Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@Derish

אני בטוח שגם אתה, אם לא היו מנחיתים אותך עליהם מהמטה הספרדי, והיית מנסה להתקבל לHP ישראל ישירות, היית נתקל במסכת ייסורים עם סיגיות למיניהן, שמנסות עליך את מה שהן למדו בריצוי הורים שנה א'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב נכשלנו.

בהצלחה דריש גם בגלות ברצלונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
@Derish

אני בטוח שגם אתה, אם לא היו מנחיתים אותך עליהם מהמטה הספרדי, והיית מנסה להתקבל לHP ישראל ישירות, היית נתקל במסכת ייסורים עם סיגיות למיניהן, שמנסות עליך את מה שהן למדו בריצוי הורים שנה א'.

אתה לא קולט הוא לא קיבל ג'וב ב HP בארץ, אלא בחזרה במטה החברה בברצלונה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

קודם כל בהצלחה בתפקיד החדש.

הדברים הבאים שאכתוב לא באים במטרה לפגוע או להעליב אלה כנקודה למחשבה.

אמנם אנו לא מכירים באופן אישי ואין לי מושג איך ומה דיברת בראיונות העבודה בארץ(ובלי קשר אני גם כן חושב שישנם יותר מדי אנשים לא מתאימים לתפקיד משאבי אנוש/מגייסים בחברות בארץ), אבל לפחות מסגנון הכתיבה והאופן שבו אתה מתבטא בפורום לעיתים דיי קרובות, עולה נימה חזקה של התנשאות,יוהרה וסלידה מהחברה הישראלית(לדעתי כמובן) ויכול מאוד להיות שאתה, בלי לשים לב, מתבטא ונותן הרגשה דומה למראיין בראיונות עבודה בארץ וכתוצאה מזה, למרות שיכול להיות שברמה מקצועית אתה מתאים לתפקיד, ברמה אישית נרתעים ואתה לא מתקבל.

אולי כאשר זה מגיע לרמה של ראיון עבודה באנגלית עם גורמים מגייסים מחו"ל, אתה לא מרשה לעצמך להיתנהל באותה צורה ולכן גם ראיון העבודה נראה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם
אם זה הפך למרכז הראיון זה באמת פסול (אישית במקרה כזה הייתי מבקש יפה לסיים את הריאיון ושיעברו למועמד הבא).

בריאיון מנסים להתרשם לא רק מרמת המקצועיות של האדם אלא גם איך הוא ישתלב בארגון, כמה זמן יישאר ומה הפוטנציאל לפתח אותו לתחומים שונים ממה שהוא רגיל. זה מוביל לא פעם גם לשיחות ושאלות שלא נוגעות ישירות לצד המקצועי . מה שכן, ממראיין אני מצפה לדעת מתי להרפות.

ראיון אישי זו מסננת שרמת האמינות שלה טיפה יותר טובה מהטלת מטבע, בכל הקשור לניבוי התאמה לתפקיד, בוודאי אם הוא לא מנוהל באופן מתודי.

אבל ארגונים ועובדיהם נוטים לדחות כלי אבחון מבוססי מחקר אמפירי, כי הן מעדיפים את החופש שבבורות, על פני הוודאות היחסית של השיטתיות

זה עוד יותר בעייתי שאנשים מהטיפוס שהולך ללמוד מדעי החברה באים לשפוט חברתית טיפוסים שנוהגים ללמוד מדעים מדויקים, ומכילים עליהם סטנדרטים שעובדים טוב במסיבה של החברה, אבל פחות בתכנות....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במבי, כשתחפש לקנות מכונה תשתמש בשבלונות אבל כשאתה מחפש בן אדם השבלונות לא מתאימות.

השלב הבא הוא בחירת בת זוג לפי תוכנת מחשב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה לא מבין את המשמעות של שיטות אימפריות באבחון בני אדם.

במדעי ההתנהגות, אם אני מעלה את הסיכוי שמאן דהוא שגוייס לא יעזוב את החברה בשנה הראשונה מ-1/4 ל-1/6, השגתי שיפור עצום.

זה לא שהשיטה המתודית מבטיחה הצלחה, אבל בכל תחום, שימוש במתודולוגיה מוכחת, ובעיקר מדידה, מניבה שיפור.

