Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבטיח לך שאם תגיע עם הרשימה הזאת בדיוק לתנו לחיות לחיות הם יגידו לך תודה רבה על הרצון אבל לא תודה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאתם קצת מגזימים בעניין קשירת הכלב. הכלבה שלנו היתה חופשיה במרפסת כשהיתה גורה, אבל עכשיו שהיא גדולה היא קשורה בחצר. כמובן בתנאים מסויימים:

החצר שלנו היא שקועה עם מדרגות שיורדות אליה ולא ניתן לגדר אותה בצורה כזו שהכלבה לא תוכל לצאת לטייל ברחוב כשמתחשק לה. אי אפשר לתת לכלבה להיות משוחררת כל היום מהסיבה הפשוטה שהיא תידרס. מדובר בחצר לא קטנה, בסביבות 25 מ"ר.

הרצועה שלה ארוכה מאד ומאפשרת לה להגיע לכל הגבולות של החצר בלי להימתח. יש לה מים זמינים 24 שעות וכמובן המון מקומות עם צל כולל מלונה מוגבהת מהרצפה לישון בה בחורף.

אין מצב שהכלבה קשורה בחצר יותר מ8 שעות ברצף. כל יום היא יוצאת ל3 טיולים שבהם היא גם עושה צרכים ורואה כלבים אחרים.

היא תמיד שמחה לצאת לטיול אבל אף פעם לא מתנגדת כשחוזרים איתה לחצר.

היא אף פעם לא נובחת משיעמום. הפעמים היחידות שהיא נובחת זה כשהיא שומעת מישהו מטייל עם כלב או כשיש בגינה עקרב. תמיד יש מישהו בבית לצאת ולבדוק.

גם כשהיא קשורה בחצר, יוצאים אליה לא מעט פעמים ביום כדי לשחק איתה.

עדיף שכלב יהיה קשור בחוץ ברצועה תקנית מאשר משוחרר בגינה, אבל מלכתחילה לייעד כלב כדי שיהיה קישוט בגינה זה פשוט עצלנות וחוסר רצון לעבוד וללמד את הכלב.

מצטער, כלבה שנובחת מהשער זה פשוט מטרד, מטרד לאנשים שעוברים עם הכלבים שלהם, מטרד לשכנים שמסביב, אצלי בשכונה זה ממש נהוג, וזה סיוט, סיוט לטייל עם הכלבה שלי שמפחדת מהנביחות המקפיצות, סיוט לשמוע אותה נובחת על כל מי שעובר, לא משנה אם זה על כלבים משוטטים או חתולים ב2 לפנות בוקר.

פורסם

יש לי חבר שחצה את כביש החוף פעמיים עם עיניים מכוסות ולא נדרס.

מה המסקנה?

אז העובדה שישנם כלבים מסויימים שלא נדפקו טוטאלית מכך שהם קשורים כל היום אינה מעידה על הכלל שכן נדפק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אסור להשאיר כלב קשור בחצר לכל היום. זו התעללות וברור שכלב שחי קשור בחצר כל היום וכל הלילה ידפק.

עדיף שכלב יהיה קשור בחוץ ברצועה תקנית מאשר משוחרר בגינה, אבל מלכתחילה לייעד כלב כדי שיהיה קישוט בגינה זה פשוט עצלנות וחוסר רצון לעבוד וללמד את הכלב.

מצטער, כלבה שנובחת מהשער זה פשוט מטרד, מטרד לאנשים שעוברים עם הכלבים שלהם, מטרד לשכנים שמסביב, אצלי בשכונה זה ממש נהוג, וזה סיוט, סיוט לטייל עם הכלבה שלי שמפחדת מהנביחות המקפיצות, סיוט לשמוע אותה נובחת על כל מי שעובר, לא משנה אם זה על כלבים משוטטים או חתולים ב2 לפנות בוקר.

קישוט? למה קישוט? הכלבה בחצר כי שם יש לה הכי הרבה מקום. היא לא סובלת להיות בתוך הבית. כשמכניסים אותה ביום חם לבית ממוזג היא יושבת ליד הדלת בציפיה שרק יפתחו. יש לנו ברחוב עדת כלבים שמסתובבים חופשי (כולם עם קולרים ותגים) אבל הם מהווים מטרד רציני הרבה יותר לדוורים ולסתם אנשים שמטיילים עם הכלבים שלהם מאשר כלב שנמצא בחצר.

הכלבה לא נובחת מהשער (שלא קיים) ולא רואים אותה מהרחוב בכלל כי יש חומה בגובה של 8 מטר בערך בינה לבין הרחוב שנמצא למעלה...

היא לא נובחת על כל מי שעובר, אלא כשהיא חשה בכלבים אחרים או תנועה בשעות לא רגילות למשל:

אם היא שומעת חזירי בר מסתובבים בלילה, היא תתעורר ותנבח. שזה טוב.

