Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך אתר של "המשרד לבטחון פנים ומשטרת ישראל"

במסגרת מלחמת המשרד לביטחון הפנים ומשטרת ישראל בתאונות הדרכים הוחלט על הצבת מאות מצלמות מהירות אלקטרוניות שיכנסו לראשונה גם לתחומי הערים. זהו שלב ראשון ביישום פרוייקט המשותף למשרד לביטחון הפנים, משרד התחבורה, משטרת ישראל, משרד האוצר והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים.

התכנית, אשר הוצגה הבוקר לשר לביטחון הפנים, גדעון עזרא, ושר התחבורה, מאיר שטרית, תפעל תחילה כפיילוט עם 20 מצלמות אלקטרוניות ניידות, שיוצבו לסירוגין על 70 עמודים. על פי התכנית יותקנו כ-300 מצלמות בפריסה ארצית, מהן מצלמות קבועות ומהן ניידות, שינועו במחזוריות בין 1200 עמדות רגישות ברחבי הארץ.

הנתונים יועברו באמצעות מערך האכיפה האלקטרונית האוטומטית למרכז בקרה ופיקוח, והדוחות שיופקו יועברו לנהגים העבריינים בתוך זמן קצר של כ-72 שעות בלבד לאחר ביצוע העבירה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי סוף סוף כך ילדים יפסיקו להידרס במעברי חציה,נהגים "משופרים" יפסיקו לבדוק במרכז העיר את גבול ההילוך הרביעי שלהם ,רמזור אדום לא יהי המלצה בלבד,הגבלות המהירות באזורים צפופי אוכלוסין לא יסמנו את מהירות המינימום.

פספסתי משהו?

Dead but dreaming

פורסם
אולי סוף סוף כך ילדים יפסיקו להידרס במעברי חציה,נהגים "משופרים" יפסיקו לבדוק במרכז העיר את גבול ההילוך הרביעי שלהם ,רמזור אדום לא יהי המלצה בלבד,הגבלות המהירות באזורים צפופי אוכלוסין לא יסמנו את מהירות המינימום.

פספסתי משהו?

שמירה על נתיב(במיוחד בפניות)?

שמירת מרחק?

חנייה שלא כחוק(מסוכנת, לא סתם בלי תו חנייה)?

איך בדיוק המערכות האלו ייאתרו את הפשעים האלו שגורמים לכל כך הרבה תאונות?

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
שמירה על נתיב(במיוחד בפניות)?

שמירת מרחק?

חנייה שלא כחוק(מסוכנת, לא סתם בלי תו חנייה)?

איך בדיוק המערכות האלו ייאתרו את הפשעים האלו שגורמים לכל כך הרבה תאונות?

הן לא . אולי שוטר בכל צומת יאתר את ההעברות הללו. אבל לפחות הן יצמצו מאוד מאוד את התאונות הקטלניות בערים.

שמירת מרחק לרוב לא תהרו הולך רגל .כך גם שמירה על נתיבים .(כמובן בתנאי ששנהם במהירות חוקית וסבירה לתנאי הדרך).

חנייה מסוכנת רק פטיש 5 וגרוזיני עצבני יפסיקו את זה.

Dead but dreaming

פורסם

פספסתי משהו?

לדעתי אף אחת מהמצלמות האלה לא יוצבו ליד בתי ספר גני ילדים (כמו שראוי היה) אלה ליד הכבישים העירוניים הפתוחים יותר שבהם , כמה מפליא, נהגים נוטים לעבור בכמה קמ"שים את המותר והם בבחינת "כסף קל" לקופה.

כמו שאמר מישהו בשרשור יש עבירות הרבה יותר רציניות להתמקד בהם גם בתוך העיר

ואפשר לאכוף אותם בעלות נמוכה משמעותית מעלות רכישה ותפעול של מאות מצלמות - בעזת כח אדם שכבר קיים במשטרת תנועה ויוצא לעשות.......כלום חוץ מאכיפת מהירות.....

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

פספסתי משהו?

הם לא, אבל הם ימשיכו לשלשל מזומנים מכיסו של האזרח הקטן והפראייר!

למה פראייר? כי אנחנו כאילו, מיתלוננים ולא עושים כלום!!!

הכי קל להכות מישהו ששוכב על הריצפה ומיתפתל, ולא חבורה של אנשים שעומדים זקופים!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הם לא, אבל הם ימשיכו לשלשל מזומנים מכיסו של האזרח הקטן והפראייר!

למה פראייר? כי אנחנו כאילו, מיתלוננים ולא עושים כלום!!!

הכי קל להכות מישהו ששוכב על הריצפה ומיתפתל, ולא חבורה של אנשים שעומדים זקופים!!!

גילי

מחוץ לעיר מהירות היא לא הגורם למוות מספר אחד בזה אני מסכים.

בתוך העיר כל דבר שיוריד את המהירות למהירות הגיונית מבורך (לפי דעתי שוב).

ומי שנוהג,רוכב,גולש,רץ ליד בית ספר או בתוך שכונת מגורים צפופה ב70 קמ"ש לא צריך להתלונן על הקנס.כי הוא סיכן הרבה מאוד אנשים בגלל הטימטום שלו.

