Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם האזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היו לי 2 שלטים לרכב (פולו 2001)

1- היה עובד מהיום שקניתי את הרכב בסוף 2011 עד לפני בערך שלוש שנים. האזעקה לאט לאט בקושי קלטה אותו עד שהוא הפסיק לעבוד לגמרי. יש לציין שמבחינה טכנית החלפתי לו סוללה והוא מגיב כשלוחצים עליו ונראה תקין.

2- שלט נוסף זה שלט גם מקורי שלא עבד ותיקנתי אותו כדי להשתמש בו במקום בשלט שהפסיק להגיב, הוא עבד טוב והשתמשתי בו עד לפני שנה כשהוא נגנב לי בים.

אז עכשיו נשארתי עם שלט מספר אחד שלא עובד.. וכל פעם שאני מנתק את המצבר מאיזשהי סיבה או טיפול ומחזיר אותו מתחילה לי אזעקה לרבע שעה בערך עד שהיא מפסיקה לפעם הבאה שאני מנתק את המצבר ומחזיר.. כי האזעקה עדיין במצב נעול. חיפשתי את הפיוז של האזעקה ולא מצאתי שיש שם פיוז מה שמראה לי שכנראה האזעקה הזאת הוזמנה כתוספת לזקנה שקנתה את האוטו מהחברה והיא מקורית לגמרי עם הסמלים של צ'מפיון עליה אבל לא מותקנת בפס ייצור של הרכב.

אז מה אפשר לעשות אם אני לא רוצה להחליף את המוח של האזעקה ולעשות שלטים חדשים ?

האם יש דרך לקודד את שלט מספר 1 לתדר של האוטו ? או ההפך, שהאזעקה תלמד את התדר של השלט ? או לשכפל אותו ? מאיפה אני יכול להביא את הכרטיס קוד של האוטו ? איפה זה אמור להיות ? אולי זה רשום בתוך השלט או על המוח של האזעקה עצמה ?

עריכה אחרונה על ידי Mr.Dulby
פורסם
היו לי 2 שלטים לרכב (פולו 2001)

1- היה עובד מהיום שקניתי את הרכב בסוף 2011 עד לפני בערך שלוש שנים. האזעקה לאט לאט בקושי קלטה אותו עד שהוא הפסיק לעבוד לגמרי. יש לציין שמבחינה טכנית החלפתי לו סוללה והוא מגיב כשלוחצים עליו ונראה תקין.

2- שלט נוסף זה שלט גם מקורי שלא עבד ותיקנתי אותו כדי להשתמש בו במקום בשלט שהפסיק להגיב, הוא עבד טוב והשתמשתי בו עד לפני שנה כשהוא נגנב לי בים.

אז עכשיו נשארתי עם שלט מספר אחד שלא עובד.. וכל פעם שאני מנתק את המצבר מאיזשהי סיבה או טיפול ומחזיר אותו מתחילה לי אזעקה לרבע שעה בערך עד שהיא מפסיקה לפעם הבאה שאני מנתק את המצבר ומחזיר.. כי האזעקה עדיין במצב נעול. חיפשתי את הפיוז של האזעקה ולא מצאתי שיש שם פיוז מה שמראה לי שכנראה האזעקה הזאת הוזמנה כתוספת לזקנה שקנתה את האוטו מהחברה והיא מקורית לגמרי עם הסמלים של צ'מפיון עליה אבל לא מותקנת בפס ייצור של הרכב.

אז מה אפשר לעשות אם אני לא רוצה להחליף את המוח של האזעקה ולעשות שלטים חדשים ?

האם יש דרך לקודד את שלט מספר 1 לתדר של האוטו ? או ההפך, שהאזעקה תלמד את התדר של השלט ? או לשכפל אותו ? מאיפה אני יכול להביא את הכרטיס קוד של האוטו ? איפה זה אמור להיות ? אולי זה רשום בתוך השלט או על המוח של האזעקה עצמה ?

מישהו ? :lol:

פורסם

קודם כל, על איזה שלט אתה מדבר? האם משולב במפתח או נפרד מהמפתח? תמונה גם תעזור.

הפיוז של האזעקה בדרך כלל נמצא בכל מיני מקומות שהם לא תיבת הפיוזים, ולפעמים יש לאזעקה גם סוללת גיבוי למקרה שמנתקים מצבר.

לפי מה שאני מבין כרגע, עליך לבטל את האזעקה ולהתקין שלטי נוחות רגילים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

20160622_134620.jpg

נפרד מהמפתח..שלט ישן. לקחתי אותו למישהו שאמר שהשלט עובד אבל צריך לקודד והוא לא מבין בזה. אבל בתכלס הוא היה מקודד זה השלט שהשתמשתי בו מהתחלה הוא פשוט הפסיק לעבוד יכול להיות שהוא איבד את הקידוד ? אם אני ישכפל אותו זה לא יעבוד ?

20160622_134638.jpg

פורסם

קשה לי לאמין שהוא שלט מעבד קוד,לפי תמונה הוא מבוסס על חברה די טובה MICROCHIP

תבדוק שכבלים/סלילים שלמים ואין נתקים במעגל.

ובנוסף יכול להיות ששעון 433 מגה זז חזק בתדר,אם אין לך איך לבדוק את זה תנסה להחליף אותו משלט שני.

פורסם

לא הבנתי מה אמרת לעשות אחי.. אין לי עוד שלט..השלט שאבד נגנב לי לפני שנה.

מה זה שעון 433 ? מה אתה אומר פשוט לקחת את השלט שיש לי ולשכפל אותו ? הוא נראה מקורי נכון ? כשקניתי את האוטו ב2011 קיבלתי אותו

פורסם

לדעתי מדובר במערכת אזעקה לא מקורית. אני לא מכיר את השלט הזה אז אני לא אומר בוודאות.

אם בדקו והשלט משדר, יכול להיות שהמוח של האזעקה ברכב קצת השתגע. קורה שהמערכות האלה נהרסות עם הזמן.

זה לא משנה ואני לא חושב שיש למה להלחם עליו. גש למתקין שיבדוק מה הולך שם ויתן לך הצעת מחיר להתקנה של שלטי נוחות וניתוק המערכת הישנה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לא הבנתי מה אמרת לעשות אחי.. אין לי עוד שלט..השלט שאבד נגנב לי לפני שנה.

מה זה שעון 433 ? מה אתה אומר פשוט לקחת את השלט שיש לי ולשכפל אותו ? הוא נראה מקורי נכון ? כשקניתי את האוטו ב2011 קיבלתי אותו

שעון 433 מגה זה תדר שידור של השלט שעל הגל נושא זה "רוכב " קוד .

במידה והתדר לא מדויק לא תוכל לשכפל שלט אחר ,כי גם הוא צריך להיות בתדר 433 מגה.

מצד שני יש מקרים ששלט מעבד קוד..ויש הזעקות חכמות - אז מה שכן עושים -לוחצים על 2 כפתורים יחד מחזיקים מספר שניות ליד הזעקה ועושים סנכרון .

תשמע זה בגדול,תנסה לשחק מה אתה כבר מפסיד.

אם לא,גש לכל מתקין הזעקות אולי יש להם פתרון אחר.

• תוכן חדש...