אם היא שומעת אנשים מסתובבים ליד החניה בלילה, היא תתעורר ותנבח. שזה נהדר.

מוזר שהכלבה שלך מפחדת מנביחות של כלבים אחרים, שלי ממש שמחה כשהיא שומעת או רואה כלב אחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נוטה להסכים עם SLOWRIDE בשרשור הזה.

הייתה לאחי כלבה במשך 11 שנים, גולדן מעורבת עם אמסטף.

כשהיה גר ביחידת דיור היא הייתה משוחררת בחצר בזמן שהוא היה בעבודה, עד שלמדה לקפוץ מעל הגדר ולטייל ברחוב כששעמם לה.

כשהייתה קשורה ברצועה מאוד ארוכה לא עשתה שום בעיות, ולהפך, כשאחי עבר להתגורר בבניין היא נכנסה לדכאונות כי לא היה לה מרחב מחיה והיא כל היום הייתה צריכה להיות סגורה בבית.

פורסם (נערך)
אסור להשאיר כלב קשור בחצר לכל היום. זו התעללות וברור שכלב שחי קשור בחצר כל היום וכל הלילה ידפק.

קישוט? למה קישוט? הכלבה בחצר כי שם יש לה הכי הרבה מקום. היא לא סובלת להיות בתוך הבית. כשמכניסים אותה ביום חם לבית ממוזג היא יושבת ליד הדלת בציפיה שרק יפתחו. יש לנו ברחוב עדת כלבים שמסתובבים חופשי (כולם עם קולרים ותגים) אבל הם מהווים מטרד רציני הרבה יותר לדוורים ולסתם אנשים שמטיילים עם הכלבים שלהם מאשר כלב שנמצא בחצר.

הכלבה לא נובחת מהשער (שלא קיים) ולא רואים אותה מהרחוב בכלל כי יש חומה בגובה של 8 מטר בערך בינה לבין הרחוב שנמצא למעלה...

היא לא נובחת על כל מי שעובר, אלא כשהיא חשה בכלבים אחרים או תנועה בשעות לא רגילות למשל:

אם היא שומעת חזירי בר מסתובבים בלילה, היא תתעורר ותנבח. שזה טוב.

אם היא שומעת אנשים מסתובבים ליד החניה בלילה, היא תתעורר ותנבח. שזה נהדר.

מוזר שהכלבה שלך מפחדת מנביחות של כלבים אחרים, שלי ממש שמחה כשהיא שומעת או רואה כלב אחר.

מקום למה? כלב אמור לישון רוב שעות היום שהוא לבד, כשהוא בבית הוא יושן ואינו חשוף לשום גירויים, לעומת זאת בחוץ, הכלב חשוף לגירויים, ובשילוב של שעמום, כי איך אפשר לישון כשעובר מישהו או חתול ליד השער, אז הכלב לומד להעסיק את עצמו, הופך להיות שומר למשל: מישהו עבר ליד השער-> הכלב נבח-> מבחינת הכלב מישהו ברח. ככה הוא מתגמל את עצמו וזה נמשך. ברור שיהיו כלבים שיהיו יותר אדישים, ויהיו כאלה שיהיו פחות, אבל מבחינת הכלב אין שום יתרון על להיות מחוץ לבית, והסיבות של אותו בן אדם להשאיר את הכלב בחוץ הם נטו מהכלב הורס את הבית ואז מעצלנות (או כל סיבה אחרת) הכלב בחוץ, או כי הכלב משיר פרווה בבית, ואז עצוב מאוד שזאת הסיבה.

ולגבי הרצועה, עדיף להשאיר קשור ברצועה תקנית(מעל אורך מסוים ולזמן מסוים כפי שרשום בחוק) מאשר שהכלב יסתובב בגינה ואז יוכל לברוח או להטריד את העוברים והשווים(למעשה להיות חשוף ליותר גירויים).

כמו שאמרתי, כאן הכלבים מחוץ לבית(אם כבר עדיף גינה אחורית, אבל עדיין לדעתי אין הצדקה) זה סיוט, הכלבה מתעכבת על כל אחד שנובח עליה כי היא אינה רגילה לתקשר עם כלבים דרך גדרות ואז המצב יותר טעון מבחינתה.

עריכה אחרונה על ידי ronlol
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הכלב מתרגל לזה שהוא חי בחוץ. הוא לא קופץ מכל גירוי קטן, לא מדובר בגור. אם הכלב מפתח נטיות לשמור על הבית שלי ע"י נביחה כשמשהו יוצא דופן, מה טוב. שנינו מרוויחים. אם הכלב נובח על כל פיפס קטן במהלך כל היום זה לא תקין, אבל זה לא המצב.

הכלבה שלי ישנה כל היום בחצר ולא רוצה להיות בבית גם כשמכניסים אותה. היא אוהבת לרבוץ בחוץ וכשמתקרבים אליה היא מתגלגלת על הגב כדי שילטפו לה את הבטן...

