Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכללת שקר עולה לך כמו אוניברסיטה

בית ספר פרטי עולה כמו בית ספר ציבורי.

הצחקת אותי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה כל מס הוא רע וצריך לצמצמו למינימום. אי אפשר כל הזמן לקחת עוד ממי שיש לו. המצב היום אבסורדי. 52% מתחת לסף המס ומי שכן משלם כל שנה משלם יותר ויותר. זה כבר לא סביר.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא יודע מהיכן הבאת את הנתון 52%

ונניח שהוא נכון הם משלמים מיסים עקיפים

בשנים האחרונות לא ידוע לי על העלאת מיסים ישירים

אתה יכול להראות עליה כזו?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נטל המס בישראל (לא רק מס הכנסה: תוסיפו מס בריאות וביטוח לאומי) מגיע לאזור ה60% -

ולא מדובר במדרגות של טייקונים.

ברור שפופוליסטים בשקל קופצים בשמחה והילולה, ומדברים על זה שצריך להעלות עוד יותר(!?!) את המס. כאילו שכשהמדינה לוקחת לך יותר מחצי מההכנסה זה לא מס נשך. בטח ובטח כשלוקחים בחשבון את רמת השירותים שמקבלים כאן בהשוואה למדינות מערביות מתקדמות אחרות (כן כן יותר טוב כאן מבנגלדש וכו').

בפועל, היות ולא מדובר על אנשים "עשירים" בהגדרה של רובנו לעשיר (נדמה לי), מה שנוצר כאן זה עיוות.

אבל אל תתנו לי להפריע לכם לחגוג, תמשיכו לעודד העלאות מיסים נוספות, אולי אם נהפוך את ה60% למשהו כמו 80% אז המצב ישתפר פלאים והמערכת הציבורית תהיה יעילה לא מושחתת ולכווווווווולם תהיה דירת 5 חדרים בפ"ת ומסך 70" בסלון

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
נטל המס בישראל (לא רק מס הכנסה: תוסיפו מס בריאות וביטוח לאומי) מגיע לאזור ה60% -

ולא מדובר במדרגות של טייקונים.

ברור שפופוליסטים בשקל קופצים בשמחה והילולה, ומדברים על זה שצריך להעלות עוד יותר(!?!) את המס. כאילו שכשהמדינה לוקחת לך יותר מחצי מההכנסה זה לא מס נשך. בטח ובטח כשלוקחים בחשבון את רמת השירותים שמקבלים כאן בהשוואה למדינות מערביות מתקדמות אחרות (כן כן יותר טוב כאן מבנגלדש וכו').

בפועל, היות ולא מדובר על אנשים "עשירים" בהגדרה של רובנו לעשיר (נדמה לי), מה שנוצר כאן זה עיוות.

אבל אל תתנו לי להפריע לכם לחגוג, תמשיכו לעודד העלאות מיסים נוספות, אולי אם נהפוך את ה60% למשהו כמו 80% אז המצב ישתפר פלאים והמערכת הציבורית תהיה יעילה לא מושחתת ולכווווווווולם תהיה דירת 5 חדרים בפ"ת ומסך 70" בסלון

+1

משום מה תמיד בהשוואות בינלאומיות של מדרגות המס שוכחים ב.ל+מס בריאות. כאילו ה 12% האלה זה צ'יפס.

פלא שכל המדינה מעלימה מסים?

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מדינת רווחה יכול לעבוד רק כשאוכולוסיה היא הומוגנית. באירופה לומדים את זה על בשרם.

פה אנחנו צריכים מדינת סעד. לדאוג למי שלא מסוגל כמו נכים וכו'

ובבקשה תצאו לי מהכיס!

ישה, המערכת הציבורית עולה 40 אלףלשנה לתלמיד. לא דיברתי על מכללות לא מסובסדות. כמה עולה בית ספר פרטי?

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בנוגע להעלאת מסים,

רק מהזיכרון :

הגדלת המדרגה האחרונה, בתקציב הבא כחלון מתכנן שכל מי שמרוויח מעל 20 אלף ישלם יותר. העלאת מס רווחי הון, הגדלת ההפרשה לפנסיה חובה, הורדת תקרת הפטור ממס על הפקדות לפנסיה בשנה שעברה.

