Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המטרה היא לצורך נסיעה לחו"ל הייתי ממליץ להשתמש בשירותי הבנק, בבנק הפועלים אפשר להשתמש בשירותי האינטרנט לדעתי גם בשאר הבנקים זה כך.

שערים כפי שמקובל בשוק והכסף ממתין לך בשדה התעופה.

השתמשתי בזמנו בשירות זה כשטסתי לפולין וקבלתי גם שטרות נוחים לשימוש (יש אפשרות להזמין מראש).

Capture.jpg

פורסם

כמה כסף אתה רוצה להמיר ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא בקיא, אבל אם ישנו את הכותרת ל"המרת שאריות מט"ח בין חברי הפורום" אז אציע כמאה דינר ירדני בשער היציג. אזור המרכז, וגם ירושלים.

במעבר הגבול יש המרה כפולה, וההפרש בין קנייה למכירה הוא מעל לשקל שערורייתי. בכספומט בירדן, שער ההמרה סביר. גם ברכישה באשראי, תלוי במסלול הבנקאי.

פורסם

אם זה לא דחוף לך, יש לי קולגה קרואטי שמגיע פעם חודש, הפעם הבאה שלו זה בסוף יולי, אני מניח שאפשר לארגן החלפה אם לא מדובר על סכומים עצומים

פורסם

אני לא רואה סיבה לקנות בארץ משהו חוץ מיורו או דולר, לרוב כשזה מטבע ״אקזוטי״ הוא גם יקר יותר בארץ.

תגיע ליעד ותקנה. אם יש לך דולרים/יורו מיותרים בבית, תמיר אותם בצ׳נג׳ מקומי טוב. אם לא, תעשה בירור מול חברת האשראי/בנק שלך כמה גובים על משיכה מכספומט, לפעמים ההפרש לא שווה את הכאב ראש.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...