(מוקדש באהבה לכל בעלי ההונדה סיוויק "משופרת" שמנסים לתפוס פרחה בכך שהם נוסעים ב 90 ליד בית-ספר תיכון )

Dead but dreaming

פורסם

ומי שנוהג,רוכב,גולש,רץ ליד בית ספר או בתוך שכונת מגורים צפופה ב70 קמ"ש לא צריך להתלונן על הקנס.כי הוא סיכן הרבה מאוד אנשים בגלל הטימטום שלו.

(מוקדש באהבה לכל בעלי ההונדה סיוויק "משופרת" שמנסים לתפוס פרחה בכך שהם נוסעים ב 90 ליד בית-ספר תיכון )

אשרי המאמין.

אז איפה איפה הם השוטרים ההם עם הקוקו והסרפן? היכן הם כשכל עמישראל ואחותו גונבים אדומים בכל רמזור רענן? למה כבר לא רואים אותם?

ואני מצטט את מקורות הנשיא: "פרוייקט המשותף למשרד לביטחון הפנים, משרד התחבורה, משטרת ישראל, משרד האוצר והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים."

איי רסט מיי קייס.

לילה טוב.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

זו אמנם חצי בעיה...

אבל אותו "פרח" יחנה האדום לבן, יגנוב רמזור אדום, עצור זה ל"ל" ועוד...

בעוד המישטרה מיתפעלת ממכונת האכיפה המשוכללת שהיא בנתה (ודואגת להכניס כסף טוב לכיס האוצר)...

אותי לימדו שאין קסמים, יש "אחיזת עיניים"! זה מה שממש מומחים לעשות כאן במדינה הזו! זה, וגם הרבה רעש וצילצולים...

אגב, לא צריך להיות שוטר כדי להנפיק דוחו"ת. כל מה שאתה צריך זה מצלמת ווידאו ולעמוד במקום טוב...

טיפה אזרחות טובה... בישוב שלי אני עושה דברים דומים (כן, אני שטינקר, אני לא סובל שחונים על מידרכות, חוסמים אנשים אחרים וחונים על מעבר חציה!)

ולגבי ענישה? מתי יתחילו להחרים רכבים?!

תהנה!!!

גילי

פורסם

לפי גוף ההודעה..., אלו יהיו בסה"כ מצלמות מהירות...

כך שזה הדבר היחיד שהן יאכפו.

חניה אסורה, שמירת נתיבים וכדומה זו עדיין עבודה לפקחים ולמשטרת התנועה.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

ממשיכים לחפש את המטבע מתחת לפנס.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ממשיכים לחפש את המטבע מתחת לפנס.

לפחות הפעם הם בונים עוד פנס במקום להזיז את הישן ממחלף נתניה למחלף הסירה.

Dead but dreaming

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה.

אבל ברור לכולנו איך זה יראה - חמש מצלמות לאורך דרך השלום, עוד חמש ברוקח, עוד כמה בשדרות משה דיין, והנה, נגמרו לנו המצלמות - ואבוי, אף לא מצלמה אחת שבאמת עוזרת להפחית תאונות.

מצד שני, המצלמות בבינעירוני... פשוט התעללות בכולנו.

תראו, צריך לקבל את זה כגזירה משמיים, ופשוט לחשוב מה עושים נגד זה.

כשיש גשם, בונים גג.

כשיש צונאמי, קונים גלשן.

כשיש מצלמות.. נו, צריך לפתח אמצעי נגד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין לי שום בעיה עם זה.

אבל ברור לכולנו איך זה יראה - חמש מצלמות לאורך דרך השלום, עוד חמש ברוקח, עוד כמה בשדרות משה דיין, והנה, נגמרו לנו המצלמות - ואבוי, אף לא מצלמה אחת שבאמת עוזרת להפחית תאונות.

מצד שני, המצלמות בבינעירוני... פשוט התעללות בכולנו.

תראו, צריך לקבל את זה כגזירה משמיים, ופשוט לחשוב מה עושים נגד זה.

כשיש גשם, בונים גג.

כשיש צונאמי, קונים גלשן.

כשיש מצלמות.. נו, צריך לפתח אמצעי נגד.

בבריטניה התאגדו מספר אזרחים (טובים?) ומניעה של תופעת המצלמות שנגסה בכל חלקה טובה ביבשת שלהם. צריך לראות את הרמה שאליה הגיעו המישטרה שם... מחביאים מצלמות בתוך פחי זבל, עגלות ועוד ועוד...

בקיצור, האזרחים, דואגים להגיד למישטרה שזה ממש לא מישתלם, כמובן בדרך הבריטית שלהם :wink:

גילי

פורסם

כן, אבל זה פלילי ממש.

חשבתי על משהו יותר מעודן, בשבילנו האופנוענים. משהו עם לוחיות רישוי, אתם יודעים.

רעיון פשוט, אלגנטי - "המספר האקטיבי". אם יש במקרה מישהו בקהל שמצוי ברזי החריטה\ייצור חלקים, נוכל לדבר על זה בקצרה ואולי גם להגיע לתוצאות כלשהן.

אשמח לתרום מזמני וכו' לטובת הכלל, במיוחד שאני משתייך לכלל הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...