Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בוא נתחיל מקטן - הרכב מגיע לטמפ עבודה?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

כמו כן יש לרוקן תא מטען ולמלא אוויר ב4 צמיגים קרים, אפילו פלוס 1 psi מהרשום.

וזה גם תלוי אם נוסעים בעליות, בפקקים או רק לבד וכמובן משקל הנהג וכד'.

אגב מוזר שברכב כזה מגיעים ל 6.8 קמ לליטר.

אם עשית הכל כנל, אז משהו לא מסתדר. אפילו עם מזגן זה גבוה מדי.

עריכה אחרונה על ידי אורמת
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חסיד של לחצי אוויר גבוהים, אבל BAR שלם מעבר להמלצת היצרן זה הפרזה. מה גם, שההשפעה של לחץ אוויר ושל התנגדות הצמיג לגלגול על צריכת הדלק לא כזו גדולה.

לצמיגים קרים אפשר להוסיף 1-2PSIg מעבר להמלצת היצרן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני חסיד של לחצי אוויר גבוהים, אבל BAR שלם מעבר להמלצת היצרן זה הפרזה. מה גם, שההשפעה של לחץ אוויר ושל התנגדות הצמיג לגלגול על צריכת הדלק לא כזו גדולה.

צודק טעיתי בניסוח. תוקן.

פורסם

מה זה 1-2PSIG

פורסם

לפני שבועיים הוחלף סט 4 צמיגים של מישלין מילוי אוויר לפי הוראות יצרן שמודבק על הדלת של האוטו ככה שזה פיקס כמו שצריך

הכל תקין ברכב יש לי רכיב קטן שמחובר למחשב הרכב כמו שמוסכים רק שהוא מחובר תמיד קוראים לו engie ומתחבר בבלוטוט לאפליקציה בשם engie ומציג נתוני דלק בזמן אמת מנוע מצבר חשמל רכב איזון בעיות כלליות וכו' כל בעיה הוא מתריע אם צריך ללכת למוסך...

• תוכן חדש...