Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה רעיון בשבילך..., פשוט תרכב במהירות חוקית באזורים הללו ובכלל בעצם...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנה רעיון בשבילך..., פשוט תרכב במהירות חוקית באזורים הללו ובכלל בעצם...

לא כיף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא כיף.

צודק... :)

אבל עדיין...

אין לי מושג מה היכולות של המצלמות האלקטרוניות הללו..., אבל במידה והם כמו הרגילות,

אין יותר מדי מה לדאוג...

כלומר אם במקום מסויים המהירות המותרת היא 60 קמ"ש.., אז בטוח המצלמה תתחיל

מ-70-80 קמ"ש כנראה...

(תחשוב שאתה בדקאר באמצע כפר שכוח אל)

סעו חכם בכל מקרה..., אל תתנו למכונה תעשייתית הרתעתית להיות

השיקול היחיד שלכם לגבי המהירות שלכם...

-"We Do Better at 45°"

פורסם
כשקראתי להתאגדות עכשיו, לא הייתם. אל תבכו מחר! מגיע לכולנו שיהיו לנו מצלמות : (את שלי) : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58578&page=2

לצערי..., לא יצא לי לקרוא את התגובה שלך עד עכשיו.

כדאי שנחדש את כל העניין הזה...

מחאה ציבורית, חזיתית...

נשמע כמו רעיון טוב...,

מתי מתחילים...?

-"We Do Better at 45°"

פורסם

עכשיו!

אבל צריך לראות התקבצות מסיבית של החברים לעניין. אם לא אנחנו אז מי? בנתיים אנשים מאוד עצלנים..

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

מישהו יודע כמה עולה מיכל תרסיס צבע שחור?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ראיתי פעם תכנית..

על חומר שמשפריצים על הלוחית רישוי.. ולא רואים אותו, הוא שקוף.. אבל שהמצלמה מצלמת את הלוחית.. אז בתמונה החומר יוצר אקפט מראה וכל מה שרואים זה מן כזה פלאש על הלוחית רישוי.. לא רואים את המספרים.. חבלש אני לא זוכר איך קוראים לחומר הזה..:/

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
ראיתי פעם תכנית..

על חומר שמשפריצים על הלוחית רישוי.. ולא רואים אותו, הוא שקוף.. אבל שהמצלמה מצלמת את הלוחית.. אז בתמונה החומר יוצר אקפט מראה וכל מה שרואים זה מן כזה פלאש על הלוחית רישוי.. לא רואים את המספרים.. חבלש אני לא זוכר איך קוראים לחומר הזה..:/

לא ממש אפקטיבי....

היה על החומרים האילו מיבחן מקיף בהגה...

אני עם הסקוטר...

אגב, תרסיס דבק מגע יותר טוב :wink:, למרות שלי היה רעיון אחר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אנשים בונים פה וילון אלקטרוני ללוחית(מי אמר גלאי מחובר לוילון?)?

עיר אני אשמור על החוק בבין עירוני זה משהו אחר.מי אמר רשת שגלשה על הלוחית ?? זה בטעות .

Dead but dreaming

פורסם
אוקיי..., אז בינתיים יש שניים...

יעד לתקיפה...?

ונישארו רק שניים... ולכן מגיע לנו. יש תוכנית - יש הכל, חוץ ממאמץ מינימאלי של בעלי העניין הכי גדולים.

איזה עצוב

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
אנשים בונים פה וילון אלקטרוני ללוחית(מי אמר גלאי מחובר לוילון?)?

עיר אני אשמור על החוק בבין עירוני זה משהו אחר.מי אמר רשת שגלשה על הלוחית ?? זה בטעות .

כל אחד גאון הדור...

סלח לי על הציניות, פשוט אתה בטח לא הראשון ואני בטוח גם לא האחרון שחושב שהוא "ידפוק את המשטרה" עם הרעיון הכל כך גאוני הזה.

השוטרים היום לא מטומטמים (לא עד כדי כך, הם עדיין צריכים עזרה לקרוא ולספור עם האצבעות).

רשת לא "גולשת" על המספר והם יודעים לראות כאשר הרשת "נופלת" לך על חיבור בדיוק למספר.

אגב, רשת עם המספר, או לפי הגדרת החוק, מספר מכוסה, זה הזמנה לדין עם אפשרות שלילה

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
כל אחד גאון הדור...

סלח לי על הציניות, פשוט אתה בטח לא הראשון ואני בטוח גם לא האחרון שחושב שהוא "ידפוק את המשטרה" עם הרעיון הכל כך גאוני הזה.

השוטרים היום לא מטומטמים (לא עד כדי כך, הם עדיין צריכים עזרה לקרוא ולספור עם האצבעות).

רשת לא "גולשת" על המספר והם יודעים לראות כאשר הרשת "נופלת" לך על חיבור בדיוק למספר.

אגב, רשת עם המספר, או לפי הגדרת החוק, מספר מכוסה, זה הזמנה לדין עם אפשרות שלילה

צודק ב100% ,אבל זו דרך הרבה "נסלחת" יותר מהריסת הלוחית באלף ואחת דרכים שהוצאו בשירשור הזה ועוד כמה שירשורים(במיוחד אם אתה נוהג בגבולות ההיגיון).וחוץ מזה לא צריך לישר,לנקות,לצבוע מחדש כל פעם לפני שעולים על כביש 6 .

Dead but dreaming

• תוכן חדש...