרבה יותר.

רק הבא בחשבון שברכב יותר ישן יש הזדקנות גם של ההכספה ברפלקטור הפנימי של הפנס ואז התוצאה הסופית מבריקה פחות, אף כי השינוי עדיין עצום.

בהצלחה, יוסי

קרה לי אתמול במזדה 3 שליטשו עם משחה ב100 שקל שרק עשתה את הפנס מעונן יותר.

הלכה בתנאים רעים תחזיק שנתיים. בתנאים אחרים אפילו 4 שנים.

תמונה להמחשה של המזדה לפני אחריdbf3d83a82691d130b663b2f17a526d7.jpg6484eac75060ae59606035566ee30a49.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תפנה את תיבת ההודעות

טופל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...