Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה באמצע ביצוע עקיפה - האם לתבוע את הביטוח ? מצורף סרטון

שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לחברי הפורום,

בשישי האחרון רכב מסוג KIA לבנה נכנס לי ברכב באמצע ביצוע עקיפה.

הנהג הפוגע מאשים אותי בחוסר איתות ועקיפה לא חוקית ולא מוכן להודות, אני כמובן האשמתי אותו שהוא לא טרח להסתכל במראה.

התאונה צולמה במצלמת הרכב שלי, נסעתי אחרי ה - KIA ומלפניה הייתה מונית שירות שפתאום עצרה כדי להוריד

נוסע, ה - KIA עצרה אחריה ואני ביצעתי עקיפה משמאל, באמצע העקיפה הוא החליט שגם הוא רוצה לעקוף ובלט אם הטמבון שלו, קיבלתי שפשוף בכל הצד הימני של הרכב, הכנף נפגעה והפח נכנס בפנים ובנוסף נורות איתות שבורה.

עצרנו בצד, הנהג לא מוכן להודות ולחץ עלי שאני אשם, ובגלל שאני חייל משוחרר הוא מוכן שכל אחד יתקן את הנזק שלו, לא הסכמתי והחלפנו פרטים.

השאלה שלי מה אני עושה עכשיו?, האם אני אשם?, לשנינו יש ביטוח מקיף.

שהיה יום נהדר, איציק.

הסרטון:

https://drive.google.com/file/d/0B-ryssgA5Q5MVHN0QURyM2huOUk/view?usp=sharing

תמונות:

3.jpg

1.jpg2.jpg

עריכה אחרונה על ידי HiTRuN

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא אותת והתפרץ לך לנתיב

אתה צריך להחכים ולא להגיע ל6000 סל"ד בתוך העיר

לבריאות לשניכם

היי, הנהיגה שלי רגועה ואני לא מהצעירים האלה שמתפרעים, נבהלתי מאוד ובגלל זה לחצתי על הגז כדי לנסות להתחמק מהפגיעה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

*המלצה מה עם לעשות עם הביטוח לא תקבל. אינני מבין בזה דבר וחצי דבר, אלא רק אנסה "לנתח" מעט את הסרטון.

נתחיל איתך. העקיפה שביצעת הייתה אסורה מכיוון שזה היה באמצע הצומת לכביש דו סיטרי. מנגד, הגיבור שלנו גם הוא היה עוד בתוך בצומת כאשר הוא ביצע את העקיפה. ייתכן שיהיה אפשר גם למתוח ביקורת על ההחלטה לעקוף 2 רכבים בתנאים הללו, מעבר לעבודה כמובן שמדובר בעקיפה אסורה.

מעבר לזה, אותו בחור יקר לא ביצע את הדבר הבסיסי ביותר לפני פניה/עקיפה. היית כבר בנתיב השני כמעט לגמרי כאשר הגלגלים של רכבו התחילו בכלל לעשות את הפנייה. הסתכלות קצרה במראות הייתה מונעת זאת לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות הביטוח ייסגרו ביניהן שכל אחד יתקן את רכבו על חשבון הביטוח שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה צודק.

אם הסרטון הזה יוקרן באיזשהוא בית משפט, אכלת אותה ובגדול!

לא היית חכם ובוודאי שלא צודק

לפעם הבאה זכור - לרוב דוושת הבלם פותרת הרבה יותר בעיות על הכביש מאשר דוושת המאיץ.

במקרה הזה דוושת הבלם ועוד 5 שניות היו מונעים את הבעיה שנוצרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק כמו שרשמו חברי המלומדים ,כנראה שחברות הביטוח יחלקו את הנזק ,אם תתעקש ותפנה לבית משפט סביר להניח שהתוצאה תיהיה זהה .

מה שבטוח שתאונה תתחלק ב 50% בינכם

אבל אתה אשם 100% בטמטום ,תסלח לי כמובן על הבוטות,אין היגיון להדביק את דוושת התאוצה לרצפת הרכב והטענה שהלחץ גרם לך להגביר מהירות לא נשמע אמין,לפחות אצלי ואני בטוח עוד רבים מהחברים כאן כאשר רואים סכנה הם בולמים בלימת חירום .

עריכה אחרונה על ידי TAMIR2000
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נעים בכלל ידידי,

בעיקר שבת זוג נלחצת ומלחיצה לייד.

אבל היא צדקה, שאמרה לך לבלום.

אינני מבין למה האצת פתאום?

מכל מקום אתה צודק אבל בבית משפט זה לא מספיק,

צריך גם לנהוג בחוכמה.

תנסה להגיע איתו להסכם שאחד יודה (תבדקו למי מבינכם יש

ה''ע יותר נמוכה) ותתחלקו גם בהנחת העדר תביעות,

זה הכי טוב לשניכם,

האם הוא איש בר שיח או לא,

הסרט נפסק שהתחיל האקשן..וכמובן שאני מתלוצץ.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...