Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב של 7 מקומות.

מעדיף לא להוציא הרבה (בשאיפה 30,000 או קצת יותר( אך אם צריך להוציא יותר בשביל אמינות אני אעשה את זה.

במילים אחרות - אני מחפש רכב שיהיה אמין קודם כל. מבין הרכבים האמינים חשוב לי שיהיה זול יחסית.

פינוק, מודל חדש וכו' - פחות חשובים לי אם הרכב נחשב אמין.

אז מה מומלץ?

פורסם

מה עם רנו לוגאן אפשר למצוא מודל 2009/2010 בסכומים האלו והוא נחשב רכב אמין אם כי פשוט בלי הרבה איבזור

פורסם

כמה אתם נוסעים בשנה?

יש מיני וואנים גדולים, אמינים ונוחים, אבל עם צריכת דלק גבוהה ( מאזדה mpv למשל).

אם לא נוסעים הרבה, הוצאות דלק פחות מורגשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כפי שציינו כאן מעלי (וכמי שהחזיק אחת כזו 3.5 שנים) הלוגאן אכן אמינה להםליא (אפילו יותר מהיפניות המזדקנות),

אם בכל מקרה חשקה נפשך ביפנית מזדקנת מאזדה 5 תעשה עבודה אמינה להפליא.

פורסם

אז הסטיגמות על רנו בעבר כרכבים לא אמינים כבר לא רלוונטיות?

ואיך היא מבחינת שוק?

מבחינתי כל עוד הנוחות וכו' סבירה המטרה שלי היא להוציא לטווח הארוך כמה שפחות כסף על הרכב.

אני לא מתכוון בהכרח למחיר הרכב בעת הקנייה אלא לפחת המצטבר בכמה שנות אחזקה שלו, נניח 3-4.

לכן מה שחשוב לי זה

1. אמינות - להוציא כמה שפחות במוסכים

2. פחת ממוצע שנתי (מוערך כמובן, מן הסתם אי אפשר לחזות אותו בדיוק)

3. צריכת דלק (משמעותי פחות כי הרכב צפוי להיות לנסיעות משפחתיות ולשמש גם כרכב שני. הערכה של כ10,000 ק"מ בשנה.

שלושת אלו ביחד נותנים לי את מה שהרכב יעלה לי.

מבחינת פרמטרים אלו - הלוגאן היא בחירה טובה?

ואיזה רכבים עוד רלוונטיים?

פורסם

. אמינות - להוציא כמה שפחות במוסכים - ע

ל זה הלוגאן תענה בצורה טובה מאוד אפילו יותר טובה מהרבה רכבים אחרים (הטויוטה ורסו אולי תהיה יותר אמינה אבל עולה כפליים ויותר) במוסך השלושה בתל אביב (מורשה רנו קיבלתי כמעט תמיד 50% הנחה והמחירים יצאו סבירים לגמרי).

קונה בזול = פחת נמוך יותר(נגזר מערך הרכב).

3. צריכת דלק (משמעותי פחות כי הרכב צפוי להיות לנסיעות משפחתיות ולשמש גם כרכב שני. הערכה של כ10,000 ק"מ בשנה.

בשורה תחתונה הרכב לא מושלם אבל בתקציב שלך עונה היטב על הדרישות.

פורסם

. אמינות - להוציא כמה שפחות במוסכים - ע

ל זה הלוגאן תענה בצורה טובה מאוד אפילו יותר טובה מהרבה רכבים אחרים (הטויוטה ורסו אולי תהיה יותר אמינה אבל עולה כפליים ויותר) במוסך השלושה בתל אביב (מורשה רנו קיבלתי כמעט תמיד 50% הנחה והמחירים יצאו סבירים לגמרי).

קונה בזול = פחת נמוך יותר(נגזר מערך הרכב).

בשורה תחתונה הרכב לא מושלם אבל בתקציב שלך עונה היטב על הדרישות.

50% הנחה ? או שהם הפסידו עליך או שהם עושקים ובוזזים את השאר. מה הנכון ?

פורסם

הציעו לך כאן את שני הדברים הכי טובים. מאזדה mpv שתתן לך הכל חוץ מצריכת דלק חסכונית, ורנו לוגאן שתוכל להשיג במחיר הזה בשנתון יותר מתקדם. אני מציע לך ללכת על המאזדה ולחסוך כסף לרכב חדש כשתוכל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...