Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי והתנדבתי בתל"ל (אמנם לא הרבה זמן), מכיר איך הכלבים חיים שם

תראה, יש ויש. כלב שנמצא אצל וטרינר, באומנה או בפנסיון חי יותר טוב מאשר אם יתייחסו אליו כמו כלב וישימו בחצר עם רצועה.

כלבים שנמצאים במכלאות עירוניות ועומדים בתור להמתה זה כבר סיפור אחר לגמרי, יש לי הרגשה שלא לשם כיוון החבר.

אני באמת לא מבין איך אפשר להציב גבולות גזרה, עכשיו קיץ 45 מעלות בצל, הכלב עובר טיגון עמוק בחצר המוצלת שלו, לא תכניס אותו הביתה למזגן?

(נכון שבעמותות גם אין מזגן, אבל שם לפחות מנסים, ממלאים אמבטיות במים קרים ועוזרים להם להצטנן, מישהו יטרח לצאת לחצר לעשות את זה?)

בכל זאת, זה שיש לו 4 כפות לא אומר שצריך להתייחס אליו כמו כלב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני שואל כי אני באמת לא יודע. כתבו פה שכלב לא מתאים לחצר. כלב זה בעל חיים, זה לא בן אדם, למה ה"האנשה" הזאת? אני שואל את זה כי דיברתי עם מכר חקלאי לפני בשבוע שעבר אחרי שסירבו למכור לו כלב רועים קווקאזי כי שמעו שהוא יהיה בחוץ ולא בבית. אני באמת לא מבין אותם, זה בעל חיים וזה הייעוד שלו, לרעות, אז מה הקטע "לפנק" אותו בתנאים אנושיים?

האנשה זה לא המושג המתאים, זה גם לא קשור ספציפית לכאן.

פה מדובר בחסרונות של לגדל כלב משפחתי בחוץ, ולא לקחת כלב עם תפקיד מסויים(שמירה על מקום, או שומר עדרים).

דווקא יש בתי גידול ממש טובים לרועים קווקזים שישמחו למסור כלב לתפקיד שלשמו הוא נועד (שבטח לא יתאים לסתם בית)

פורסם
תראה, יש ויש. כלב שנמצא אצל וטרינר, באומנה או בפנסיון חי יותר טוב מאשר אם יתייחסו אליו כמו כלב וישימו בחצר עם רצועה.

איזה כלב חי בפנסיון או אצל וטרינר?

כמה חיים באומנה?

על כל אחד שתופס מקום באומנה, יש אחד בהסגר שממתים. או יותר (אין מספרים, הטענה היא שמדובר בעשרות אלפים).

אני באמת לא מבין איך אפשר להציב גבולות גזרה, עכשיו קיץ 45 מעלות בצל, הכלב עובר טיגון עמוק בחצר המוצלת שלו, לא תכניס אותו הביתה למזגן?

כלב לא חייב להיות במזגן. גם אנשים לא חיו במזגנים, עד לפני 20 שנה בערך. הוא יכול להיות במלונה מבודדת טרמית בצל, עם מים קרים. אני מכיר כלבים שגודלו ככה, עם מלונה טובה, בפינה מוצלת, שלושה טיולים ביום, רב הזמן משוחררים בחצר... חיים טובים.

אני מכיר את הבעיתיות של מי שרוצה כלב בחצר, שזה נובע (אולי לרב) מחוסר הבנה שכלב צריך תקשורת, ואי אפשר להניח לו לבדו רב היום, ללא מעש וללא חברה (אני מחריג כאן כלבי רעייה, שאלו אחלה חיים לכלב). חושבים שישימו את הכלב בחצר, והוא יישאר ב-stand by.

אבל לא כל מי שמגדל כלב בחצר חושב ככה בהכרח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזה כלב חי בפנסיון או אצל וטרינר?

כמה חיים באומנה?

בעיקר כאלה שעברו תאונות קשות או מחלות וכו', אם אתה בפרצופספר תעבור על העמוד של תל"ל מדי פעם, תראה שם דברים לא נעימים בלשון המעטה.

בגדול אתה צודק זה 1:10000 או אולי אפילו יותר גרוע אם מחשיבים את כל הכלבים בכל המכלאות בארץ.

לגבי כל השאר - אולי אני אשם בהאנשת יתר, מבחינתי כלבים זה משפחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...