Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לרנו מגאן 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע טיפול קטן לרנו מגאן 2 2006 ויש לי כמה שאלות.

1)איזה סוג שמן מנוע מומלץ?

2)איזה סוג שמן ברקס מומלץ? (כמו כן אני גם לא מוצא את הסימון MAX ו MIN, מישהו יודע איפה הוא נמצא?)

3)סוג מים לרדיאטור, ואיך מחליפים שלא יכנס אוויר (לפי מה שאני יודע צריך לפתוח את הצינור התחתון ברדיאטור)

4)סוג ברקסים מומלצים ומחיר +-

5)להחליף או לנקות פילטר אוויר? ואיך

את כל מה שנדרש אני מתכוון לקנות ולהחליף בעצמי, חוץ מברקסים כנראה ששם אני לא יסתדר לבד..

אשמח לשמוע על עוד דברים שאני יכול להחליף לבד

תודה מרארש.

פורסם

תודה, עזר לי חוץ מהנושא של הבלמים.. חייב להחליף את כל השמן או מותר להוסיף פשוט עוד? וכמה כי לא מצאתי שם את ה max min

פורסם

אין מה להוסיף, הנוזל לא הולך לשום מקום, המפלס פשוט יורד בהתאם לשחיקת הרפידות.

אחרי שמחליפים רפידות דוחפים את בוכנות הקליפרים חזרה פנימה ואז המפלס חוזר לגובה התקין.

את כל הנוזל מחליפים כל שנתיים, לנוזל בתקן קלאס 6 במקרה שלך. אצל אבי חלפים תוכל לקנות מקורי של רנו חצי ליטר ב-45 שקל.

Stay Dirty

פורסם
אין מה להוסיף, הנוזל לא הולך לשום מקום, המפלס פשוט יורד בהתאם לשחיקת הרפידות.

אחרי שמחליפים רפידות דוחפים את בוכנות הקליפרים חזרה פנימה ואז המפלס חוזר לגובה התקין.

את כל הנוזל מחליפים כל שנתיים, לנוזל בתקן קלאס 6 במקרה שלך. אצל אבי חלפים תוכל לקנות מקורי של רנו חצי ליטר ב-45 שקל.

הבנתי.. אם ככה אז הגיעה כבר הזמן להחליף את כל השמן (ונראלי גם ברקסים)

כמה כסף אמור לעלות החלפת ברקסים והשמן? מחיר גס כמובן

• תוכן חדש...