כל זמן שמגייסים לפי תחושות ולא בודקים אחוזי הצלחה, מתעלמים מהמציאות

לגבי שבלונות, אתה יכול להגדיר, לדוגמה, IQ מינימלי למשרה מסויימת. איי קיו זו יכולת שניתן למדוד בדיוק רב, ויש קורלציה מאוד חזקה בינה לבין יכולת הנבדק להתמודד עם סוג מסויים של בעיות.

פורסם

לפי אחוז הגירושין השיטה הנוכחית לא עובדת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אתה לא מבין את המשמעות של שיטות אימפריות באבחון בני אדם.

במדעי ההתנהגות, אם אני מעלה את הסיכוי שמאן דהוא שגוייס לא יעזוב את החברה בשנה הראשונה מ-1/4 ל-1/6, השגתי שיפור עצום.

זה לא שהשיטה המתודית מבטיחה הצלחה, אבל בכל תחום, שימוש במתודולוגיה מוכחת, ובעיקר מדידה, מניבה שיפור.

כל זמן שמגייסים לפי תחושות ולא בודקים אחוזי הצלחה, מתעלמים מהמציאות

לגבי שבלונות, אתה יכול להגדיר, לדוגמה, IQ מינימלי למשרה מסויימת. איי קיו זו יכולת שניתן למדוד בדיוק רב, ויש קורלציה מאוד חזקה בינה לבין יכולת הנבדק להתמודד עם סוג מסויים של בעיות.

אנחנו חוזרים למה אתה מחפש. כשזה אדם שצריך לעבוד איתך בצוות אתה תוכל להריח אותו יותר טוב מכל מבחן אבל אם מדובר באדם שאתה משבץ בצוות אחר בשיטת שגר ושכח אז שיטת האבחונים תועיל הרבה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההנחה שמאן דהוא יודע טוב יותר איזה אדם מתאים לצוות, רק כי הוא חבר בו, לא מבוססת בעליל.

ראה אחוזי גירושים...

וזה שמאן דהוא מסתדר חברית עם מישהו, גם לא אומר שהוא העובד הכי מתאים.

לאדם הבודד יש כל מיני הטיות ודעות קדומות. ככל שתנטרל אותן ותסתמך על מדידת הצלחה וידע מבוסס, השיטה שלך תשתפר

פורסם

חמוד אתה, להחליט על סמך עובדות ונתונים? אתה רוצה להחיל את זה גם על המערכת הפוליטית חביבי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עד כאן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יונתן, כשאני הולך להעסיק מישהו שהוא מעבר לעובד פשוט אני רוצה לדעת מה האופק התעסוקתי שלו. אם זה מישהו שבא אליי "עד שימצא משהו" אז מוכשר ככל שיהיה לא תודה.

כשאדם מבצע רילוקיישן וחוזר לגיטימי לחלוטין לבדוק אם הוא חזק זמנית או לצמיתות. זכותו המלאה לא לענות אבל שלא יצפה ממני להשקיע אנרגיה וכסף כדי לקלוט אותו ולהכניס אותו לעניינים כדי שיעזוב לפני שהחזרתי את ההשקעה.

אתה צודק, אולם, יש פה מדיניות לוקאלית של שאלות לא רלוונטיות (לתפקיד המוצע, כמובן) אינסופיות שמרשים לעצמם מראיינים לשאול.

אפילו סוגיית השירות הצבאי, שעפ״י החוק אסור לשאול בכלל על שירות כזה, נשאלת הרבה מאוד. למה? ככה.

העניין הוא מנטלי ופה מתנהלים אחרת.

פורסם

עולה במוחי הקודח דוגמה אחרת שקשורה בקבלת מידע

ואנחנו כאן בפורום רכב

בעל חברת משאיות רוצה נהג

מבחינה חוקית אסור לו לשאול את הנהג על העבר הפלילי שלו ( לא רצחת אנסת ) אלא התעברותי.

ואז אותו נהג עושה תאונה קטלנית ולפתע מתגלה כי יש לו זליון עבירות תעבורה

וכולם שואלים

איך ולמה למה קיבל אותו בעל אותה חברה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...