Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר התקשרתי ליועץ ההשקעות בבנק, ישירות לנייד שלו כדי לברר משהו שנראה בעיני כחיוב לא תקין. מיד בהתחלת השיחה נשאלתי למס' החשבון והבחור אמר " כן, אני רואה את הפעולות שבצעת..." וניסה לתת תשובות לשאלות שהעליתי. מה שהפתיע אותי מתחילת השיחה היה ששמעתי ברקע רחשים של בית כולל תינוק בוכה. מוזר אבל זרמתי הלאה.

דקות אחרי השיחה עם היועץ פניתי לסניף ובקשתי לדבר איתו לצורך תיאום פגישה. בתשובתה אמרה המוקדנית שהיועץ בחופשה ויחזור רק בשבוע הבא. ברגע זה נפל האסימון והבנתי שהיועץ בוודאות איננו בסניף, לעומת זאת יכול היה להכנס לחש' שלי כשהוא מחוץ לבנק, כנראה בביתו.

האמת אני מופתע ומרגיש במינימום מצב של הפקרות פרופר מהסיפור שחוויתי, מענין מה דעתכם על הענין

פורסם

על מה אתה מלין לא ככ הבנתי.

אם אתה דואג לחשבון הבנק שלך אתה יכול להמשיך לישון בשקט הם משתמשים ב Security token וגם בקורא תביעת אבצע.

חצי כוס המלאה ,הוא ענה לך גם כשהוא בחופשה יפה מצידו לא.

פורסם

אני אגלה לך סוד. גם הסניפים מחוברים למחשב מרכזי בתקשורת מחשבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שציינו, הוא מתחבר לעבודה מהבית באמצעות חיבור מאובטח.

בתור עובד בתעשיה הזו למעלה מעשור, אין עם זה בעיה וסה"כ אתה צריך להיות מרוצה שהוא זמין בשבילך גם בחופשה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מחזק את כל מה שאמרו מעליי,

לצערנו!! נפוץ מאוד שאנשים עובדים מהבית תוך כדי חיבור מאובטח.

שאפו ליועץ שענה לך על תשובות מהבית, ואתה יכול להיות רגוע לא רק שזה לא הפקרות אלא שזה שירות מצויין.

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם הקו המאובטח בו משתמש היועץ מביתו לרשת הבנק, מבחינת אפשרות לזליגת מידע אישי. לדעתי הבעיה האמיתית היא שמידע אישי של לקוח הבנק, מגיע לשולחן המטבח של היועץ.

רק שתבינו לצורך הענין, תארו מצב שאדם מרגיש רע ומתקשר אל הרופא שלו. הרופא מתנצל שלא יכול לסייע בעצה, משום שהוא בבית ואיננו מורשה להכנס לתיק האישי, אלא מהמרפאה. אז מה קבלנו כאן , עובד בנק מורשה- גישה מרחוק לתיק לקוח ואילו רופא שענינו לעיתים דיני נפשות, איננו מורשה- גישה מרחוק לתיק רפואי של פציינט.

אי מתן הרשאה לרופא לבצע גישה מרחוק כנראה מבוססת על סיבות טובות, אחרת לא היו קובעים איסור. איסור זה צריך היה לחול לדעתי גם בעניני לקוחות-בנק, מה שבפועל לא כך.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

עכשיו אני מבין למה רצית ללמוד רפואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חזרתי לשחק ולסיים את Dying light - כדאי כדאי כדאי, אני כזה מפגר שהפסקתי ב 20% סה"כ.

כמו סרט אימה טוב, המפתחים עשו עבודה מצויינת.

יש גם DLC עם באגי / רכבים כאלה, שווה.

מישהו שיחק במקרה ב Dragon's Dogma? נראה טוב

Opel Adam S 2017

פורסם
חזרתי לשחק ולסיים את Dying light - כדאי כדאי כדאי, אני כזה מפגר שהפסקתי ב 20% סה"כ.

כמו סרט אימה טוב, המפתחים עשו עבודה מצויינת.

יש גם DLC עם באגי / רכבים כאלה, שווה.

מישהו שיחק במקרה ב Dragon's Dogma? נראה טוב

שמעת? עזוב אותך בנקים שמבנקים תוריד דיינג לייט

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...