Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי היום במגרש רכב בקריות.

הבחור הציע יונדאי I35 עם 11,000 ק"מ משנת 2015 במחיר של 80K (אחרי שאני אתן לו את הרנו קליאו שלי, משנת 2008 עם 139,000 ק"מ).

על פניו - נשמע טוב.

אבל -

קצת מפחיד, כי כאמור מדובר במגרש מכוניות ולא בחברת ליסינג.

לשם השוואה, באלבר הציעו לי קיה פורטה (אותו רכב, תכל'ס) משנת 2014 עם 22,000 ק"מ במחיר של 75K (אחרי הקליאו, כמובן).

אשמח לדעתכם.

פורסם

אני שואל את עצמי, מדוע רכב מ 2015 עם 11 אלך קילומטרים הגיע למגרש הסוחרים?

והתשובה ההגיונית היחידה שאני מוצא - הרכב עבר תאונה כזאת שחברת ביטוח הכריזה עליו אובדן להלכה, שילמה לבעלים את מחיר המחירון ומכרה את הרכב לסוחר. ואולי אני טועה ויש תשובה אחרת....

אם אתה רוצה, תיקח את הרכב לבדיקת שלדה, עדיף במקום מרוחק מהמגרש או במוסך פחחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה סגור על הרכב הזה מהתוצרת הנ"ל אז אני חושב שזו עיסקה לא רעה בכלל.

אני אישית לא הייתי מוציא על יונדאי 80 אלף שקלים. למרות שליונדאי מסדרת i יש אמינות מכאנית פנטסטית (אפס תקלות).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
חסרים נתונים.

האם היונדאי הזו היא בוגרת ליסינג?

מהו המחירון של היונדאי? מה המחירון של הרכב שלך?

כעקרון, המגרש מציג את עצמו כ"חברת מימון", כלומר מישהו "שכר" את הרכב במשך 12 חודשים ובסוף התקופה, הייתה לו אפשרות או לרכוש את הרכב, או להחזיר לסוחר - ובמקרה הזה, הרכב הוחזר לסוחר.

המחירון של יונדאי I35 הוא בערך 106K (יחד עם הקילומטרז' הנמוך והיד), והמחירון של הרכב שלי הוא בסביבות 24K (כנ"ל).

עד עכשיו ניסיתי למכור את הרנו שלי אבל ללא הצלחה - ואני מוכן גם להחליף אותו מתחת למחירון.

פורסם

לדעתי בדיקה תגלה שהרכב הזה עבר "שיקום" אין מצב שימכרו את הרכב במחיר הנתון אם הכל פיקס - אין אורוחות חינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירון יונדאי i35 הוא שקר מוחלט, זה רכב עם מחיר מחירון מנופח כדי שימכרו לליסינג בזול וכדי ינסו למגור ביוקר חזרה לשוק.

ב 106 יש לך יד ראשונה אפס ק''מ.

לגבי מה שהמגרש טוען, כלומר הרכב היה בליסינג מימוני? עסקאות של שנה הן די נדירות. למה החברת מימון לא ממשיך לגלגל את הרכב בליסינג? תבקש פירוט טיפולים.

ראית רשיון רכב, על שם מי הרכב? שוב, כמו שאמרו, זה טוב מדי בשביל לשבת במגרש. אם הרכב הזה אמיתי, הוא היה עף משם תוך יום, ולחבר של חבר של בעל המגרש.

שאלת תם, האם חברות ליסינג גם עושות טסט ראשון אחרי שנתיים? נדמה לי שלא.

כמה דורשים על קליאו כמו שלך ביד2? תעשה ממוצע ותרשום מה טווח המחירים.

פורסם

המחירונים בארץ מאוד מנופחים ובפועל הסגירות הם נמוכות משמעותיות.העסקה נראת לא רעה אם הרכב נקי מתאונות ,בחיפה והאזור יש הרבה מיגרשים לא רעים ופעמים רבות גם טובים מסוכנויות הליסינג השונות ששם המחירים גבוהים יותר.

יונדאי 35 נמכרת כחדשה בכ 130000 זה מחיר ענק לרכב כזה ולקבל רכב כזה ששנה על הכביש במחיר של85000 נשמע טוב.

תעשה בדיקה.

רנו זה רכב שקשה מאוד למכור והמחירון שלו גם מאוד גבוה ביחס לסגירות (אולי שלוי יצחק יפסיק לנפח מחירונים ).

פורסם

לפי דעתי הרכב מליסינג שנה נהג יחיד, פשוט עשה מעט ק"מ.

ב 106 אתה מוציא עם אפס ק"מ רכב חדש אז זה דיי הגיוני....

מצד אחד יונדאי... להוציא עליו 80 אלף(גם 106 זה מוגזם ליונדאי חדשה) מצד שני זה באופנה בשנה שנתיים האחרונות כולם קונים אותם...

לא יודע.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

"עסקה משתלמת במגרש מכוניות"- זה סותר את עצמו. אין מציאות טובות אצל סוחר.

הוא יקח את המחיר הכי טוב שיוכל על הרכב.

פורסם

להוציא 100 אלף שקל על יונדאי....

הייתי מעדיף לרדת שנתיים ולקנות טויוטה מיד פרטית.

תחשוב טוב.

פורסם

אין פה איזו עסקה מטורפת מבחינתך.

הרכב הזה נמכר לחברות ליסינג בהנחה של 30%, ז"א שברמת העיקרון הוא יכול למכור לך אותו גם ב-70K בערך, ועדיין להרוויח יפה.

במקרה שלך, הוא מוכר לך את הרכב ב-80K, שזה מחיר שיש מצב שהיית מקבל בכל מקרה בחברת ליסינג כלשהיא, ועל הדרך אתה גם נותן לו את הקליאו.

עכשיו נשאר לו רק למכור את הקליאו :) והעסקה המתוקה הושלמה.

עכשיו - נשאלת השאלה הפשוטה - אתה בעצם מוכר את הרנו שלך ללא כל תמורה, או בתמורה נמוכה מאוד (נגיד כמו עסקת מזומן של 4000 שקל, גג) - האם באמת ניסית למכור במחיר הזה, או שאתה פשוט מצפה לקבל מחירון ומתייאש?

שים את הרכב למכירה במחיר נמוך, הכי נמוך בלוח - ותיקח מזומן. ככה לא תזדקק לחסדי המגרשים, מקסימום תיקח את הכסף שלך ותקנה איתו רכב חדש לגמרי בשיטת 0 ק"מ.

פורסם

אני אישית לא הייתי מוציא על יונדאי 80 אלף שקלים. למרות שליונדאי מסדרת i יש אמינות מכאנית פנטסטית (אפס תקלות).

מצד אחד יונדאי... להוציא עליו 80 אלף(גם 106 זה מוגזם ליונדאי חדשה) מצד שני זה באופנה בשנה שנתיים האחרונות כולם קונים אותם... לא יודע.

להוציא 100 אלף שקל על יונדאי.. .

מה יש לך תגיד לי?

• תוכן חדש...