Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון אנחנו יושבים וחושבים בעצם איזה מוצרים תרצו לקבל בערכת ההתנסות.

 

אז נתחיל בפרטים הטכניים - בקבוק 250 מ״ל

המוצרים שיש לנו:

אפולו 16 - לניקוי ג׳אנטים

קומפו - לניקוי כללי APC

בלינג - תחליב להברקה

 

סדרת מוצרי ההתנסות יגיעו מרוכזים - קומפו ואפולו 16 ניתנים לדילול ותחליב להברקה יגיע בצורת משחה - כמו הפלסטיבלינג בסדרת הפרימיום.

 

בעצם 3 מוצרים ברמת הפרימיום 250 מ״ל.

 

בכמה לדעתכם עלינו לתמחר את החבילה כך שתהיה במחיר הוגן?

 

הצצה לבקבוקים:

ad5b091a1ea4ce5fa6aa18898da0a999.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחישוב זריז לעומת המחיר המקורי, הייתי אומר שכל בקבוק כזה אמור לעלות 8~10 שח, הייתי עושה את שלושתם כולל משלוח ב50, לדעתי זה מחיר הוגן.

פורסם

חח אתה רציני? על פי מה קבעת את ההנחה הזו? תראה את המחיר המקורי של המחירים ועל פיו תגזור את ההנחה שלך.

(בחישוב שלי אני לא בטוח לגבי הבלינג כי לא הבנתי מה מחירו).

אני לא רואה סיבה לקחת 35~45 ל250מל כאשר 4 ליטר עולים 90 \140 שח בהתאמה.

פורסם

אני לא יודע מה עלויות יצור וכו, ככה שלהגיד מה מחיר הוגן אני בטוח לא יכול לקבוע.

מה שכן הערכה הזאת אמורה להיות הפירסום, הכרטיס ביקור שלכם אצל הלקוחות ,ועל כן לדעתי הרווח צריך להיות נמוך מאוד והמחיר שתפרסמו שיהיה עם עלות שילוח.

אבל! וזה אבל גדול, שכל לקוח יוכל לרכוש רק ערכה אחת ולא 70,אם מישהו ירצה עוד בקבוקים קטנים תמכרו אותם במחיר שונה.

לדוגמא ראו את המבצע של הקפסולות של עלית, הם מכרו ערכה עם כל הטעמים פלוס מתנה ב15 שח.

ברור לכל שהם מפסידים כאן כסף אבל הם חסכו מאות אלפים בפירסום והגיעו לכל קהל היעד.

עכשיו ברור לי שאתם לא עלית,והלוואי שכולנו נהיה, אז 15 שח ברור שזה לא ריאלי אבל סביבות ה100 שח נראה לי ראלי.

 

וכמו שכבר רשמתי לך גבריאל ,שתתחילו עם זה אני הראשון לקנות.

פורסם
חח אתה רציני? על פי מה קבעת את ההנחה הזו? תראה את המחיר המקורי של המחירים ועל פיו תגזור את ההנחה שלך.

(בחישוב שלי אני לא בטוח לגבי הבלינג כי לא הבנתי מה מחירו).

אני לא רואה סיבה לקחת 35~45 ל250מל כאשר 4 ליטר עולים 90 \140 שח בהתאמה.

אתה רציני? 8 שקל לבקבוק? יגאון שיווקי.

 

אנשים שרוצים לנסות מוצרים יקנו אותם גם במחיר של 40 שקלים. עובדה שככה התחום עובד, אנשים קונים ומתנסים במוצרים והחוות דעת שלהם עוברות הלאה.

 

מה תגיד על זה שאם בהתחלה הבקבוק יעלה 8 שקלים ואז בגלל שהביקוש גדל המחיר יעלה ל40.

 

אני יכול להביא עוד אלף סיבות וטיעונים אבל אוותר מראש כי אתה הגאון פה.

 

לגבריאל- כל הכבוד לכם על הרצינות שלכם ועל זה שאתם משתפים פעולה בצורה כזאת בפורום.

פורסם

יותר מ70 שקל אני לא אנסה את המוצרים אלא אסמוך על חוות דעתם של מי שכן יקנה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

 

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
אתה רציני? 8 שקל לבקבוק? יגאון שיווקי.

 

אנשים שרוצים לנסות מוצרים יקנו אותם גם במחיר של 40 שקלים. עובדה שככה התחום עובד, אנשים קונים ומתנסים במוצרים והחוות דעת שלהם עוברות הלאה.

