Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה יש לך נגד יונדאי. אני מכרתי i35 2012 ורכשתי במקומה 2015. אתה יכול לכתוב מה יונדאי עוד 1000 פעם זה מראה נטו על בורות.

אם תסתכל בחתימה שלי תראה שגם החלפתי 2 קורולות. ותאמין לי שלפני שהלכתי על יונדאי בשתי הרכישות השוויתי לקורולה מקבילה, ותתפלא היונדאי לא רק שעדיפה ברוב התחומים היא גם יקרה יותר לרכישה ובכל זאת בחרתי בה פעמיים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
להוציא 100 אלף שקל על יונדאי....

הייתי מעדיף לרדת שנתיים ולקנות טויוטה מיד פרטית.

תחשוב טוב.

סטימה מוחלטת = היונדאי מוצלחת מאד. אם כי אפשר לרכוש את אחותה (הלא פחות מוצלחת) הקיה פורטה ב-104K על הכביש ( 0 ק"מ ליסינג )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי היונדאי עדיפה בגלל גימור עדיף, גג שמש וסביבת נהג נעימה יותר.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אענה לך וגם לך:

אחרי שאני נוהג כל יום בשבוע על יונדאי/קיה, ובסוף היום חוזר לקורולה הקשישה שלי, אני מבין מה מכיל הקנקן בתוכו ולא רק איך שהוא נראה מבחוץ.

אתה רוצה שאני יפרט לך, הכל אפשרי...

לא מבין איך אנשים קונים את הרכבים האלה וכן.... אמינות מכאנית מוחלטת אפס תקלות וזה מכוניות ליסינג שעוברות "גהינום" וזה עוד בעדינות.

שוב זו דעתי, אני בור ואני עדיין איפשהו חי את שנות בשמונים אי שם עמוק בפנים.

שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון, אני לא זורם עם זה(דפוק).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

סליחה אם נפגעת מהתגובה שלי.

אני אומר לך שוב אני מחזיק גם בקורולה 07 וגם ביונדאי 15, משני הרכבים אני מאוד מרוצה גם באמינות שני הרכבים עד היום 0 תקלות, היונדאי חדשה אז זה לא מדד אבל מניסיון של בעלי יונדאי ישנים, הרכבים האלה מפגינים אמינות מאוד גבוהה.

אז בוא נשים את האמינות בצד. תפרט לי קורולה 2013-2015 במה היא עדיפה על הi35 מאותה שנה?

כשאני בדקתי היונדאי הייתה מאובזרת משמעותית יותר, זריזה יותר, חסכונית יותר, לטעמי יפה יותר, שומרת על הערך טוב יותר, טיפולים וביטוח זולים יותר, אמינות שווה אלה רכבים חדשים, שניהם מרווחים עם תא מטען גדול. הטויוטה נוחה יותר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...