Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE]

[TR]

[TD]יש לי יונדאי I20 1.4 אוטומט שנת 2012 דגם פרימיום

קיבולת טנק מלא שלה צריך להיות 45 ליטר וכל תדלוק פול שאני עושה נכנס גג 35 אני מתדלק תמיד שהנורה דולקת מה שאומר שנשאר פחות מ50 ק''מ ברזרבי פלוס מינוס

לפני שנה מחשב הדרך של כמה ק''מ נשאר היה נותן 440 ק''מ ליסוע והיום כל תדלוק פול זה עומד על 290 ק''מ

אתמול תידלקתי שוב פול שנשאר לי בערך לפי החישוב עם הנורה של הדלק בערך 40 ק''מ ליסוע אחרי התדלוק רשם לי 291 ק''מ נותר לנסיעה ושמתי פעם ראשונה תוסף דלק K44 מה יכולה להיות הבעיה?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR]

קיבולת טנק מלא שלה צריך להיות 45 ליטר וכל תדלוק פול שאני עושה נכנס גג 35 אני מתדלק תמיד שהנורה דולקת מה שאומר שנשאר פחות מ50 ק''מ ברזרבי פלוס מינוס

לפני שנה מחשב הדרך של כמה ק''מ נשאר היה נותן 440 ק''מ ליסוע והיום כל תדלוק פול זה עומד על 290 ק''מ

אתמול תידלקתי שוב פול שנשאר לי בערך לפי החישוב עם הנורה של הדלק בערך 40 ק''מ ליסוע אחרי התדלוק רשם לי 291 ק''מ נותר לנסיעה ושמתי פעם ראשונה תוסף דלק K44 מה יכולה להיות הבעיה[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR]

אתמול תידלקתי שוב פול שנשאר לי בערך לפי החישוב עם הנורה של הדלק בערך 40 ק''מ ליסוע אחרי התדלוק רשם לי 291 ק''מ נותר לנסיעה ושמתי פעם ראשונה תוסף דלק K44 מה יכולה להיות הבעיה?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

את מתדלקת מיד שהיא נדלקת? או מושכת עוד קצת?

יש לי אחת מ2009, כשהמנורה נדלקת יש עוד כ150~ ק"מ, שלפי הצריכה שלי זה עוד כ10 ליטר במיכל.

אם אני מושך עד שהמחשב שמראה שנותר לי עוד 50 ק"מ נכנס כמעט 40 ליטר למיכל...

עריכה אחרונה על ידי GAD57
ויקה, לא ויקטור...
פורסם

גד, קוראים לה ויקה, לא ויקטור.

פות"ש - הכל טוב. כדי שייכנס לך מלוא המיכל את צריכה לנסוע על אדים. כשהמחשב מראה לך 50 ק"מ, בפועל יש לך הרבה יותר. את יכולה להיות רגועה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתמול נסעתי מאשדוד עד כפ"ס עם נורה דולקת , במיכל שלי יש 45 ליטרים.

בפועל נכנס רק 38, כלומר יכולתי לנסוע עוד מעל 100 קמ אחרי התחנת דלק.

פורסם

גם אצלי , אמנם זו גטס , והמיכל הוא גם 45 , הנורה נדלקת כאשר המיכל בין ה10 ל5 ליטר האחרונים.

ההבדל , שפשוט בI20 , ברגע שנדלקת מנורה, היא לא תיכבה עד שיתודלק הרכב, בGETZ למשל , זה משתנה בהתאם לגובה המצוף במיכל דלק באותו רגע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
את מתדלקת מיד שהיא נדלקת? או מושכת עוד קצת?

יש לי אחת מ2009, כשהמנורה נדלקת יש עוד כ150~ ק"מ, שלפי הצריכה שלי זה עוד כ10 ליטר במיכל.

אם אני מושך עד שהמחשב שמראה שנותר לי עוד 50 ק"מ נכנס כמעט 40 ליטר למיכל...

אני מתדלקת כשהנורה דולקת ומתחת ל55 ק'מ המחשב דרך של כמות הק''מ שנשאר ליסוע כבר לא מראה כמה נשאר זה ליסוע על עיוור אבל הקילומטרז בלוח שעונים לפי זה אני יודעת שאני נוסעת עוד 15 ק''מ נגיד אחרי והולכת לתדלק פול הנורה דולקת כבר מה55 ק''מ אני נסעתי בנוסף עוד 15 והטנק דלק מצליח להכיל רק 35 ליטר מתוך 45 שהוא צריך להכיל יש בעיה שם אוויר דחוס משו קורה...

גד, קוראים לה ויקה, לא ויקטור.

פות"ש - הכל טוב. כדי שייכנס לך מלוא המיכל את צריכה לנסוע על אדים. כשהמחשב מראה לך 50 ק"מ, בפועל יש לך הרבה יותר. את יכולה להיות רגועה.

אין בעיה אבל כשהנורה נדלקת המחשב כבר לא מראה כמה נשאר וזה תמיד נמחק ב55 ק''מ ומאז זה ליסוע בלי לדעת כמה נותר

והרזרבי פלוס מינוס הוא 50 ק''מ זה לא כ'כ הרבה

פורסם

גם כשהמחשב על 0 זה לא אומר שאין דלק. בקיצור - הכל תקין אצלך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גם כשהמחשב על 0 זה לא אומר שאין דלק. בקיצור - הכל תקין אצלך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אז למה לפני שנה המחשב אחרי תדלוק פול היה נותן 440 ק''מ נותר וכיום זה 290 בגג??

פורסם

הנורה נדלקת כשיש כ10 ליטרים במיכל, מחשב הדרך לוקח מקדם בטיחות עם ה"נשארו לך Xק"מ עד שייגמר".

כמו שאמרו לפני; הכל תקין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אז למה לפני שנה המחשב אחרי תדלוק פול היה נותן 440 ק''מ נותר וכיום זה 290 בגג??

זה משתנה בהתאם לצורת נהיגה שלך, תלחצי יותר, צריכת הדלק שלך תעלה, יהיו לך פחות קילומטרים לנסוע פר מיכל דלק.

מה הצריכת דלק שהמחשב אצלך עכשיו מראה? (כמה ליטרים ל100 ק"מ...)

• תוכן חדש...