את הכלב שלך אני לא מכיר ומאחר וכלבים, כמו בני אדם, נולדים עם אופי שונה אז כל מקרה לגופו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קטגורית, אני נגד לגדל כלב בחצר. אתה לא גם לא יכול לצפות שיילמד להתנהל נכון עם ילדים קטנים, כשהוא לא חלק מהמשפחה.

זה נכון שלהיות במכלאה זה גם לא פיקניק, אבל במקרה שלך הייתי מוותר, אם הכלב ייחיה רק בחצר, אני לא חושב שהוא מתאים להיות בקשר עם ילדים קטנים.

בכלל, קל להזניח כלב כשהוא קשור בחצר, ולא לתת לו את המינימום שהוא צריך. כשכלב לא מקבל מה שהוא צריך, מתחילות כל מיני בעיות התנהגות...

כאמור, גם מכלאה זה לא חיים טובים, וזה לא שאי אפשר לגדל כלב בחצר היטב, אבל... אולי לא למישהו בלי ניסיון בכלל.

מבטיח לך שאם תגיע עם הרשימה הזאת בדיוק לתנו לחיות לחיות הם יגידו לך תודה רבה על הרצון אבל לא תודה.

זה כנראה נכון. הרב לא משחררים כלבים לתנאים כאלה, כי זה בד"כ מצביע שמחוייבות הבעלים לגידול נאות של הכלב לא גבוהה.

עם זאת, אני מכיר בהחלט גם מקרים אחרים.

נ.ב. אין גזע שמבטיח אופי טוב ונוח והתנהלות טובה עם המשפחה. כדי שכלב ייתנהג כמו שצריך, צריך להשקיע באילוף שלו וחיברות נכון עם כלבים אחרים ועם אנשים. זה דורש השקעה. כן, יש כאלו שיצא להם כלב מושלם בלי עבודה. אני מכיר אחד כזה, שהולך ליד הבעלים בלי רצועה, מחכה בכניסה למכולת שייצאו וכו'...

לרב, מי שלא מאלף הופך ל-"צועק לכלבים".

כולם אוהבים לבוא אליי ולשבח איזה יופי הכלבות שלי באות כשקוראים להן, אבל לא אוהבים לשמוע איך זה קרה ולעשות מה שצריך (למשל, לא ללכת עם רצועת 'פלקסי' אף פעם).

רוצים שהכלב ילמד להתנהג מעצמו.

זה לא קורה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הקדימו אותי.

אל תקח כלב אם אתה לא יכול להוציא אותו לפחות 3 פעמים ביום.

תודה

אשמח להסבר איך עושים את זה. זאת בדיוק הסיבה בגללה אני חושש לאמץ.

אמנם אני לא עובד שעות מטורפות, אבל אין מצב שאוכל לחזור הביתה ולהוציא את הכלב בשעות העבודה...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
פאלו מה הסיבה נגד רצועה מתארכת?

הכלב לא לומד ללכת עם רצועה רפויה. רצועה מתוחה זה הסימן שהגיע לקצה הטווח. בפלקסי כלב לא לומד את זה, וזה הבסיס של להרגיל את הכלב ללכת איתך בשלווה. אחרי זה מלמדים רגלי, אליי וכו'

בפלקסי הכלב לא יודע מתי ייעצר, מה הטווח שלו, אין תקשורת בסיסית עם הבעלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הלכתם רחוק חבריי.

אני לא אמרתי לרגע שהוא יהיה מוזנח או לא מטופל. יש לי את היכולת לטפל ולפנק את הכלב כמה שצריך. הכלב יהיה קשור מחוץ לבית, שם יש לנו מרחב ענק שהוא יוכל לשחק ולקפוץ וליהנות, להיות עם כלבים נוספים שנמצאים שם מהשכונה.

כמובן שתהיה לו מלונה גדולה ומוצלת עם כל מה שצריך - אוכל, שתיה וחימום אם צריך.

אתם נתפסתם ישר על הקטע של קשור. לפני שאתם קוטלים, תבררו מה זה אומר קשור. אני לא אביא לעולם יצור שאני יודע שהוא יסבול אצלי או שייגרם לו נזר פיזי או נפשי. וכן, אני מבין את זה שכלב זה כמו ילד נוסף במשפחה.

פעם אחת לפני העבודה.

פעם שניה אחרי העבודה.

פעם שלישית לפני השינה.

זה למשל, יהיה מתכונת מעולה לטייל. אין לי בעיה כלל וכלל להוציא אותו במתכונת הזו, ויש גם מי שיוציא אותו במהלך היום (שכנים שמוציאים גם ככה את הכלבים שלהם לטיול).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כלבים אוהבים ספות וכורסאות. מאוד.

מה תעשה אם בטעות הוא ישתחרר מהרצועה, יכנס הביתה ויתיישב לך על הספה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סביר להניח שאני לא אעשה כלום יותר בחיים. אשתי תדאג לזה. :shock:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...