Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די כבר עם התביעות בבית משפט בכל שרשור.

הלקוח "נעקץ", ושלמה מאשימים את היבואן (שזה הם בכלל). תנו לשלומי לבדוק ונראה מה רז יעדכן.

משכנתא זה קל

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקשרו אלי היום, ישנתי אז חזרתי אליהם תוך שעה אחרי שהתקשרו ואמרו שיחזרו אלי... אני מחכה לשיחה מהם

פורסם

דיברתי עם מנהלת הסניף, אותן התשובות אותן האשמות שאני אשם ואותן האשמות מול האחריות של אופל.

פשוט מאוכזב ברמה מטורפת איך שיקרו לי בעיניים!!!

אני כנראה אסע לסניף שרכשתי ממנו את הרכב לקבל תשובות.

פורסם

השקר הוא של נציג השירות ששיקר לך שחור על גבי לבן. לא שמענו את גרסתו, אבל אם גרסתך אמת הייתי תובע על סכום התיקון בתביעות קטנות ומציג טענותיי לשופט. לדעתי, לא תצא משם בידיים ריקות. תבוא, תספר בכנות שאתה מודע לאחריות שלך וראית את החוזה, אך אינך משפטן ותיארת לעצמך שהנציג דובר אמת לאור ההתלבהות שבה סיפר לך על החבילה המשתלמת.

אני מקווה שאם זה אכן המקרה הנציג הזה לא ימשיך להיות מועסק בסניף.

אני לא מאמין בזה אפילו לא טיפה, אבל מקווה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
השקר הוא של נציג השירות ששיקר לך שחור על גבי לבן. לא שמענו את גרסתו, אבל אם גרסתך אמת הייתי תובע על סכום התיקון בתביעות קטנות ומציג טענותיי לשופט. לדעתי, לא תצא משם בידיים ריקות. תבוא, תספר בכנות שאתה מודע לאחריות שלך וראית את החוזה, אך אינך משפטן ותיארת לעצמך שהנציג דובר אמת לאור ההתלבהות שבה סיפר לך על החבילה המשתלמת.

אני מקווה שאם זה אכן המקרה הנציג הזה לא ימשיך להיות מועסק בסניף.

אני לא מאמין בזה אפילו לא טיפה, אבל מקווה.

באותו היום רכשה ידידה שלי גם רכב מהם, וגם לה הובטח את אותו הדבר שהובטח לי.

מה הכוונה? שאתה לא מאמין לי? לא מכריח אף אחד.

והוא המנהל סניף של אותו מקום, בגלל זה האמנתי לו

פורסם

לא אמרתי שאני לא מאמין לך. מה אני חושב לא משנה.

אמרתי ששמענו רק את הגרסה שלך. אולי אתה מגזים, אולי אתה משקר, אולי אתה דובר אמת אחד לאחד. שוב, זה לא באמת משנה, וזה לא אמור לשנות לך מבחינת ה"ייעוץ" שכתבתי.

אם יש לך עדה שקיבלה את אותו ההסבר, זה רק מחזק את מה שכתבתי. אם המקרה הוא כפי שכתבת [זה רק אתה יודע], לדעתי שווה לך לתבוע בתביעות קטנות על סכום התיקון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני ועוד ידידה שרכשה את הרכב באותו היום והובטח לה בדיוק מה שהובטח לי נוסעים לשם מחר

בנוסף שהייתי שמה לפי הרכישה הייתי עם דודה שלי שעדה בדיוק למה שנאמר לי

פורסם (נערך)

מה שמצחיק זה שהם טוענים שאין להם קשר ליבואן, כאשר היבואן של אופל הוא... שלמה סיקסט

וגם: מבין כל חברות הליסינג, זו שבולטת לרעה במיוחד (גם בפרסומים פה בפורום) היא שלמה סיקסט. מי שמתעסק איתם צריך לדעת שאולי תצא לו יותר תועלת אם פשוט ישתמש בכסף להדליק מנגל.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בארץ הזו אין שום ערך להבטחות בעל פה, אם לא הוקלטו.

לצערי, גם להבטחות שבכתב אין תמיד כיסוי.

אני תמיד מתנהל בחשדנות, בודק כל דבר בשבע עיניים, ואף פעם לא סומך על הבטחות של נציג מכירות.

זה לא מבטיח 100% הצלחה, אבל מקטין משמעותית את הסיכוי ליפול.

מאחל לך הצלחה .

סלע

פורסם
בארץ הזו אין שום ערך להבטחות בעל פה, אם לא הוקלטו.

לצערי, גם להבטחות שבכתב אין תמיד כיסוי.

אני תמיד מתנהל בחשדנות, בודק כל דבר בשבע עיניים, ואף פעם לא סומך על הבטחות של נציג מכירות.

זה לא מבטיח 100% הצלחה, אבל מקטין משמעותית את הסיכוי ליפול.

מאחל לך הצלחה .

גם אם יש עדים שהובטח להם בדיוק אותו הדבר?

פורסם

לנציגי שירות לפעמים אין בעיה לשקר או לייפות את הדברים, היום הוא מקבל עמלה, בעוד כמה חודשים אולי הוא כבר עובד במקום אחר! אמנם לא חכם לומר את זה בדיעבד אבל כדאי להקליט מפגשים כאלו, ככה החברה תיאלץ לעמוד מאחורי דברי הנציג.

אני לפחות לומד מזה לקח ולפותח השרשור שיהיה בהצלחה!

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...