ביטול נקודות זיכוי עבור תואר ראשון.

בטוח יש עוד שלא קופצים לי לראש על הבוקר ומדובר פה רק במסים ישירים. עקיפים בכלל חגיגה.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אגב מסכים גדולים קיבלתי חזרה את המפלצתול

uploadfromtaptalk1469085520637.jpg

(שמתי עליו כרטיס, לצורך קבלת פרספקטיבה)

איזה מסך מפגר

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אהה הנה שחכתי.

11. ועדות על רעיונות לא חכמים במיוחד שהמס מהרעיונות האלה נמוך או משתווה לעלות הוועדה. העיקר שסידרנו ג'וב לכמה מקורבים.

יש מצב שהוועדה הזו תעלה יותר כסף מהמכס שהמדינה עושה על המכס המגוחך הזה.

או, התחלתם שניכם להבין איך עובדת המדינה :wink:

ORYO,

בדיוק אתמול שחררו נתון בחדשות הערב, מדינת ישראל היא האחת לפני האחרונה ברשימת ההשקעה באזרח ב OECD.

האזרח הישראלי מרוויח מעט, משלם מזה ה-מ-ו-ן מס וממה שהוא משלם, לא מקבל כמעט כלום בחזרה בשרותי מדינה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
או, התחלתם שניכם להבין איך עובדת המדינה :wink:

ORYO,

בדיוק אתמול שחררו נתון בחדשות הערב, מדינת ישראל היא האחת לפני האחרונה ברשימת ההשקעה באזרח ב OECD.

האזרח הישראלי מרוויח מעט, משלם מזה ה-מ-ו-ן מס וממה שהוא משלם, לא מקבל כמעט כלום בחזרה בשרותי מדינה.

בדיוק בגלל זה אני מעדיף לשלם כמה שפחות ולקבל כמה שפחות. לא לשפוך עןד כסף על המגזר הציבורי.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)
ORYO,

54990303.jpg

אין לי בעיה שייקחו ממני מס נשך אם הוא *באמת* הולך לאנשהו, אם באמת יש תמורה לאגרה. ע"ע המדינות הנורדיות.

אבל כאן?

כאן מפרקים לך את ההכנסה, ואנשים עומדים ביציע וצועקים "כן כן עוווודדדדדדד" כאילו שזה מה שיעזור להם (או בכלל).

חבר קיבל לאחרונה בונוס בעבודה, 9,000 ש"ח. אתם יודעים כמה הגיע אליו לעו"ש? 3,500.

שיקום מי שהיה מסתכל לעצמו בתלוש ואומר "כן, זו נראה לי כמו מיסוי הגיוני, הרי יש תמורה לאגרה".

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

המס בארץ שיורד ישירות במשכורת הוא דיי הגיוני (כולל סיפור החבר והבונוס שכנראה הקפיץ אותו מדרגת מס או משהוא).

זה המיסים העקיפים והתמורה מהמדינה שהם שערורייתיים.

פורסם

אני מדבר איתך על אדם שכיר, מהנדס, לא מנכ"ל של בנק כן?

9000-->3500 נשמע לך הגיוני? אשריך.

לא מסכים בעליל.

ולומר שהמיסוי הגיוני אבל התמורה היא שערורייה זה אבסורד, השניים הם צמודים(!!!!) זה כמו לטעון שזה בסדר לקחת 118% מס על רכב אבל לא בסדר שקורולה עולה 120K ש"ח.

פורסם

אין פה שום שאלה אם "זה נשמע לי הגיוני או לא" אלא רק מה קורה במדינות אחרות ובזה (נטל המס הישיר) אנחנו די דומים למה שקורה במדינות ה OECD.

הדוגמא שלך לקורולה פשוט לא נכונה.

אם אתה רוצה להצמד לדוגמאת הקורולה אז זה כמו שתתלונן שהיא לא מאוד יקרה יחסית לקבוצה אבל היא מאוד לא מאובזרת ולכן התמורה שאתה מקבל למחיר (או במציאות למיסים שלך) היא נחותה.

• תוכן חדש...