Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ברוח הנתינה השוררת כאן, ובתור אחד שלאחרונה נעזר בחבר כנופייה לטיפול קטן באוטו שלי, חשבתי זמן מה איך גם אני אוכל לעזור לחברי הפורום. לאחרונה צץ לי ראיון נחמד שאולי יהיה רלוונטי לחלק מהחברים פה.

הקדמה -

תמיד אהבתי להתעסק במחשבים, בפן החומרתי. לפרק מחשב ישן לחלקים, לנקות אותו מכל הג'יפה ושערות שהצטברו במשך השנים, להבריק אותו מבפנים, להחליף משחות ולהרכיב הכל בחזרה תמיד עשו לי טוב. סוג של תרפיה בעשייה. תמיד נהניתי מזה וזה תמיד העביר לי את הזמן בסבבה.

לצערי המשפחה\חברים כבר לא פונים אליי עם בבקשות של "סדר לי את המחשב הוא בקושי זז" כי רובם עברו לניידים\סמארטפונים\טבלטים, והPC כבר לא מרכז בידור בייתי כמו שהיה פעם.

אז לאחר חפירה קטנה, ניגש לעיקר:

מי שיש ברשותו מחשב שהמכסה שלו לא נפתח כבר שנים, מלא אבק, חול, ג'וקים, שיערות של חתול, אוכל והשד יודע מה.

מי שמפחד לפתוח ולנקות את המחשב בעצמו ומי שכל החוטים הצבעוניים עושים לו שחור בעניים.

אני מציע לכם, ללא תמורה, להביא את המחשב אליי, ליום/יומיים, ולקבל אותו בחזרה מצוחצח, נקי ועם משחות חדשות.

זה יכול להיות מאוד רלוונטי במיוחד עכשיו, שאנחנו נמצאים בתחילתו של הקיץ. מחשב עם זרימת אוויר תקינה יהיה קריר יותר, וכתוצאה מכך גם שקט ואמין יותר. מי שרוצה לשדרג את המחשב או סתם להרכיב חלקים חדשים ולא יודע איך - מוזמן גם כן.

הכל כמובן ללא תמורה.

*הבהרה - אני מעדיף לא להתעסק בתוכנה, גם כי זה לוקח יותר מדי זמן שאין לי, וגם כי אני ממש לא אוהב לעשות את זה. :-P

אז, מי שזה רלוונטי לו, תיבת ה"פ שלי פנויה למעוניינים. :-)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפה לשם אתה תקפיץ את הדיון בשבוע הבא עם התמונה הבאה :-)

old-pcs-100565082-primary.idge.jpg

קבל ח"ח על היוזמה, אכן תחזוקה חשובה לכל מחשב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סחטיין חבוב !

נדמה לי שבלי לציין מאיפה אתה זה יהיה קצת פחות אפקטיבי (;

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
סחטיין חבוב !

נדמה לי שבלי לציין מאיפה אתה זה יהיה קצת פחות אפקטיבי (;

כתוב בפרופיל :

ლ(ಠ益ಠლ

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מפה לשם אתה תקפיץ את הדיון בשבוע הבא עם התמונה הבאה :-)

[ATTACH=CONFIG]464225[/ATTACH]

קבל ח"ח על היוזמה, אכן תחזוקה חשובה לכל מחשב.

האמת שבכיף, יהיה לי קצת תעסוקה :-)

לחיילות רק ומשקה ראשון חינם.

כל הכבוד על היוזמה .

only to the dirty ones, if you know what I mean :shock:

בינתיים חשבתי על רעיון לשים פה בשרשור תמונות של לפני ואחרי.

אולי אפילו לעשות סרטון קצר של התהליך, על הדרך גם להחיות קצת את ערוץ היוטוב שלי.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שבא לך אחד כזה

2012-09-11_13-48-57_52.jpg 2012-09-11_13-49-36_914.jpg 2012-09-11_13-49-46_776.jpg

לצערי המשפחה\חברים כבר לא פונים אליי עם בבקשות של "סדר לי את המחשב הוא בקושי זז" כי רובם עברו לניידים\סמארטפונים\טבלטים, והPC כבר לא מרכז בידור בייתי כמו שהיה פעם.

מכיר את ההרגשה, פעם הייתי מתלונן על זה שכולם מנצלים אותי, היום אני מתלונן על זה שהם לא :-(

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...