Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זהה

כסאות ופנים לא משהו

מנוע טיל

מתיישן לא משהו

נסחר נמוך ולכן רכב שמור הוא סוג של מציאה

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב שזה גיר אוטומטי פלנטרי (לא סגור על זה במאה אחוז). לא נמכרו הרבה, אבל היא היתה (ועדיין) מאוד בולטת על הכביש, מראה אוונגרדי שלא זכור לי מאז הסיטרואן xm.

פורסם

גיר פלנטרי ולא רובוטי, מנוע 1.8 טורבו. אוטו מאוד מיוחד מראה, חלק אוהבים, חלק מתעבים, אני חושב שהאוטו מרהיב. מרחב פנימי עצום יחסית למידות החיצוניות ותחושה יוקרתית למדי שמתפספסת פה ושם עם פלסטיק קצת פחות ממרשים. אומרים שלא יציב והגה לא משהו, נסיון ארוך עם דיזל כזו במקומות אחרים, דווקא היה מספק מבחינות אלו, הרגישה טוב יותר מ 159 סטישן (גם היא דיזל) באותה תקופה מעט עמומת זכרון, אבל לא נחשב בעיני עצמי למומחה גדול בענין. על דבר אחד אין חולק, מדובר בכישלון שיווקי מפואר למדי, מה שכנראה מאפשר לקנות בזול.

• תוכן חדש...