Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גנבי VAG לא באמת צריכים את העזרה של השרשור הזה...

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

חיישן תאונת דרכים הוא חלק מחבילת איתורן של הצ׳מפיון וגם יבואנים אחרים. יצרני רכב רבים מתקינים את השירות הזה במכוניות על קו הייצור באירופה וצפון אמריקה. המדובר בחיישן פייזו-אלקטרי המחובר לסים שמשדר למוקד שירות לקוחות ברגע של תאונה. המוקדן יתקשר לנייד שלך וישאל האם אתה צריך סיוע. תוכל לקבל כל סיוע שידרש - משטרה, מד״א, גרירה, מונית וכד׳. המודל העסקי מבוסס על זה שאתה תעדיף את מוסכי הרשת לתקן את האוטו. השירות הטלפוני הוא חינמי. אם הוא הותקן ברכב, מוצע שלא לפרקו. טוב שיהיה. ללא פרנואידיות. אין שם שום מרכיב פעיל ואין שום יכולת איתור.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני חושב שקצת נסחפנו פה.

הבחור גם שאל מה הוא צריך לבדוק בקבלת הרכב ולמה צריך לשים לב יותר או פחות.

תנסו להיות יותר עניניים המטרה פה היא לעזור ולא להתווכח בלי סוף.

בפות"ש אני הייתי משאיר את האיתורן במידה והוא כבר הותקן.

לגבי מה לבדוק אני הייתי בודק טריות צמיגים , מצב חיצוני של הרכב (שריטות או חלילה מעבר לזה).

כמה ק"מ הרכב עבר (לא אמור להיות מעבר לכמה עשרות בודדות).

מצב פנימי כללי , שכל המערכות הרלוונטיות עובדות כולל מערכת שמע בלוטוס וכו..

בהצלחה , תתחדשה וסע בדרכים בטוחות.

2017 Type R

פורסם (נערך)

קיבלתי את הרכב. לא משנה כמה חיפשתי, מצב הרכב היה מושלם.

אגב, האם יש ברכב שלי רצועת טיימינג או שרשרת?

והאם הרכב אמור להגיע עם ניילונים על המושבים? לא היו.

ומה עם מזגן? צריך להקפיד לכבות לפני שמכבים את הרכב?

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי xena
פורסם

המכונית שלך מצויידת ברצועת תזמון ולא שרשרת (בניגוד לדור הראשון של מנועי TSI).

צ'מפיון לא מוסרים את הרכבים עם ניילונים וטוב שכך.

המכונית שלך מצויידת בבקרת אקלים אוטומאטית - אין צורך לכבות את המערכת לפני שמכבים. בהנעה, המדחס נכנס לפעולה רק לאחר שהמנוע הונע והתייצב על סל"ד סרק.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תענוג. גם אני יודע שיש רצועה ולא שרשרת. הנציג מפולקסווגן התעקש אחרת.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...