Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרבה הפתעתי, חברת הביטוח שלי מחייבת רק באימובילייזר. כשזה נודע לי, חייגתי ליבואן ונאמר לי שהאיתורן כבר הותקן ואין אפשרות לבטל. האמנם?

כמו כן, אשמח לדגשים בנוגע לקבלת הרכב. מה לבדוק וכו׳.

נניח ומצאתי משהו לא לרוחי, מה אני אמור לעשות?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא סגרת את זה מולם (צ'מפיון) בעת ההזמנה? בסעיף התקנות מקומיות.

אימובילייזר מגיע מקורי מהיצרן אאל"ט,ואם הביטוח שלך לא מחייב כלום,אז הם לא אמורים להתקין שום דבר (שחרור עוד יותר מהיר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא ידעתי את זה בשעת הסגירה אלא רק לפני יומיים כשההזמנה נעשתה לפני שבוע וחצי.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

פורסם

רוב הסיכויים שיש לך סוג של איתוראן רדום.

אל תעשה דבר. גם אל תעשה מנוי באיתוראן וזהו. אם בעתיד ידרשו ממך מיגון נוסף תפעל אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

להוריד את ההתקנה, גם זה עולה כסף..

ולדעתי מאחר וזה מותקן כדאי להשאיר - כי אולי חברה אחרת בעתיד כן תדרוש.

דמי המנוי השנתי - בד"כ בשנה הראשונה ל צ'מפיון / היה, יש הסדר, שבמחיר מאוד מוזל ולפעמים חינם.

ואפשר, לא לבצע מנוי להפעלת המערכת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זו כנראה פרקטיקה קבועה בצמפיון. תבדוק את זה בחוזה שלך אבל בד"כ איתורן זה שנה ראשונה חינם, ובסוף השנה הראשונה מתחילים (מנסים) לחייב. אלי התקשר נציג בכעס שלא הזנתי כרטיס אשראי. ניפנפתי אותו וניתקתי את האיתורן בהתאם לדרישות הביטוח החדש שלי. וכן הוא עדיין מותקן ברכב )-:

פורסם

חבל לי על ה 1200 ש"ח האלה. הייתי בטוח ששום חברת ביטוח לא תבטח רק עם אימובילייזר...

והכי חבל שזו ההתקנה היחידה שלי בארץ. הייתי יכול לקבל גולף שלא נגעו בה... נראה אילו נזקים ממתינים לי בשעת המסירה.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

פורסם

איזה הגזמה חבר. ״נזקים״ לא יחכו לך, אתה לא הראשון ולא האחרון שמתקינים לו איתוראן.

מסכים איתך שלקבל רכב ישירות מ״המפעל״ זה הרבה יותר נחמד, אבל מכאן ועד לשכנע את עצמך כבר שיהיו נזקים?

קבל את הרכב, תהנה ממנו וסע תמיד בדרכים מהנות ובטוחות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

חבל, אבל זה משהו שצריך לבדוק מראש עם הביטוח, לפני שסוגרים הזמנה.

חוצפה

תדרוש בתקיפות שיסירו את ההתקנה !

הצחקת אותו

פורסם
חוצפה

תדרוש בתקיפות שיסירו את ההתקנה !

מה כל כך חוצפה בזה?

הלקוח הזמין רכב, שילם והרכב נכנס לתוכנית עבודה.

האיתוראן כבר הותקן ויש מצב טוב שהרכב כבר בהתליך שחרור מהבונדד.

עכשיו הוא מבקש שיסירו לו?

היבואן דואג ברוב המקרים לשחרר את הרכב עם המיגון המינימאלי הדרוש ובאחריות הלקוח לבדוק מול חברת הביטוח האם דרוש משהו מעבר לזה(או פחות מזה).

היה לו מספיק זמן לברר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בלי היסטריה!

לא ציינת איזה איתורן הותקן, אבל בדרך כלל מתקינים סייב. חיבור פשוט ביותר. גם אם הותקן איתור פעיל, תשאיר אותו ואל תפעיל את השירות. יום אחד אתה עלול להידרש לו, גם במכירת הרכב יש יתרון בקיומו.

לעתיד, לעולם אל תבקש התקנת מיגון בטרם סיכמת דרישות למיגון עם סוכן הביטוח שלך.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...