 

מה תגיד על זה שאם בהתחלה הבקבוק יעלה 8 שקלים ואז בגלל שהביקוש גדל המחיר יעלה ל40.

 

אני יכול להביא עוד אלף סיבות וטיעונים אבל אוותר מראש כי אתה הגאון פה.

 

לגבריאל- כל הכבוד לכם על הרצינות שלכם ועל זה שאתם משתפים פעולה בצורה כזאת בפורום.

 

קודם כל תענה יפה, רוצה להיכנס לוויכוח אישי? אני לא בטוח שיש לך במה להשוויץ, לא בטוח שאני גאון, אבל חכם יותר ממך, זה בטוח.

עכשיו אחרי שעברנו את שלב העלבונות והשיח הרדוד, נכנס לדיון -

דיברו פה על 3 מוצרים, כאשר כמה ימים לפני כן פרסמו מחירים מלאים ל4 ליטרים וכו', בעל העסק (בצורה הגונה מאוד ,יש לציין) בחר לשאול כיצד לתמחר את המוצרים לניסיון, הוא לא ציפה לקבל פה תשובה מראש תחום שיווק ענק ומקצועי כמוך, אלא מחבר'ה שרוצים להתנסות במוצר, אני גזרתי מחיר בצורה מחושבת מתוך המחיר המקורי, אם יש פה חבר'ה שישלמו יותר - שילך איתם, כל הכבוד לו ולהם, אני מוכן לשלם מחיר בהתאם לגודל\מחיר של המוצרים המקוריים, בוודאי כשמדובר ביצרן חדש לגמרי.

מה הקשר ביקוש עכשיו? פתחת לו מודל עסקי? תעלה לכאן את החישובים והסטטיסטיקות שיצרת, עושה רושם שאני מדבר עם פרופסור לכל הפחות. בעל העסק רוצה ליצור דוגמיות לחברי הפורום שינסו, לא מדובר פה על ליין שלם של מוצרים, מה הקשר עכשיו ביקוש? סה"כ חבילת התנסות לחברי הפורום, יאהבו - יקנו את הגדול.

פורסם

ערכת התנסות שכזו אמורה לתת ללקוח להתנסות ולחוות את השימוש במוצרי החברה, כדי להחליט אם בעתיד לרכוש באופן קבוע.

לכן, הייתי חושב שמהלך אפילו חכם יותר מבחינתכם יהיה לייצר בקבוקונים קטנים אפילו לשימוש חד פעמי או 2 שימושים ולשלוח לכל המעוניינים בחינם (לגבות רק את עלות המשלוח).

נשמע גרידי מבחינתי? זה המהלך השיווקי הכי נכון שיכול להיות, ולצורך הדוגמא אביא את הדוכני טעימות בסופרים - נותנים לך לטעום בחינם, אמנם מנה ממש קטנה, אבל בחינם, אהבת את הטעם? אתה תקנה את המוצר ואולי אפילו באופן קבוע, לא אהבת? החברה לא הפסידה הרבה על הטעימה ואתה יודע האם המוצר מתאים לך גם בלי לרכוש בקבוק גדול שבתאוריה יכול לשמש אותך גם מספר פעמים עצום, אבל בפועל מכיוון שלא אהבת לא תשתמש בו יותר.

 

חומר למחשבה... וכמובן ששוב שאפו על הרצון העז לחדור לשוק ותוך כדי להיות קשובים לרצונות הקהל.

פורסם

תוריד גודל לבקבוק ל150-100 מל ערכה שלמה כולל משלוח 40-50 ש״ח זה תריך להיות להתנסות .. גם מהצד שלך גם אם לא הכי רווחי זה התחלה אי אפשר ללכת ישר הכי גבוה אם המוצר שווה כסף אנשים ישלמו הרוב פה מוכנים להשקיע שמדובר במוצר טוב

פורסם

http://www.carpro-us.com/stocking-stuffers/the-cube-starter-kit/

 

זאת הדרך המושלמת לפי דעתי 50 מ״ל לכל בקבוק, תשימו בערכה את כל הליין שלכם של המוצרים כולל שמפו, בלינג,קומפו,אפולו ואפש לתמחר את זה ב50 שקל זה גם לכם יעלה פחות וגם לנו. ( במקום 250 מ״ל).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

 

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN


×
×
  • תוכן חדש...