Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתורן יודע מי נוהג ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים חמי טס לחוף והשאיר לי את הרכב לאחר שהורדתי אותו בשדה התעופה אחרי 10 דקות התקשרו אילו מאיתורן ואמרו לו שהוא לא נוסע ברכב ושאלו מי נוסע ברכב ומה המספר פלאפון שלו. עכשיו הדאלה שלי זה איך אם יודעים שהוא לא נוסע ברכב??

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אולי יש להם מעקב על המכשיר הסלולרי שלו כחלק מחבילת המיגון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קראתי על כך שבמטרה להלחם בגניבות רכב שמתחילות כנסיעה חוקית (גניבות מפתח וקוד או מפתח בלבד ברכבים עם איתוראן ללא לוח מקשים) שאיתוראן מתכוונים להתחיל לשווק מערכות שיזהו דפוסי התנהגות בנהיגה ובכך לזהות את תהליך הגניבה בשלב מוקדם יותר ממה שמזוהה היום.

באיזה רכב מדובר? ידוע לך מה דגם האיתוראן שיש ברכב?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מדובר בקיא ספורטאז 2013 ללא קודן. ולא נראה לי שיש מעקב על המכשיר פלאפון למה זה עולה הרבה כסף ודורש מלא אישורים ואולי זה גם לא חוקי בארץ.

פורסם

דפוסי נהיגה.

ויש דברים שהשתיקה יפה להם,לא כל אחד צריך לדעת ולהבין מה הולך מאחורי הקלעים של המערכות האלו.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא נראה לי שיש לאיתורן עדיין מה שאומרים פה (לא בטוח, אבל לפי מה שאני מכיר, לא)

מכיר אנשים שפשוט מתקשרים לאיתורן/פוינטר ואומרים שהם טסים לחו"ל כדי שיקפידו על כל דבר קטן שקורה עם הרכב שלהם, אולי, רק אולי זה המקרה..

אבל פשוט תשאל אותו למה זה קרה, בטח הוא יודע.

פורסם

דפוסי נהיגה? מדאיג ביותר.. הם לא אמורים לרגל אחרי המשתמש. (ללא הסכמתו לפחות).

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
מדובר בקיא ספורטאז 2013 ללא קודן. ולא נראה לי שיש מעקב על המכשיר פלאפון למה זה עולה הרבה כסף ודורש מלא אישורים ואולי זה גם לא חוקי בארץ.

אפליקצית איתוראן יכולה לפתור את עניין החוקיות ולאפשר מעקב מודע אחר המיקום של המכשיר הנייד והרכב ע"י החברה.

פורסם
דפוסי נהיגה.

ויש דברים שהשתיקה יפה להם,לא כל אחד צריך לדעת ולהבין מה הולך מאחורי הקלעים של המערכות האלו.

והנה, למרות יופיה של השתיקה, דיברת.

ועכשיו אנחנו יודעים משהו, האחד שצריך והאחד שלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מדבר על דברים שגנבים לא יודעים,את העניין של הדפוסי נהיגה הם מכירים מזמן,על נושא הסלולרי בכוונה לא הרחבתי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

על זה אמרו חז"ל מזמן: סייג לחוכמה שתיקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מטריד.

מטריד אולי את הגנבים... לא אותי. אני הייתי נותן לאיתוראן את הטלפון שלי וכל מה שירצו, העיקר שיעקבו אחריי

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...