Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - סאנגיונג רודיוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתח הזה מכיל במקור יציאת USB וכניסת AUX. לא קיים כאן כנראה בגלל רמת גימור נמוכה.

Untitled.jpg

פורסם

גם אני צחקתי בקול לאורך הכתבה, ובירכתי את אלוקים שנתן לי רכב שאסור להזכיר את שמו בשרשורים לא ייעודיים. מי צריך מפלצת כזאת בשביל שבע מקומות... ה' ישמור. צל"ש על הכתיבה המענגת, מאיפה מביאים את כל חברי הפורום האלה שמתנסחים כל כך יפה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
יופי של כתיבה, גם לי אין עניין ברכבים כאלה אבל המבחן כתוב בצורה משעשעת ומהנה.

לגבי הבלאגן בלוח השעונים\מתגים- אולי זה בגלל שבמקורו הרכב תוכנן עם הנה ימני (קוריאני), והמעבר לשמאל לא בוצע כמו שצריך.

סתם דוגמא: מתג המגב האחורי שמתחבא מאחורי ההגה בצד שמאל, באופן חשוד נראה מתאים בגודלו לכפתור ה"מחוק" מתחת לפתח האוורור המרכזי-ימני:

attachment.php?attachmentid=461752&d=1464511879

וגם זה לא כמו ש"צריך", על ידית המגבים.

לעניות דעתי בקוריאה ההגה כמו בשאר העולם. ביפן הוא בצד ימין, אך בסין ובקוריאה בשמאל.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בקוריאה יש אפילו גרסת 11 מושבים לרודיוס (שלוש שורות עם 3 מושבים בכ"א).

בדור הקודם של הרודיוס בארץ, היתה לו אופציה ל-9 מקומות - מעניין למה בדור החדש אין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה על סיקור טוב על מכונית שלא הייתי מתקרב אליה, למרות שיש לי 5+2.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כתוב בחן ובהומור

איך יהיה לה כוכבי בטיחות? כאשר במבחן הריסוק הקיר התמוטט.

צריכ(ח)ת דלק זה מרכיב אחד מתוך מספר מרכיבים של החזקת רכב, ואם ההיפו הזה משנע בהרבה מקרים 7 נפשות אז פר נפש הוא זול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ח"ח לאייל על כתיבה משובחת ומשעשעת, נהנתי לקרוא !

אהבתי יותר את עיצובו של הרודיוס הקודם; לעיתים קורה מצב שככל שהמכונית מכוערת יותר, כך היא הופכת ליפה יותר, והרנו 4 והסוסיתא קוביה הן דוגמאות מצויינות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

תודה על סקירה מצוינת וכתיבה קולחת!

בדור הקודם של הרודיוס בארץ, היתה לו אופציה ל-9 מקומות - מעניין למה בדור החדש אין.

מצטרף לשאלה!

הסגמנט של 8/9 מקומות בעיצוב שהוא לא מסחרי וספרטני, לא סובל מעודף מתחרים בארץ.

מניסיוני יש משמעות גדולה [לפחות עבורי] לרכב שמעוצב כמו סדאן מוגדלת ולא כמו מונית שירות...

כשנוסעים יחד [ולא באוטובוס] רוצים להרגיש את זה, לשמוע את הספסל האחורי, לחוות את הנסיעה יחד.

נהגתי השבוע ברודיוס 2008 [7 מקומות] והיה די מפתיע לטובה, בפרט בתחום צריכת הדלק למשאית כזו.

תכל'ס יש \יהיה בארץ 9 מקומות או לא?

בקוריאה יש אפילו גרסת 11 מושבים לרודיוס (שלוש שורות עם 3 מושבים בכ"א).

3 שורות של 3 מושבים זה עדיין לא 11...

הכוונה מלבד הנהג והנוסע שלידו? ארבע שורות...? זה סמי-טריילר:roll:

עריכה אחרונה על ידי ETStudio

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

The shit is this?

איך הצליחו לדחוס ארבע שורות בזה?

זה כבר מונית שירות לכל דבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...