Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי מגאן 2 שנת 2005 מנוע 1600 ידנית.

לפני כחצי שנה עשיתי טיפול שמנים פילטרים פלאגים (בעצמי).מאז הטיפול נסעתי 9000 ק"מ ושמתי לב שהרכב אוכל קצת שמן מאז הטיפול. (לא משהו קריטי,בערך חצי ליטר בכל התקופה אבל עדיין מפריע לי).

האם הבעיה היא סוג השמן ששמתי? (5w40 סינטטי מלא)

בנוסף אני רואה אדי שמן שרוף יוצאים מהאגזוז כאשר המנוע קר.

האם מדובר ברינגים שמתחילים להישחק?והאם עליי להחליף את צמיגות השמן לקראת הטיפול הבא ואם כן אז לאיזו צמיגות?תודה רבה.

פורסם (נערך)

חצי ליטר ל-9000 ק"מ זה בהחלט לגיטימי.

של איזו חברה השמן שמילאת ? האם עומד בתקן RN710 ?

לגבי אדי השמן - יכול להיות שמדובר באדי מים מעיבוי טבעי. אתה בטוח שמדובר באדי שמן ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
חצי ליטר ל-9000 ק"מ זה בהחלט לגיטימי.

של איזו חברה השמן שמילאת ? האם עומד בתקן RN710 ?

לגבי אדי השמן - יכול להיות שמדובר באדי מים מעיבוי טבעי. אתה בטוח שמדובר באדי שמן ?

אני יודע שחצי ליטר זה לא משמעותי אבל מנוע שצורך שמן זה כבר תקלה בפני עצמה,לגבי האדים ניראה לי שזה שמן,גם כי לא ירד מפלס המים וגם בגלל הריח.

לגבי התקן אני לא מכיר את התקן הזה,אני מכיר את התקן של ACEA לרכבי רנו.ואכן השמן עד בתקן ACEA אבל ניראה לי חברה די פושטית,אני רוצה לקראת הטיפול הבא לקנות שמן של ELF ואני מתלבט אם להישאר עם אותה צמיגות

פורסם

כל מנוע צורך שמן. זו לא תקלה, ככה מערכת שימון המנוע עובדת, לכל יצרן יש מדד לכמות השמן המותרת להיצרך על פני מספר הקילומטרים כשעוברים את המדד הזה או אם יוצא עשן המעיד על שריפת שמן רק אז מדובר על תקלה.

פורסם

יש הרבה מחזיקי וואגיות שהיו מתחלפים איתך בשמחה.

צריכת שמן לגיטימית ביותר לרכב מזדקן. רק תבדוק שמן פעם בחודש או משהו כזה שלא תיתקע בלי

פורסם
כל מנוע צורך שמן. זו לא תקלה, ככה מערכת שימון המנוע עובדת, לכל יצרן יש מדד לכמות השמן המותרת להיצרך על פני מספר הקילומטרים כשעוברים את המדד הזה או אם יוצא עשן המעיד על שריפת שמן רק אז מדובר על תקלה.

אני מבין,מה שגרם לי לחשוב שזה מוזר היא העובדה שעד לטיפול,מפלס השמן לא ירד אפילו במילימטר.

כמו כן האם עשן של שמן שרוף מעיד על רינגים שחוקים?והאם מעבר לשמן יותר צמיגי כגון 10W40 ישפר את המצב?

פורסם

אל תחליף VISCOSITY שלא מאושר למנוע שלך. זה יעשה יותר נזק מתועלת. הצמיגות הנכונה מאפשרת לשמן את כל החלקים במנוע בצורה אופטיאלית.

תעבור לשמן איכותי יותר של חברהה לא "פושטית". לדעתי צריכת מעט שמן ב 9 אלף ק"מ זה בסדר. אני בעל סקודה ו VW ישנה וממלא יותר ממך בפחות ק"מ, והמנועים שלי בסדר גמור. תברר מה מיצרן מצהיר על נושא זה.

הזול עולה ביוקר

פורסם
מניסיון - יש לי מגאן 2007 1.6, ידנית

ELF 5W40 מעולה למנוע הזה. אגב זה השמן המקורי המומלץ ע"י היצרן.

בדיוק הזמנתי!תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...