Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש חוק הקובע מהו המרחק המינימלי המותר בחניה לפני ואחרי רכב אחר? אם כן מהו המרחק ואיזה סעיפים בחוק?

פורסם (נערך)
זה אומר שם חונים מלפני או מאחורי במרחק מ"מ אחד זה בסדר לפי החוק?

קרה לי בדיוק לפני מספר חודשים, שני נהגים חנו את הרכב שלהם באופן כזה שהם לגמרי דבוקים לרכבי, כניראה כל אחד מהם הניח שמקדימה\אחורה יש לי מספיק מקום כדי לצאת, או שבכלל לא הניח דבר. לצאת כמובן לא יכלתי, נאלצתי לקחת מונית.

כשחזרתי והרכבים עדיין חסמו את רכבי, נאלצתי לקרוא למשטרה שלטענת השוטרת שהגיעה, לא הייתה עבירה על החוק באופן החנייה של המכוניות. הדבר נגמר בכך שהם כרזו בקולי קולות את מספרי הרכבים החוסמים וביקשו אותם לרדת. הנהגת :roll: ירדה לאחר מספר דקות ולא בדיוק הבינה מה הבעיה באופן החניה שלה, מאז לא קרה לי שוב כזה מקרה.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אחרי כמה פעמים שנצמדו אלי החלטתי להתקשר למשטרה ולהתלונן על רכב שחנה מ"מ ספורים מרכבי ומפריע לגישה למכסה מנוע או לתא המטען. במשטרה טענו שניידת הגיעה וטענה שהוא חונה כחוק ועזבו את המקום בלי לטפל בבעיה. בישראל אין חוק לגבי מרחק חניה מינימלי. תחשבו לבד על ההמשך.

פורסם

קיים חוק לגבי המרחק מהמדרכה.

וכאשר יש מצוקת חניה זו התוצאה.

את המשפט הזה לא הבנתי.

"

בישראל אין חוק לגבי מרחק חניה מינימלי. תחשבו לבד על ההמשך."

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המרחק מהמדרכה הוא 40 ס"מ.

לדעתי אם יש סימון על הכביש (בניצב למדרכה) של ההפרדה בין חניות, הרכב יוכל לקבל דו"ח על חניה שלא לפי הסימון.

במקומות צפופים קשה לשמור על זה, ואם רכב אחד יעמוד לא לפי הסימון, זה ישפיע על רחוב שלם :)

אורך חניה תקנית הוא 5 מטרים, אבל כמו שכבר ענו לך - אין בחוק התייחסות לשמירת מרחק פגוש בין רכבים.

גם לא רכבים החונים במקביל זה לזה בניצב למדרכה - והצמדות לא מאפשרת פתיחת דלת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פות"ש כאן לא גרמניה

גם לא יהיה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחרי כמה פעמים שנצמדו אלי החלטתי להתקשר למשטרה ולהתלונן על רכב שחנה מ"מ ספורים מרכבי ומפריע לגישה למכסה מנוע או לתא המטען. במשטרה טענו שניידת הגיעה וטענה שהוא חונה כחוק ועזבו את המקום בלי לטפל בבעיה. בישראל אין חוק לגבי מרחק חניה מינימלי. תחשבו לבד על ההמשך.

מעניין מה שאתה אומר כי יותר מפעם אחת שני רכבים נצמדו אליי ממש מילימטרים ספורים ואחד אפילו השיק ללוחית הרישוי שלי.

התקשרתי למשטרה והם זימנו את שני בעלי הרכב, בערך בחצות, למקום.

בשני המקרים, בסך הכל המתנתי 5-6 דקות עד שהגיע הראשון.

פעם אחת בתל אביב ופעם אחת בנתניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש שוטרים בדיחה, חסמו מישהי מהעבודה שלי ושוטר שהגיע לזירה הציע לה שתחתוך לאוטו את הצמיגים כנקמה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

^^^^

לזה אני לא מאמין.

שוטרים נזהרים מאוד מכל דבר שעלול לסבך אותם מול מח"ש / בית דין משמעתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...