Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שיראו שרוב התנועה נוסעת 100 קמ"ש ויעלו את המהירות ל-90 או 100 גם אצלנו... לא אמרתי ש-80 זו מהירות מתאימה או רצויה.

אין לי גם ספק שהזרז להצבת המצלמות היו התאונות של החודשים האחרונים, בייחוד תאונת האוטובוס שאני ממש לא חושב שהיה לה איזשהו קשר למהירות הנסיעה, אבל כשצריכים להראות עשייה ממקמים מצלמות. רק אמרתי שבניגוד לטמטום של לפזר מצלמות בכבישים פתוחים ובטוחים, למקם אותן במנהרה זה דבר מקובל יחסית גם במדינה הכי מתקדמת מוטורית, ושמבחינת מהירות הכי מתירנית (חוץ מהאי מאן...).

בשוויץ המצלמות ואכיפת המהירות היא דבר מזעזע. אתה יכול לקבל הביתה קנס על נהיגה במהירות 91 במקום 90. אצלנו מצד שני אין קנסות של אירו בודדים בשום תחום כמדיניות, ולא תקבל שום קנס אם תסע 95+ במקום 90.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להבנתי המצלמה לא הוצבה בקטע בו היתה תאונת האוטובוס (מנהרה מס' 1) אלא בהמשך (מנהרה מס' 3), קטע שבו בהחלט מתגלגלים, כמעט פאסיבית, למהירויות מעל החוקיות.

הסיפור יחמיר עוד יותר את הפקקים בפרויד בשעות אחה"צ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שהם במודע לא מציבים את במצלמות במקומות מועדים לתאונות, כי הם צריכים "להוכיח" לאזרחים קשר בין מצלמות לתאונות. שים מצלמה במקום שאינו מועד לתאונות אך נוסעים בו מעל המהירות המותרת ואחרי 5 שנים ספר לכולם שבזכות המצלמה אין שם תאונות.

הבונוס הוא הרווח מהקנסות.

אבל זה נושא לדיון אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה במנהרות החלה, שהם התחילו להיות חזירים יותר והורידו את המחירים למשאיות.

מאז נכנסות המון משאיות, ובחלק מהצק פוסט לנווה שאנן הם יוצרות פקקים מיכוון שהם לא סוחבות בעליה, ואז כולם מנסים לעבור לשמאלי ולעקוף ונוצר צוואר בקבוק מסוכן בטרוף. במקטע הזה הבעיה בולטת במהירות יחסית נמוכה, אח"כ המקטע השני זה קורה שוב, ואז כבר מהירות הנסיעה היא יותר גבוהה - סכנה לתאונה ברורה.

אני מודה שאני מאלה שהיו טסים במנהרות אבל עד לפני חודשים זה בכלל לא היה מסוכן, היו קטעים שלמים שהייתי נוסע לבד. לאחרונה אני משתדל לא לעבור 100 קמש, ניהיה ממש ג'ונגל בפנים.

פורסם

עם כל הכבוד ל"בעיה הנוראית שאתה צריך לאט במנהרות הכרמל", הורדת המחירים למשאיות זה מעשה נכון ומבורך. המנהרה הזאת היתה יכולה להיות הרבה יותר מועילה לעיר אם היתה מנוצלת במלוא הזרימה האפשרית.

פורסם

מזל שקראתי, אני מאלו שהיו טסים שם עד כה..

עכשיו אני יודע שגם אם אני ממהר אין שם יתרון על הכביש בנחל הגיבורים.. ההבדל הקטן היה שבמנהרות אפשר לטוס.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתה משלם פה על השימוש במנהרה, כי זה המודל של המדינה שלנו (של כל הממשלות) שלא רוצה לממן חלק מסוים מהתשתיות והופכת אותן לכבישי אגרה בעוד שהיא נהנית מאוד לגבות מיסים אדירים מתחום הרכב, גם על הרכבים, וגם על הדלק (השימוש). לא שאני אוהב את המודל הזה של כבישי אגרה, אבל אין לו קשר למצלמות שבמנהרות.

המודל ידוע ועדיין: דמי השימוש גבוהים מאוד, הקנסות אף הם. "לפחות" המהירות נמוכה מאוד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
עם כל הכבוד ל"בעיה הנוראית שאתה צריך לאט במנהרות הכרמל", הורדת המחירים למשאיות זה מעשה נכון ומבורך. המנהרה הזאת היתה יכולה להיות הרבה יותר מועילה לעיר אם היתה מנוצלת במלוא הזרימה האפשרית.

סתם דוגמה מהיום, אני על שמונים, משאית בימני מזדחלת, אוטובוס נוסע מאחוריה, ופתאום חותך ועובר לשמאלי ומחליט לצאת לעקיפה, כמובן בלי לתת לי הרבה זכות קדימה. אותי הוא הוריד לארבעים. אני הספקתי לבלום, אבל זה מאחורי בקושי.

אני מסכים שמשאיות צריכות לנסוע במנהרה, אבל צריך לתת לזה פתרון טוב יותר - לצערי אני לא מהנדס תחבורה, אין לי רעיונות, אני רק מעלה בעיות שאני נתקל בהם.

פורסם

ומה הדוגמה הזו מוכיחה?

95% ויותר מהובלת הסחורות בעולם המערבי היא במשאיות כביש. אז בוא לא נתאונן על כך שנותנים גם להם ליהנות ממלוא אפשרויות הניידות שנותנים לנו ברכבים הפרטיים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בחיפה יש כוונה ברורה להעביר את המשאיות למנהרה, כדי להוריד עומס וזיהום אויר משאר העיר .ולא לשכוח שקיצור הדרך מפחית את כמות המזהמים הנפלטת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איפה הן ממוקמות בדיוק, מהגרנד לשני הכיוונים, או במקטעים הראשונים?

והן נראות רגיל עמוד כתום?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לפי התאור שתיהן ממוקמות באותה מנהרה (מס' 3, מהגרנד לכיוון הצ'ק פוסט) ומותקנות על דופן המנהרה - האחת פונה כלפי הנהג והאחרת מצלמת מאחור. במנהרות אין מקום לעמודים.

פורסם

המצלמות נמצאות במקטע רביעי והאחרון לפני היציאה לכיוון לב המפרץ.

ממוקמות בעיקול האחרון לפני עמדות תשלום, יש שילוט ברור לפני ההגעה למצלמות, אחת מצלמת מהחזית , השנייה מאחור במרחק של מאתיים מטר ללכוד את המאיצים....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...