Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סאנגיונג רודיוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נכון שאחרי מתיחת הפנים שעבר לפני כשנתיים הרודיוס הענק כבר לא מפחיד ילדים ברחוב ומאושר לנסיעה בסמוך לנשים בהריון, אבל עדיין מדובר בכלי רכב, אהמממ... חריג למדי?

שלחנו את אייל כרמי, בר הסמכא של הפורום לענייני קופסאות עם המון מושבים לחוות יומיים עם המיניוואן המגודל של סאנגיונג שקיבל מנוע ותיבת הילוכים חדשה.

את התובנות שלו תוכלו לקרוא במבחן כאן

20160412_121225.jpg20160412_121536.jpg20160412_122102.jpg20160412_122704.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אחלה כתיבה! חבל על הרכב, הוא פשוט לא אמור להיות משווק היום, או ב-+/- ששת השנים האחרונות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה כתיבה. אבל הופתעתי שבהמה של 5 מטר נראת לך גדולה. חשבתי שזה תחום הטבעי שלך.

מה שעוד יותר מעניין שאני רואה הרבה יותר רודיוס חדשות על הכביש מקיה קרניבל למרות הבדל קטן במחיר הרשמי.

זה כנראה מסמן שמחיר סגירה נמוך משמעותית.

פורסם

למה לא קראתם לי למבחן (-: ?

כתוב טוב, למרות שההשוואה לקיה היא נכונה אבל חסר הנתון שהקיה צורכת יותר דלק בלפחות 50%, נתון מאוד משמעותי באחזקה!

פורסם
אחלה כתיבה. אבל הופתעתי שבהמה של 5 מטר נראת לך גדולה. חשבתי שזה תחום הטבעי שלך.

אני חי בין 4.6 ל 4.8 מטרים בלבד :-)

האמת שמתרגלים מהר מאד (אחרי שמטפסים על המדרכה הראשונה)

חסר הנתון שהקיה צורכת יותר דלק בלפחות 50%, נתון מאוד משמעותי באחזקה!

לדעתי מי שקונה בהמות כאלו לא מתייחס לצריכת הדלק.

פורסם

כן ולא. בתור מתנייד ביום יום בסורנטו וQX60 אני יכול להעיד שאני תמיד מחפש סיבה לקחת רכב יותר קטן עם תצרוכת יותר שפויה. כמובן שכשצריך את הגודל או ייצוגיות זה לא שיקול. אבל ב70 אחוז מהזמן זה מיותר. לכן במשפחות שבהן זה רכב יחיד או עיקרי זה בהחלט שיקול למרות מחיר כניסה ראשוני לסגמנט שדורש חוסן כלכלי מסויים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תשמע, מי שמחפש צריכת דלק טובה (יחסית) וגם 7 מושבים סבירים, לא יקנה מפלצת כזאת. יש אאוטלנדר, יש C4, יש (או היה) SMAX ועוד. צריכת הדלק ברכבים האלו די בסדר.

מי שבוחר ברכבים הגדולים יותר, עושה את זה כי הוא רוצה קצת פרימיום. ועל פרימיום משלמים במודע בכל האספקטים כשצריכת הדלק זה כסף קטן לעומת הביטוחים, הטיפולים והטסט.

פורסם

קודם כל אחלה כתיבה, אהבתי!

שנית, אני חושב שהעניין במגודלים הוא היכולת להוביל 7 אנשים בגודל מלא בלי לענות את ההשורה השלישית, זה למשל רחוק מלהיות אפשרי באאוטלנדר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה

אתה צודק אבל מי שמחפש לחסוך בדלק, ילך על הקטנים יותר (ועל הדרך יחסוך גם ברישוי, ביטוח טיפולים ועוד.) זה לא שאין ברירה..

פורסם
תודה

אתה צודק אבל מי שמחפש לחסוך בדלק, ילך על הקטנים יותר (ועל הדרך יחסוך גם ברישוי, ביטוח טיפולים ועוד.) זה לא שאין ברירה..

לא מסכים, במגזר ולמי שיש לו 5 ילדים ונוסע לא מעט כל מכוניות ה7 מקומות ה"סטנדרטיות" קטנות לו ומחפשים פתרונות גדולים יותר עם אחזקה שפויה וכן גם בדלק (יש לא מעט אנשים שגרים מחוץ לעיר ונוסעים הרבה).

לדעתי רוב המוחלט של המכירות שלהדגם הזה זה למגזר (דתי\חרדי) בין אם בקניה פרטית ובין עם בליסינג שאז החברות מכניסות את צריכת הדלק בשקלול בתמחור הרכב לעובד.

פורסם

ברוב המקרים מדובר ברכבי יד שניה והרודיוס הכי זול שם ביחס לשאר. זאת הסיבה העיקרית. ולגבי צריכת הדלק - כשהרודיוס מלא הוא מגיע ל 9 - 10ק"מ לליטר לעומת 9 בקרניבל. ואל תשכח שהקרניבל או הסיינה מגיעים עם 8 או 9 מקומות.

הרודיוס לעומת זאת עם מנוע דיזל מה שמייקר את ההוצאה השנתית במיוחד בליסינג.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם (נערך)

יופי של כתיבה, גם לי אין עניין ברכבים כאלה אבל המבחן כתוב בצורה משעשעת ומהנה.

לגבי הבלאגן בלוח השעונים\מתגים- אולי זה בגלל שבמקורו הרכב תוכנן עם הנה ימני (קוריאני), והמעבר לשמאל לא בוצע כמו שצריך.

סתם דוגמא: מתג המגב האחורי שמתחבא מאחורי ההגה בצד שמאל, באופן חשוד נראה מתאים בגודלו לכפתור ה"מחוק" מתחת לפתח האוורור המרכזי-ימני:

attachment.php?attachmentid=461752&d=1464511879

וגם זה לא כמו ש"צריך", על ידית המגבים.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • תוכן חדש...